Skip to Content

15 Tegn, Der Beviser, At Du Har Fundet Din Bedste Ven For Livet

15 Tegn, Der Beviser, At Du Har Fundet Din Bedste Ven For Livet

Når du har fundet din bedste ven, kikker du efter kvaliteter hos mennesker, du elsker. Uanset om det er humor, medfølelse, samme tankegang eller lejlighedsvis, “Jeg hader mennesker som dig,” du ved hvad du vil og kan lide.

Så her er de kvaliteter, som viser, at du har fundet din bedste ven for livet.

1. De er de første du går til, hvis der sker noget slemt

Vi har alle de øjeblikke, hvor vi bare vil klage over vores kolleger, professorer eller andre personer, eller din bil er lige brudt sammen, og du har virkelig brug for hjælp.

De er de første vi kontakter, fordi vi ved, at de altid vil have tid til at snakke med os uanset hvad de laver.

2. De får dig til at grine, hvor du allermest ønsker at græde

Vi har alle de dage, hvor tårerne vil flyde som en flod, men vores bedste ven får os altid til at smile og minder os om, at hver dårlig dag går over igen. Hvem vidste, at en person kunne hjælpe dig så meget i livet?

3. Din partner i nød!

Du ved, du har fundet din bedste ven, når personen er en du går til med hver en tvivlsom livsbeslutning du har. Hej, du er ung, og du fortjener at være lidt uforskammet nogle gange! Især med din partner i nød.

4. Jeg elsker du siger ting

Til alle, der siger, “Jeg elsker dig!” til deres bedste ven, du ved præcis, hvad jeg taler om.

Det er bare nødvendigt at sige, før I afslutter telefonsamtalen, eller når I forlader hinanden efter at have været en tur i byen. Og til alle de fyre, der siger, at de ikke gør det – “Jeg elsker dig, bro!” tæller stadig!

5. “Åh min Gud, jeg hader denne sætning”

Denne tekst eller samtale er et emne, du sikkert har haft meget med din bedste ven. Det ender sædvanligvis med at I skralde griner og derefter får mad eller kaffe. Virkelig, hvem vil klage over det?

15 Tegn, Der Beviser, At Du Har Fundet Din Bedste Ven For Livet

6. De er dem, du ikke behøver at tale med i flere dage, og du behøver ikke bekymre dig om dit venskab

I begge ved, at I har et liv, og du ved, at I ikke behøver at tale med hinanden hver dag.

Du forstår også, at hvis der går en uge uden at I taler med hinanden, ændres ingenting næste gang I ser hinanden. Det er alt, hvad der virkelig betyder noget.

7. De er dine største tilhængere

De er der altid når det gælder. Uanset om de støtter dig i forskellige begivenheder, som du er involveret i, eller gennem hårde beslutninger, du skal gøre i dit liv.

Du ved, at du altid kan regne med, at de er der. Det er ret sejt altid at have nogen at regne med, og hvem der altid kan regne med dig.

8. De er der for dig, uanset hvad

Nogle venner er bare venner, og hvis nogen skulle sige noget ondt om dig, ville de sandsynligvis ikke bryde ind og sige, ” Hej, det er min bedste ven, sig ikke sådan noget, når jeg hører på det.” Men det er derfor, de er kun venner, ikke din BEDSTE ven!

9. De får dig til at grine i lang tid

Uanset om det er noget latterligt, eller noget virkelig sjovt du har gjort, griner du altid mest når du er sammen med dem.

De siger latter er mad for sjælen og hvis du har en rigtig bedste ven, vil du være helt enig med denne erklæring.

10. Netflix og Chill er faktisk bare Netflix og Chill

Du og din bedste ven blev fornærmet, da I fandt ud af, at folk forsøgte at gøre denne sætning upassende.

Fordi, hey, du gjorde dette til en sjov ting, før nogen tilfældig pige og fyr gjorde det til en antydning af noget andet…

15 Tegn, Der Beviser, At Du Har Fundet Din Bedste Ven For Livet

11. Grimme Snapchats er meningsfulde ting

Er I virkelig bedste venner, hvis I ikke har sendt hinanden et gruopvækkende Snap, der kunne bruges som afpresning til sidst? Det tror jeg ikke!

12. De forstår dig og dit humør

Nogle dage er bare ikke dine dage, men de bruger det aldrig imod dig. De er altid den første til at opmuntre dig med dit yndlings-interval og for at hjælpe dig med at tænke på andre ting.

13. De er en del af din familie

Dine forældre kender dem sikkert som en ekstra datter eller søn. Det er cool at have en søskende, du selv kan ‘vælge’!

14. Besøg på badeværelset gøres sammen

Det er ligegyldigt hvor du er, men hvis I er sammen, betyder det normalt, at I også går på badeværelset sammen. Og ingen af jer tænker endda to gange på det.

15. De elsker alt ved dig, både de gode og de dårlige sider

Det er fantastisk at vide, at nogen har ubetinget kærlighed til dig, bortset fra din mor og far!
Tak, bedste ven, for at være min person og den person, jeg altid kan regne med, pleje og elske mig! Du er den, jeg aldrig ville kunne leve uden.

Love,
Din bedste ven