Skip to Content

9 Tydelige Tegn På, At En Mand Er Stærkt Tiltrukket Af Dig

9 Tydelige Tegn På, At En Mand Er Stærkt Tiltrukket Af Dig

Hvor mange gange har du efterhånden hørt, at kvinder er komplicerede?

Jeg vil næppe afvise, at vi er komplicerede – vi har bare en større tendens til at overtænke og overanalysere ting, men det er primært, fordi vi ikke vil gå glip af noget.

Vi vil gerne have alle muligheder overvejet og være meget bevidste om, hvad vi går efter som en endelig beslutning.

På grund af denne overanalyserende tendens dissekerer vi ofte hver eneste handling, som mænd foretager sig, for at finde ud af, hvad der var den oprindelige hensigt.

Derfor bruger vi ofte timer og utallige nætter på at ligge i vores senge og finde ud af, om en mand, vi kan lide, er tiltrukket af os og i hvilket omfang.

Det kan være udmattende at finde stærke tegn på en mands tiltrækning, men ikke hvis du er bekendt med de afslørende tegn, der kan hjælpe dig med at få dit svar meget hurtigere og stoppe alle de søvnløse nætter, du har brugt på at løse dette mysterium indtil nu.

Din mand tror måske, at du ikke lægger mærke til det, men alt ved ham vil skrige, at han virkelig er tiltrukket af dig, og disse tegn vil forråde ham mest. Hvis en mand er tiltrukket af dig:

Han vil gerne vide, hvordan din dag har været.

Han vil ikke bede om at høre noget saftigt sladder om de ting, der skete på dit kontor, bare for at I kan have noget at tale om, han vil spørge dig om det, fordi han er oprigtigt interesseret i dig og de ting, der er en del af dit liv.

Han vil vide alt, hvad der er sket den dag, og om han kan gøre noget for at gøre din dag lysere. Han vil også kalde dig “babe”.

Han vil vide, om du savner ham.

Når det gælder mænd, bliver de i de øjeblikke, hvor de er allermest tiltrukket, til rigtige babyer, der bare higer efter kvinders opmærksomhed.

At vide, om du har savnet ham, vil betyde meget mere for ham, end du overhovedet kan forestille dig. Det vil fortælle ham, hvor meget du vil have ham, og om han har en grund til at fortsætte sit ridderlige stunt med at vinde dig over.

Han vil gerne vide, hvad du har lavet.

Når det kommer til dig, vil han vide alt, især hvis der er nogle ting, du planlægger at gøre.

Grunden til, at han vil vide det, er, at han har alle intentioner om at invitere sig selv og være en del af det, du har gang i.

Han vil have behov for at røre ved dig.

Det er ikke en seksuel reference, selvom han heller ikke mangler denne tiltrækning. Han nyder at røre ved din hånd eller en hvilken som helst del af dig, for at være ærlig.

Han vil sige, at du har dejligt hår, og han vil tage chancen for at røre ved det. Han vil også gerne kysse dig MEGET. Det er et af de stærkeste tegn på, at han er tiltrukket af dig.

Han vil have behov for at få dig til at grine.

Hvis han er tiltrukket af dig, vil din latter være musik i hans ører. Han vil gøre alt for at se smilet hos en kvinde, han er tiltrukket af – for at se dig smile.

Han vil have et behov for at fortælle verden om jer to.

Han vil ikke skjule dig, eller hvad han føler for dig, eller hvor meget han vil have dig.

Han vil sørge for, at alle, du er omgivet af, og alle, han er omgivet af, er bekendt med, at han er tiltrukket af dig.

Hans venner vil kende til dig, hans familie vil undre sig over, hvem pigen er, der har stjålet hans tanker og hjerte, og han vil ikke skamme sig over at svare på spørgsmålet. Hvis han er stærkt tiltrukket af dig:

Han vil være jaloux.

Han vil vise små tegn på jalousi. Hvis hans tiltrækning er stærk, vil han gerne vide, hvem du skal på date med.

Han vil være interesseret i at se, om der er nogle mænd, der muligvis stadig er med i spillet, og han vil huske dem.

Men vær opmærksom på, at uskyldig jalousi kan sige meget om hans tiltrækning, men når der er for meget jalousi, har du måske et problem.

Han vil være beskyttende.

At være beskyttende over for dig er noget, der falder ham naturligt.

Det kan godt være, at nogle mænd har det medfødt over for alle slags kvinder, men hans behov for at beskytte dig vil vise sig på en anden måde.

Ud fra den omsorg, han viser dig, kan du se, om hans tiltrækning er så stærk eller ej.

Han vil være en bedre version af sig selv.

Han vil gøre alt for at være den bedste version af sig selv. Han vil konstant forsøge at forbedre sig, og han vil gøre alt for at sikre, at han giver dig det bedste af sig selv for at vinde dig.

Han vil gøre alt i sin magt for at få dig til at vælge ham og blive hos ham.

Dette er det ultimative tegn på en mands stærke tiltrækningskraft.