Skip to Content

Den Barske Virkelighed At Elske En, Man Ikke Har Nogen Fremtid Med

Den Barske Virkelighed At Elske En, Man Ikke Har Nogen Fremtid Med

Du blev forelsket i ham. Hårdt. Sådan som man kun falder for den eneste ene.

Du blev blændet af hans kys og kram, og du kunne ikke se, at de aldrig blev givet til dig på grund af ægte kærlighed, men på grund af begær.

Du ignorerede alle de røde flag, der viste, at han ikke elsker dig. Selv om du så ting, du ikke kunne lide, besluttede du dig for at ignorere dem.

Fordi du blev så forbandet afhængig af ham. Han var den luft, du ikke kunne leve uden.

Han var den eneste person, der kunne gøre din dag bedre bare ved at smile til dig. Han var en mand, der havde så meget kontrol over dig, men du fandt ud af det for sent.

I al den tid, du boede sammen med ham, troede du, at du havde det hele. Du troede, at du havde alt under kontrol.

Men du tog så meget fejl.

Og ved du, hvad det værste er? Selv om du ved det hele lige nu, giver du stadig ikke op på ham.

Du er stadig overbevist om, at han er din lykkelige til sine dages ende, og at I to er skabt for hinanden.

Du har stadig håb og drømme for jer to. Du forestiller dig stadig, at han vil fri til dig med den kæmpestore ring, du så i butikken den anden dag.

Du vil gerne tro, at han bare ikke ved, hvordan man viser kærlighed. Du tror, at han elsker dig, men at det nogle gange er svært for ham at udtrykke sine følelser.

Ved du, hvad du også drømmer om? Det lille hus på hjørnet, som du godt kan lide. Du drømmer om, at det bliver dit hus en dag.

Du kan allerede høre stemmerne fra dine børn, der løber rundt i baghaven. Du har hele billedet i dit hoved. Alt er forberedt til et eventyr.

Der mangler kun én ingrediens. Ham. Men desværre har han det ikke på samme måde som dig.

Han vil aldrig binde sig til dig på den måde, du ønsker det. Han har aldrig taget dig alvorligt.

Du var altid den sjove pige for ham, den, der gav ham alt, hvad han havde brug for. Fantastisk sex.

Høj adrenalin. Et ego-boostc . Men aldrig følelsen af at høre til hos nogen.

Han så dig aldrig som den, han ville gifte sig med på et tidspunkt. Han så dig kun som en, han ville have det sjovt med. Han ser ikke sorgen i dine øjne, når han mishandler dig.

Han ser ikke, at du er ked af det, fordi du venter på, at han skal tage sig sammen.

Der er dage, hvor han slet ikke ser dig. Han lytter ikke til, hvad du har at sige.

Han lytter ikke til dine behov og ønsker. Og du ved det hele.

Du ved det alt for godt. Men af en eller anden grund, som du ikke kan forklare, er du der stadig, kravler ind foran ham og tigger ham om lidt opmærksomhed.

Du er der stadig for at fortælle ham, at det er okay, hvis han ikke kunne ringe til dig hele dagen.

Du er der stadig for at fortælle ham, at du forstår, at han har travlt, og at det ville gøre hans chef sur at tale med dig, mens han er på arbejde.

Du er der stadig for at trøste ham, fordi han ikke er dygtig nok til at forbedre sig på arbejdet. Så du ender med at være den, han råber ad, fordi han har problemer på jobbet.

Du er der for at fortælle ham, at det hele nok skal gå over, og at du er stolt af ham, hvis det betyder noget for ham. Men det gør det ikke. Og det vil det aldrig komme til.

En mand som ham har aldrig haft til hensigt at gøre dig lykkelig. Han er ikke en, der vil sætte en ring på og gøre dig til sin kone.

Nej, han er ikke den type mand. Han er en kujon, fordi han ikke giver slip på dig, men heller ikke gør nogen fremskridt i jeres forhold.

Og så snart du indser det, vil du være i stand til at bryde fri af de lænker, han har lagt om dine ben.

Han vil så gerne holde dig tæt på sig, fordi du får ham til at føle sig godt tilpas. Men ikke godt nok til virkelig at binde sig til dig.

Han er den mand, du ikke har nogen fremtid med. Og det ved du alt for godt.

Du prøver bare at se, om noget vil ændre sig, fordi der stadig er et håb dybt nede om, at han måske vil indse, hvilken slags kvinde han har ved siden af sig.

Men det gør han ikke. Han vil aldrig se, hvor fantastisk du er. Han vil aldrig give dig kredit for alle de gode ting, du har gjort.

Han vil give det til en anden. Måske til den, der ikke elsker ham halvt så meget, som du elsker ham. Men af en eller anden grund vil det være nok for ham.

Han vil aldrig være en mand, der vækker dig om morgenen med varme donuts og kaffe i sengen. Han vil aldrig være den mand, der holder om dig, når du er syg.

Han er ikke den mand, der vil tage sig af dig eller den, der vil forsvare dig.

Han er den slags mand, der vil opgive dig så let, som om I aldrig har haft en fantastisk kemi sammen. Det er ham, der vil være dig utro, så snart han får chancen.

Han er den slags mand, der vil drive dig til vanvid, og som senere vil få dig til at tro, at det er dig, der er skør.

Han er den, der vil ødelægge dig totalt, hvis du giver ham lov til det.

Han er den, der ikke ved noget om dig, men som alligevel vil have dig til at gøre ham til den vigtigste person i dit liv.

Det er ham, der vil have det hele uden nogen intention om at gengælde det på samme måde.

Men jeg ved, at der vil komme et tidspunkt, hvor du vil åbne dine øjne og se tingene klart. Jeg ved, at der vil komme et tidspunkt, hvor du vil se, hvor lidt du betyder for ham.

Og jeg ved, at du i det øjeblik vil beslutte dig for at give al den kærlighed, du har indeni, til den vigtigste person i dit liv. Jeg ved, at du vil give den til dig selv.

Og kærligheden?

Kærligheden vil komme, når du tror, at du ikke er klar til den. Den vil ramme dig, og du vil ikke engang være klar over det.

Men ved du hvad? Det vil være det bedste, der er sket for dig. Den vil endelig være ægte.