Skip to Content

Den Grimme Side Ved At Slippe, Og Sige Farvel Til Din Giftige Kærlighed

Den Grimme Side Ved At Slippe, Og Sige Farvel Til Din Giftige Kærlighed

Giftige forhold er altid sværere at afslutte. Dem der er i dem er dem som aldrig mister håbet på en bedre dag i morgen, og de tror at med den rette mængde af kærlighed og omsorg kan alt ændre sig til det bedre.

Men det passer ikke. Hvis du bor med en giftig partner vil han aldrig være istand til at ændre sig, specielt på grund af dig.

Hvis han ændrer sig vil det være fordi han ønsker det. Han vil aldrig acceptere det faktum at han var så svag at han ændrede sig til en som han ikke ønskede på grund af en kvinde.

Og det er her alle problemerne begynder.

En giftig mand vil gøre ting der kun tilfredsstiller ham og han er ligeglad med dig og dine ønsker. Han vil konstant få dig til at føle skyld fordi du er glad. Og du vil indse at alt er ok fordi at være glad er normalt.

Men ved hans tilstedeværelse vil du føle dig nede og vil ikke sige så meget.

Måske sker det fordi du ikke ved hvad du skal sige til en mand der aldrig lytter til dig. Måske når du er sammen med ham tænker du over hvordan dit liv ville være hvis du forlod ham.

Så begynder du at tænke at du ikke er god nok, og måske en anden mand ikke vil elske dig som din partner gør. Men skat, lyt – han gør alt andet end elsker dig.

Han gør dit liv til et helvede hver eneste dag. Så snart du ønsker at flyve kommer han og skærer dine vinger af. Og du fodrer blot din kærlighed med krummerne fra hans bord.

Du ved, så snart han overbeviser dig om at du ikke er noget værd, ved han at du bliver.

Han ved at uanset hvor skidt det går vil du altid blive hos ham. Fordi for dig er det bedre at leve i et “næsten” forhold end slet ikke at have et.

Du ved at du er en god person og at du tror folk omkring dig også er. Men det er så forkert. Folk omkring dig er der blot for at se dig nede.

Specielt den mand du bor sammen med. Jeg ved at du gerne vil forlade ham, men du ved ikke hvordan dit liver bliver efter ham. Jeg vil ikke lyve overfor dig, og du vil tænke hvad der kunne være sket hvis du bare prøvede lidt mere.

Jeg ved at du vil græde dig selv i søvn hver nat og ønske at han var der for at kramme dig med hans giftige hænder.

Det er kund dig der kender de hænder, uanset hvor giftig han er, du elsker følelsen når han siger at han elsker dig. Du ved at han ikke fortæller dig sandheden men du nægter at tro på det.

Jeg ved det er svært at gå fra en som du har boet med i så mange år. Men tro mig, det er ikke det liv du fortjener. Du fortjener så meget mere end et næsten forhold.

Du fortjener at blive kysset når du søver mens han fortæller dig at han er så heldig at have dig nær ham. Du fortjener at blive fortalt at du har værdi og du er nok.

Du fortjener at blive fortalt at uanset hvor mange piger der ønsker at være sammen med ham, så vil han kun have en og det er dig.

Du fortjener den kærlighed der føles som hjemme, men det kan han desværre ikke give dig.

Han kan kun være den mand der banker dig ihjel følelsesmæssigt og efterlader dig lidende i din egen smerte. Han vil ikke engang spørge dig om du er ok, eller om der er noget han skal gøre for dig. Han er den slags mand – selvisk og egoistisk – så forvent ikke at få den kærlighed du higer så meget efter fra ham.

Hvis du gerne vil være glad og tilfreds, er det bedre at lave nogle vigtige ændringer i dit liv nu. Fordi jo mere tid du bruger med ham, jo sværere bliver det at forlade ham. Gør dig selv en tjeneste og bliv væk fra denne mand som ikke er istand til at elske.

Du ved at du forsøgte at ændre og hjælpe ham så mange gange, men du kan ikke hjælpe ham hvis han ikke vil hjælpes.

Og en dag når du endelig har fået nok og går, vil han se hvad det vil sige at leve uden dig. Han vil være fuldstændig fortabt uden dig, men det er den pris han må betale for han gav dig ikke den kærlighed du fortjente.

Og når du endelig gør det, når du endelig går, vil du blive en helt ny kvinde. Du vil føle at du er blevet født på ny, og du vil finde den selvtillid du havde mistet. Du vil finde dit sande selv som du mistede for længe side fordi du var så optaget af at passe ham.

Og husk: En lykkeligt forhold er ikke som dit er med ham, så vær sikker på at det ikke sker for dig igen. Uanset hvor meget du holder af en, må du sætte dig selv først.

Og uanset hvor meget du elsker ham, skal du elske dig selv endnu mere!