Skip to Content

Tillyke, Du Har Mistet En Pige Som Rent Faktisk Ønskede At Blive Din

Tillyke, Du Har Mistet En Pige Som Rent Faktisk Ønskede At Blive Din

Hvordan i alverden har du formået at miste en pige som faktisk ønskede at blive din?

Hvordan kan du skubbe en væk som vil gøre alt for at være sammen med dig? Hun skulle kun have én grund til at blive. Hun havde bare brug for et lille bevis på at der fndes en lykkelig fremtid for hende og at du vil gøre plads til hende i dit liv, men det var åbenbart for meget at bede om.

Det eneste hun ville have, var dig.

Hun var ligeglad med dine fejl og din fortid. Hun kunne ikke lide hvad andre fortalte hende. Hun ville at du skulle være en god person, så hun troede på at du havde nogle gode sider som bare ventede på at komme op til overfladen. Den eneste i denne varden hun var interesseret i var dig.

Hun ville elske dig. Hun ville være ved din side. Hun ønskede at få beskeder fra dig når hun vågnede, og hun ønskede at du var i hendes tanker når hun gik i seng. Hun ville at du skulle være glad. Hun ville have en fremtid med dig, at holde din hånd foran alle og stolt sige “Dette er manden jeg elsker, og manden der elsker mig”. Hun ønskede ikke for meget. Hun ville bare elske dig og blive elsket af dig.

Alt hvad du havde brug for at gøre, var at behandle hende korrekt.

Det var ikke nødvendigt at give hende stjerner, selvom hun fortjente dem. Der var ikke behov for dyre gaver eller noget som helst andet som var for meget at bede om. Du skulle bare behandle hende godt. Du skulle bare vise hende at hun betød noget for dig, og hvordan du vil gøre de samme ting som hun gør for jer.

Alt du behøvede at gøre en lille indsats for dit forhold for at få hende til at blive.

Men det var for meget at bede om, var det ikke?

Selv den mindste anstrengelse, selv de mindste ting hun fortjente var for meget for dig at give? Du var ikke klar til at gøre noget for hende, uanset hvad hun gjorde for dig. Du var bare ikke på samme bølgelængde som hende. Du var ikke lige så interesseret som hun var.

Men det skulle du have gjort.

Du nægtede at vælge hende.

Siden hun ikke havde andre, valgte du at holde dine muligheder åbne og holdt hende på afstand – bange for at miste hende, men også bage for at forpligte sig. Du var i hendes liv on and off, og hun havde kun dig i hendes liv nogle få gange.

Du var ikke villig til at give slip på alle andre muligheder. Du ville holde dine muligheder åbne. Du troede at du måske fortjente meget mere end hvad hun havde at tilbyde, og du var for egoistisk og alt for uforudsigelig. På den anden side var hun så uselvisk når det kom til at give hendes kærlighed til dig.

Du prioriterede hende ikke, du værdsatte heller ikke hendes indsats.

Alt hun gjorde, gjorde hun for jer. Hun fortsatte med at finde håb, steder ingen tænkte på at lede. Hun holdt sig ved din side, selv når andre normale personer ville have trukket sig for længst.

Men du så aldrig noget af det. Eller i det mindste lod du som om du ikke så det. Du roste aldrig hendes indsats, du takkede hendee aldrig for at hun kæmpede hårdt for dig. I stedet tog du det for givet. Du troede at hun ville blive ved din side, selv om du ikke gav hende noget. At hun ville kæmpe for dig, bare fordi. Tja, der troede du forkert.

Hun blev træt af at kæmpe for en der var ligeglad om han havde hende eller ej.

Indrøm det, du var ikke ligeglad. Eller i det mindste troede du at du var. Du fortalte dig selv at du ikke havde følelser for den pige, og hvordan der findes bedre piger end hende. Hun var der for at støtte dit ego, og som din back-up plan. Du troede at det er det eneste hun nogensinde ville være for nogen. Men der tog du fejl, igen.

Du mistede hende allerede når du fik hende til at tigge for din tid. Du mistede hende da du viste hende at du var ligeglad med hendes følelser. Du mistede hende da du nægtede at gøre en indsats for at kæmpe for hende. Det tog hende lidt tid at indse at hun kæmpede for en som var helt ok med at miste hende.

Hun planlagde faktisk at blive hos dig, men du skubbede hende væk.

Du skubbede hende væk med din elendige opførsel, ved ikke at værdsætte hende, ved at tage hende for givet, ved at få hende til at føle sig alene selv når hun var sammen med dig.

Tillykke du har mistet en pige som man kun møder en gang i livet.

Du mistede en pige som ønskede at blive din. Du mistede en god pige – en som bare havde brug for din kærlighed og taknemmelighed, intet andet. Du mistede en pige der kunne have gjort dig lykkelig hvis du lod hende. Du mistede en pige som andre mænd ville dø for at få. Du mistede en pige du vil sammenligne med alle de andre piger der kommer ind i dit liv fra nu af.

Ingen af de andre piger du møder vil ikke være lige så gode for dig som hun var. Ingen af de andre piger vil elske dig som hun gjorde. De vil ikke behandle dig med respekt, de vil ikke se på dig med den samme beundring som hun gjorde. De vil ikke ofre lige så meget som hun gjorde, og de vil heller ikke blive hos dig, sådan som hun gjorde, efter du viser dem dine dårlige sider. Ingen vil være lige så dum som hun var.

Med ved du hvad? Du gjorde noget godt for hende. Du lod hende gå, og på den måde kunne hun åbne en plads i sit hjerte for en anden som vil sætte pris på hende og elske hende, sådan som hun fortjener at blive elsket. Hvem kunne vide at du i den sidste ende ville gøre noget godt for hende?