Skip to Content

6 Tegn På Han Stadig Elsker Dig, Selv Efter Du Slog Op Med Ham

6 Tegn På Han Stadig Elsker Dig, Selv Efter Du Slog Op Med Ham

Selv efter du slog op med ham, har du så stadig den fornemmelse, at han sender dig blandede meddelelser? Der er en del af dig, der er sikker på at du er færdig, og intet kan ændre det, men der er også en del af dig, der håber, at tingene komme tilbage på sporet.

At han sender dig blandede signaler, når du endelig har accepteret at det er over, men det hjælper ikke meget, gør det? Som om det ikke var nok, at du var nødt til at gå gennem helbredelsesfasen og græde din del tårer og tvinge dig selv til at glemme ham uden at han også giver dig falske håb.

Efter du har brudt med en, kan forholdet gå i så mange retninger. I kan forblive venner, I kan stadig mødes fra tid til anden, eller du vil aldrig høre hans navn igen.

Det er meget svært præcis at vide, hvor dit forhold fører, fordi mænd normalt ikke er klare over, hvad de vil. Måske ved de ikke selv, hvad de vil – om de skal beholde dig i deres liv eller lade som om I aldrig har haft et forhold.

Hvordan ved man, hvad han vil? Hvordan man ved, om han vil komme tilbage til dig, fordi han stadig elsker dig?

At afslutte et forhold er svært. Du er nødt til at håndtere det faktum, at du aldrig mere vil være i hans arme. Han vil aldrig kysse dig igen, når I mødes, ligesom han ikke har set dig i flere måneder. Du er bare nødt til at acceptere det og gå gennem processen med at glemme alt om ham og hvad I havde.

Men lige da du var klar til at komme videre, fik du en fornemmelse af, at han stadig har følelser for dig. Det er som om han ved, at du endelig har fundet fred og så kommer han tilbage og ødelægger alt, ved at sende dig disse blandede signaler.

Du kunne gå tilbage med ham, men det er normalt ikke en god ide. Tænk over det forhold I havde og forsøg at udelukke alle de gode minder I havde, og tænk kun på de dårlige. Hvis du slog op med ham, havde du sandsynligvis flere dårlige øjeblikke end de gode.

Ikke desto mindre føles det ret godt at blive savnet i stedet for at savne nogen.

Her er er tegnene på, at han stadig elsker dig og sandsynligvis vil have dig tilbage:

1. Han ringer til dig, når han er fuld

mand skriver på telefonen

Det siges, at når folk er fulde, taler de om hvad der er virkelig er på deres sind, de er helt ærlige, og de vil sige ting, som de aldrig ville sige hvis de er ædru. Alkohol sænker hans hæmninger, så han vil fortælle, hvad han har skjult for dig.

Når han bliver fuld, fortæller den rationelle del af hans hjerne ham, at det er over, og det giver ingen mening at ringe til dig, men på den anden side bliver den anden del af hjernen meget stærkere og højere når han er fuld og den råber: “ Du skal ringe til hende, måske er der stadig håb!!! ”

Når han ringer til dig når han er fuld, skal du huske at være forsigtig. Sig ikke noget, du kan fortryde, og giv ham ikke noget håb. Hvis han stadig har mod til at tale med dig i morgen om det samme, så giv denne situation en anden tanke.

2. Han dater stadig ikke nogen anden

Hvis han ikke dater nogen, og det er et stykke tid siden I stoppede jeres forhold, har han sandsynligvis stadig nogle følelser for dig, så han besluttede sig for at vente og se, om hans held vil ændre sig. Selv hvis han går ud med nogen, vil han gøre det skjult, for han vil ikke skade dine følelser, og han er ikke sikker på sig selv.

Men i tilfælde af han dater nogen…

3. Hans kæreste føler sig truet af dig

trist kvinde med mand i baggrunden

Hun kan ikke bære at se på dig eller snakke med dig, eller være i nærheden af dig. Dette er et tydeligt tegn på, at han har snakket meget om dig; derfor føler hun sig truet.

Hun føler, at han ikke er helt færdig med dig (og hun har sikkert ret), eller han tænker over sit nuværende valg.

Hvem ved, måske han brugte dit navn under sex? Ikke underligt, at hun stadig føler at du er vigtigere for ham end hun er.

4. Han sender dig blandede signaler

Det ene øjeblik giver han dig opmærksomhed og det næste øjeblik, lukker han dig ude som om du er hans ærkefjende. Denne adfærd kan være forvirrende for dig, hvilket er mere end normalt, men det er præcis den måde, han føler.

Han er stadig forvirret over dig. Måske ved han selv ikke om han stadig elsker dig eller om han er klar til at gå videre. Du kan ikke bare glemme alle de følelser, du havde for nogen på bare en dag, bare fordi du slog op. Det er en proces, der normalt er meget smertefuld og lang.

Efter du har afsluttet forholdet skal du være stærk. Hvis han sender dig Sms’er og pludselig stopper, skal du heller ikke sende ham nogen, du skal være spille sej som om det ikke betyder noget for dig. Lad ham ikke forvirre dig eller give dig falske håb.

5. Han er pludselig en helt anden person

mand, der sidder på bænken og ser på afstand

Efter du slog og begynder han at opføre sig helt anderledes. Han bliver meget venlig og alle hans dårlige kvaliteter forsvinder pludselig og det får ham til at se perfekt ud.

Fald ikke for det. Han ved hvordan han skal være venlig, når han vil, og lige nu vil han have dig tilbage, så han leger med dig ved at vise han er perfekt.
Hvis I bliver enig om at blive venner, og han taler sagte til dig og hvisker søde ting i dit øre, eller gør stort set alt, der hjælper på venskabet, har han stadig følelser for dig, og han er langt fra at komme sig over det faktum, at du slog op med ham.

6. Han vil gøre dig jaloux

Hvis han har for travlt med sin nye kæreste eller en kommende date, eller hvis han bombarderer de sociale netværk med meddelelser om, at han mødes med en, gør han med vilje for at gøre dig jaloux.

Men hvad han ikke får er, at andre ikke vil opfatte ham som dårlig fyr, der ikke er kommet videre; han afslører faktisk, at han stadig elsker dig, og at han ønsker enhver form for svar fra dig for at se, om du føler det samme.

Han bekymrer sig virkelig om hvad du synes om ham. Hans opførsel forsøger at få dig til at ønske ham tilbage. Endnu en gang er det normalt ikke en god ide. Men hvis din fornemmelse fortæller dig at tage ham tilbage, prøv det.