Skip to Content

Hvis Vi Ikke Flytter Nogen Steder Hen, Så Lad Mig Gå

Hvis Vi Ikke Flytter Nogen Steder Hen, Så Lad Mig Gå

Man siger, at når intet går godt i livet, skal man dreje til venstre. Men jeg ønsker ikke at dreje til venstre, jeg ønsker ikke at flytte væk fra dig, jeg ønsker at bevæge mig i dette liv med dig.

Jeg vil have dig, og jeg har villet have dig i lang tid. Og jeg vil have, at vi endelig tager vores fremtid og livet alvorligt. Jeg vil ikke sidde fast på det samme sted hele mit liv, og jeg vil ikke være en af de mennesker, der ikke bevæger sig nogen steder hen.

Jeg ved, at vi er i stand til at opnå så meget mere, men jeg ved bare ikke, hvorfor vi ikke gør det.

Vi kunne være så meget mere, og vi kunne komme vidt omkring, men noget har holdt os fast på det samme sted i lang tid nu. Jeg kan ikke lide det.

Jeg er eventyrlysten, og jeg vil gerne kunne se tilbage på mit liv og vide, at jeg har fået det bedste ud af det. Jeg ønsker kun at have få fortrydelser eller slet ingen fortrydelser. Og at vide, at jeg blev i et forhold, der ikke bevægede sig nogen steder i alt for lang tid, er noget, som jeg vil fortryde på et tidspunkt i livet.

Se, det er noget, jeg ikke kan tillade.

Jeg hader etiketter, og jeg hader at give løfter, men sandheden er, at nu har jeg brug for begge dele.

Jeg har brug for at vide, at vi ikke bare er nogle irrelevante stop-off i hinandens liv, og jeg har brug for at vide, at vi begge er på samme side.

Jeg vil ikke være et offer for et næsten-forhold eller den kvinde, der håbede at få noget ud af en mand, der bare lavede sjov med mig. Nej, jeg vil bare ikke frivilligt spilde min tid, mine anstrengelser og mig selv på noget, der ikke har nogen som helst fremtid.

Nogle gange behøver tingene ikke at være alt for komplicerede i livet.

Hvis du vil være sammen med mig, så vær sammen med mig. Men kun med mig. Vær sammen med mig, og lad være med at spille spil. Ingen andre muligheder, ingen andre piger, ingen svineri eller at sætte andre foran mig.

Hvis vi gør det her, så lad os gøre det rigtigt. For hvis vi ikke gør det rigtigt, hvad er så meningen med at gøre det overhovedet?

Få mig ikke til at spekulere på, hvad vi er.

Efter al den tid synes jeg, at vi begge to fortjener mere end at sidde fast i et navnløst forhold og spekulere på, hvad vi betyder for hinanden.

Jeg er ikke bange for at fortælle dig, at jeg vil have dig. Jeg vil have hele dig, og jeg vil have bare dig med mig i dette forhold. Så hvis du ikke er klar til at gøre det samme, hvis vores ønsker ikke overlapper hinanden, så lad os ikke spilde hinandens tid.

Lad os ikke skabe en illusion om, at vi har en fremtid sammen, eller at vi skal et sted hen.

Lad mig ikke blive ved med at håbe på, at vi er noget mere, end vi faktisk er. Bare vær tro mod mig – det fortjener jeg i det mindste.

Og hvis du ikke vil have mig lige så meget, som jeg vil have dig, så sig det bare. Sig, at du lader mig gå. Sig, at jeg har lov til at komme videre, og at du bare ikke er klar til at binde dig.

Jeg vil forstå det. Det vil gøre ondt, og det vil knuse alle mine håb og alle mine drømme, jeg havde for os to, men jeg vil ikke tvinge dig til at binde dig til mig. Det vil jeg ikke have.

Det er ikke sådan, tingene skal foregå mellem to mennesker. Ingen bør tvinge nogen til at gøre noget. Jeg ønsker heller ikke at tvinge dig til at binde dig til mig.

Men du skal ikke forvente, at jeg skal holde mig ved din side som denne naive pige, der har det helt fint med at få bare krummer af din kærlighed. Det er ikke mig, og det har aldrig været mig.

Jeg ved, at jeg fortjener hele kærligheden, den fulde pakke, og jeg ved, at jeg er klar til seriøse ting i mit liv. Jeg er klar til at flytte mig fra der, hvor jeg er, fordi jeg føler, at jeg er vokset nok. Hvis du ikke er det, er det okay. Men jeg behøver ikke at blive tilbage og vente på dig, hvis du ikke viser mig, at du er klar til at flytte dig.

Det tog mig et stykke tid at samle mit mod og se min frygt i øjnene. Jeg ønsker at bevæge mig i livet, og det kan være med eller uden dig. Hvis vi er en ting, så lad os definere os.

Og lad os lave mål, lad os bygge en fremtid sammen og lad os være der for hinanden.

Hvis ikke, er jeg færdig, jeg går videre uden dig, og jeg opgiver denne idé om, at vi kunne være mere end “bare en ting”.
At give op betyder ikke altid, at man er svag; nogle gange betyder det blot, at man er stærk og klog nok til at give slip og vokse. Og det er mig, der endelig har indset det.