Skip to Content

9 Tegn På At Han Savner Dig (Og Hvad Betyder Det Egentlig?)

9 Tegn På At Han Savner Dig (Og Hvad Betyder Det Egentlig?)

Hvordan kan du egentlig vide hvad det betyder når en mand siger at han savner dig?  Der er formodentlig ingen rigtig måde at tolke denne krypterede besked på. Det er umuligt at vide om han er 100% ærlig. Du kan ikke være sikker på om han mener det eller han bare ønsker at komme i bukserne på dig. Måske du ender med et knust hjerte fordi du var offer for en “player”, eller også bliver du lykkelig resten af livet i et næsten perfekt forhold.

Vil du vide hvilken af disse to muligheder der er mest sandsynlig for at være rigtig i dit tilfælde?

Selvfølgelig vil du det. Forhold er kompliceret nok uden ekstra problemer. Når du tænker over det er det ikke så alvorligt sammenlignet med hvad der venter forude. Du vil få tonsvis af udfordringer og blandede signaler fra andre mænd, selv uden at lade dine tanker flyve rundt om hvad han egentlig mener når han siger at han han savner dig.

Du skal virkelig være opmærksom på alle de tegn der kommer, alle røde flag, fordi nogle gange ønsker folk ikke at indse sandheden selv om den rammer dem lige i ansigtet. Når du er forelsket er du ikke i stand til at se tingene klart.

Nogle gange forhindrer vores behov for kærlighed i at se den virkelige situation vi er i. Nogle gange kan han ikke rigtig lide dig, men du nægter at acceptere det fordi  du ikke vil have det er sandt.

Så, prøv at være objektiv. Prøv at skille følelser fra logik. Jeg ved det ikke er let fordi hjertet ønsker hvad hjertet ønsker, og du kan ikke gøre noget ved det. Men, for din egen skyld og for at undgå hjertesorger i fremtiden, så vær forsigtig i starten. Se på din situation fra en anden vinkel. Lad som om at de ting der sker med dig og plager dig, sker for nogen du kender. Sæt dig selv i deres sko, og gør det du ville råde andre til at gøre.

Dette er det første du bør gøre før du gør noget andet. Selvfølgelig er det lettere sagt end gjort. Hvis det var enkelt, ville kvinder ikke blive besat over hvad det betyder når en mand siger at han savner dig.

Selvom du har ret og grunden til at han savner dig er i dit favør, kan du ikke være sikker på at han kommer for at blive for altid. Der findes ingen formel som får ham til at blive fordi folk konstant ændrer sig. Ting som man kan lide ændrer sig, og ens adfærd kan også ændre sig. Så, ingen kan garantere dig at selvom han savner dig nu, at han vil savne dig for altid.

Men nok om fremtiden. Lad os fokusere på hvad der plager dig lige nu. Hvis du har disse problemer, og du ikke kan finde ud af hvad der sker i hans hovede, og du ønsker at beskytte dig mod eventuel hjertesorger, så læs om disse faresignaler.

Hvad betyder det egentlig når en mand siger at han savner dig?

1. Han tekster dig.

Dette betyder rent faktisk at han ønsker at kommunikere med dig. Måske han føler sig ensom og han ønsker dit nærvær. Jeg ved at det ikke er let at konkludere om han tekster dig fordi han vil have noget fra dig, eller om han virkelig savner dig fordi han ønsker at være sammen med dig.

Men, det kan du finde ud af på måden han tekster dig på, og udfra den måde du tekster ham tilbage.

For at lave et lille eksperiment, så prøv at ignorere hans beskeder i et par timer og se hvad der sker. Hvis han har falske intentioner vil han sandsynligvis ikke bruge tid på at skrive igen. Han opfatter din tavshed som et negativt svar.

Men hvis han skriver igen, og er bekymret for at du ikke svarede, så har du noget at gå med. Han vil gerne vide om du også savner ham. Pointen er at han ønsker at gøre noget for at forlænge samtalen med dig for dig han savner dig så vanvittigt meget.

2. Han siger at han savner dig offentligt.

Måske han ringede til dig, og mens i talte sammen opførte han sig som en vigtig person fordi alle hans venner og kollegaer er rundt om ham. Han går ikke et andet sted hen hvor der er mere ro, for at tale med dig privat.

Det betyder at han har en anden plan. Han vil at alle hører hvad han siger. Han opfører sig som en stor idiot fordi han vil skjule sin usikkerhed.

Vær forsigtig, det kan være at du i denne situation bare er et værktøj for ham for at bevise sig selv. Det kan være at han ringer for at sige at han savner dig, bare for at bevise for andre at han har en kæreste, og for at vise dem hvor meget han elsker hende.

Til at starte med viser han ikke at det er ægte kærlighed, det handler om at se godt ud foran andre. Du har ikke brug for det, for den form for kærlighed holder ikke. Jeg mener, det kan holde, men kun så længe som det passer ham.

3. Han kontakter dig på sosiale medier.

9 Tegn På At Han Savner Dig (Og Hvad Betyder Det Egentlig?)

Ok, at savne nogen betyder ikke nødvendigvis at du er i et forhold. Du kan savne nogen du har gjort det forbi med. Du kan savne nogen du kun har set på gaden.

Du kan savne den mand der arbejder i den butik hvor du købte din computer. At savne nogen behøver ikke at have noget med et forhold at gøre.

Hvis en mand “forfølger” dig på sociale medier, og du aldrig har været på date med ham, er han sandsynligvis vildt forelsket i dig og savner dig, fordi han aldrig fik dig.

Hvis en du har været sammen med før sender dig beskeder på social medier eller “liker” og kommenterer på alle billeder du ligger ud, viser den person et tydeligt tegn på at han savner dig, og gerne vil ud med dig igen – han vil have dig tilbage.

Hvis i har gjort det forbi for noget tid side, og han fortsat kontakter dig, og er involveret i dine sociale medier, er han helt sikkert ikke kommet videre.

4. Han vil gerne have at du sender ham billeder.

Dette er et sikkert tegn på at han savner dig, men spørgsmålet er på hvilken måde. Det kan være lusket, men det kan også være helt uskyldigt.

Det er derfor at jeg skrev tidligere at du skal læse alle tegn på at han savner dig grundigt, og hvad han mener, for der er en fin linje der adskiller det gode fra det dårlige, og at han vil have billederne for at tilfredsstille hans behov.

Men, på den anden side kan det være han spørger dig om et billede fordi han virkelig savner dig, og han vil have dig ved siden af sig. Han ønsker at se dit ansigt fordi det gør ham glad.

Han vil kunne se dig og tænke på dig når han har sin telefon. Han vil bruge hvert øjeblik af sin fritid på at se på dit ansigt, det ansigt han savner, nemlig dit.

5. Han insisterer på at se dig.

Når en mand savner dig, vil han helt sikkert gerne se dig. Han vil sikkert insistere på at se dig, og når i mødes snakker han om næste gang han skal se dig. Dette er et skudsikkert tegn på at han er seriøs.

Det betyder at han er interesseret i dig og sandsynligvis ønsker noget mere end det i allerede har. Selvfølgelig kan det gå begge veje. Han kan sige at han savner dig og have bagtanker, og kun ønsker at udnytte dig.

Den eneste måde at vide det med sikkerhed er at vente på at han gør en indsats, og finder på noget bare for at se dig igen.

Ord betyder ikke noget hvis de ikke følges op af handlinger. Så vær klog, tålmodig og vent på at han beviser overfor dig at han virkelig gerne vil se dog og at han savner dig.

6. Han er jalous.

Hvis han er jalous, uden det er overdrevet jalous, betyder det at han virkelig savner dig. Fyre har tit behov for at vise andre at du er hans.

De vil at alle ved at du er optaget, og de skal passe sig selv og finde deres lykke et andet sted, fordi du er hans. Dette kan være virkelig irriterende. Du kan føle at han kvæler dig, men så længe at det er indenfor det normale er du tryg.

På den anden side er der mennesker som har alvorlige jalousi problemer. Der findes fyre der vil kontrollere dig fordi de ikke stoler på dig. Måske er de bange for at du forlader dem, så de forestiller sig ting som aldrig er sket og blæser det ud af proportioner.

Og når du konfronterer dem med det, forsikrer de dig om at de elsker dig og at de opfører sig sådan fordi de savner dig. Vær forsigtig, og lad ikke nogen tage din frihed eller begrænse dig på noget måde.

Hvis du oplever at han gør det, så savner han dig ikke, han har et alvorligt problem.

7. Hans venner giver dig hints.

9 Tegn På At Han Savner Dig (Og Hvad Betyder Det Egentlig?)

I var i et forhold, og du brød ud af det. Der er gået noget tid og du har ikke hørt fra i noget tid, men hans venner giver dig hints om at han ikke er ovre dig og at han savner dig.

Han er helt sikkert for genert til selv at sige det, eller også ønsker han at give dig plads. Det er helt sikkert et tegn på at han vil have dig tilbage.

Måske han tænker over hvilken torsk han har væreet, og siden han ikke tvinger dig til at snakke med ham bør du måske overveje at give ham en ny chance.

8. Han ringer til dig når han er fuld.

Jeg ved at de fleste af jer umiddelbart for ideen om at det eneste han ønsker er et booty call. Men, som i de fleste tilfælde har hver sag to sider, og det gælder også denne.

Ja, måske er han ligeglad med dig, og er kun i humør for noget ekstra, og det bedste løsning er at lede efter det du fået regelmæssigt tidligere. Så, ja det er en stor chance for at han siger at han savner dig bare for at gå i seng me dig.

Men det er også en mulighed at han faktisk ønsker at være sammen med dig. Det er en ligeværdig chance for at han virkelig savner dig.

Vi gør alle dumme ting når vi bliver fulde, vi er alle utrolig modige i sådanne øjeblikke. Måske var det alt han trængte til – et lille skub for at kunne fortælle dig at han savner dig og elsker dig fremad.

Der findes ingen måde at vide det med sikkerhed, men desværre virker det ikke hver gnag, fordi vi er alle forskellige, og der findes ingen mål på menneskelig adfærd der passer 100%.

Men hvis han ringer dagen efter en vild nat eller sender en besked til dig om at han er ked af hans opførsel, så var han sikkert bare ærlig og emotionel natten før. Hvis han ikke kontrakter dig, vil han helt sikkert bare have sex.

9. Han siger bare at han savner dig.

Dette er det bedste en mand kan sige til dig, og det mest ærlige. Der er ingen skjulte motiver bag de tre ord: “jeg savner dig”. Han går ikke igennem ild og vand for at fortælle dig at han savner dig.

Lad os bare sige at han savner dig “normalt”, og du ved det. Dit instinkt vil fortælle dig at han er sig selv, og hans intentioner er hæderlige. Og selvfølgelig kan alle mænd ikke være rolig og samlet hele tiden.

Selv dem som har det hårdeste eksteriør giver efter for det indre tryk som kærlighed vækker i dem.

Men bundlinjen er at du vil vide om han er ærlig eller ej. Du vil kunne se det i hans øjne. Han vil helt sikkert bevise det for dig. Fordi når der er en der virkelig savner dig, vil han ikke fodre dig med tomme ord, han vil vise det for dig.