Skip to Content

10 Typer Af Mænd Som Ikke Er Din Tid Værd

10 Typer Af Mænd Som Ikke Er Din Tid Værd

For det meste ved vi ikke hvad vi kan vente os fra mænd vi møder, før vi bliver virkelig intime med dem. Men heldigvis for os, er nogle mænd mere åbenlyse end andre og de er utrolig lette at se, nogle af dem til og med på den første date. Vi giver dig 10 typer af mænd som ikke er din tid værd, og hvordan du genkender dem

1. On and off typen

Han skriver til dig ustandseligt i 10 dage, for derefter at forsvinde til de 10 næste. Og præcist som du troede at han ikke længere ville tage kontakt til dig, er han tilbage, uden så meget som en forklaring. Han er ikke konsekvent, og opfører sig stadig som om ingenting er sket, for det er sådan det fungerer i hans hovede. Du fortjener så meget mere end et on and off forhold

2. Usikker på sine følelser

Han er ikke sikker på hvordan han har det med at forpligte sig til dig, og om at gøre forholdet eksklusivt. Han ved ikke om det er det han vil. Han har brug for mere tid. Det er fint hvis i lige har mødt hinanden og forholdet er frisk, men hvis han fortsætter sådan i månedsvis, har du ikke brug for en der spilder din tid på den måde

3. Han giver dig tvetydige komplimenter

Du ser fantastisk ud på de billeder der er på de sociale medier, hvor du har håret slået ud, fordi han elsker kvinder med udslået hår. Han giver dig ikke et kompliment for at få dig til at føle dig godt tilpas, eller fordi du ser godt ud som du er. Han forsøger at fortælle dig hvilken type kvinder han kan lide, og forventer at du tilpasser dig.

4. Den flade

Han har aldrig penge med. Det er sket flere gange at han har glemt hans tegnebog. Det kan ske for hvem som helst, men hvis du ser et mønster, er han ikke den som han siger du er. Hvis han ikke har fortalt dig at han er flad. Ærlighed er vigtig og hvis han ikke kan være ærlig fra begyndelsen, hvad er så meningen med at fortsættemed at date?

5. Typen som ikke har lyst til at bruge kondom

Kondomer er ikke kun noget vi bruger for at undgå uønsket graviditet, men også på grund af kønssygdomme, så hvis han insisterer at du ikke skal beskytte dig fordi han har det meget bedre uden, så drop ham. Det er umuligt for at dig at vide om han er smittebærer eller ej, og der er en stor chance for at han gør det samme med andre piger også.

6. Han følger aldrig op på planer

Han har altid en eller anden krise der pludselig dukker op i sidste sekund, eller han kom ikke hjem fra arbejdet. Det kan ske for os alle, men sker det mere end to gange i træk, så gå videre. Han har ingen respekt for din tid – eller dig – og det handler ikke om kærlighed.

7. En som ikke vil tilfredsstille dig, men venter på at du gør det for ham

I et forhold, er det vigtigt at begge parter føler sig tilfredsstillet og lykkelig. Hvis du er den eneste der prøver og som gør det din partner har lyst til, kaldes det et ensidigt forhold. Kære dig, deling er omsorg. Hvis du ikke er klar til at udføre lidt tunge akrobatik på mig, så forvent ikke at jeg gør det med dig.

8. Han er i 30’erne og har stadig bofæller

Hvis han er 30 og stadig ikke er kommet nogle vegne, bør du spørge dig selv hvad hans problem er. Der er ingen grund til at sove på gulvet, og vente på hans bofæller går ud, for at i kan have sex – uanset hvad er du for god til det.

9. Han er ligeglad med at møde dine venner og familie

Hvis du foreslår om i kan mødes på baren med dine venner, kommer han med undskyldninger eller forsøger at overbevise dig om at du er den eneste han har brug for. Han har ingen interesse i at mødes med dem, og han er ligeglad med om du bliver såret. Og når det kommer til venner, vil han heller ikke at du skal møde hans. Han introducerer dig ikke for mennesker i hans liv, fordi han ikke har tænkt sig at beholde dig ret længe.

10. Han er stadig på Tinder

Er der virkelig nød til at forklare denne her? Hvis han bevarer sin Tinder profil aktiv, og ikke engang forsøger at skjule at han stadig swiper, er det ikke en type du kan forvente at være trofast.