Skip to Content

Den Type Mænd Der Ikke Kan Modstå Dig, Baseret På Dit Stjernetegn

Den Type Mænd Der Ikke Kan Modstå Dig, Baseret På Dit Stjernetegn

VÆDDEREN

Modsætninger tiltrækkes, hvis du spørger en som er vilde med kvinder født i vædderens tegn.

Mens vædderen er fuld af energi, impulsiv og har for vane at tale for de tænker. De mænd der er interesseret i dem er normalt fuldstændig anderledes.

Mænd som holder lav profil eller er lidt generte finder endda også væddere uimodståelige. Deres energi er magnetisk, så de kan ikke lade være med at falde for dem.

Denne kombination er bittersød. De modsatte personligheder kan frustrere hinanden og forholdet kan være slut før det bliver et perfekt match.

Hvis de finder en måde at passe ind i hinandens liv, kan de skabe en balance og harmoni.

TYREN

Af alle stjernetegn, så er tyren den der er mest nøgtern. De er cool, rolige og fattet, og deres ambitioner og hårde arbejde er ting der kan beundres.

De fanger nemt øjet hos udadvendte, højlydte og energiske mænd. De er tiltrukket af ro og stabilitet, hvilket en kvinde der er født i tyrens tegn kan tilbyde.

De ved at hun er en de kan stole på og regne med altid. Med hende, vil de have den balance de har brug for i et forhold, uden unødvendig drama.

TVILLINGEN

Hun er helt sikkert et af de mest sociale tegn der findes. Folk drages af hendes frie sind, smittende smil og den spænding hun skaber.

Den type af mand som ikke kan modstå en tvillingekvinde er desværre en smule kontrollerende.

De beundrer hende så meget at de nemt bliver besidderiske og jaloux på andre mænd omkring hende.

En tvillingekvinde vil gøre hendes bedste for at slappe af og forsikre dem om hun kun har plads i hendes hjerte til ham hun elsker.

Hvis hun ikke formår at gøre det, ja så er det hans tab.

KREBSEN

Hun har en tendens til at være åben omkring hendes følelser og hun vil bede om det hun vil have, det er derfor hun er i den bedste position til netop at gøre det.

En kvinde født i krebsens tegn er en som bærer varme indeni og deler den uselvisk med de personer der er en del af hendes liv.

Hun er altid den der giver mere.

Selv om hun vil have en fase i livet hvor hendes empati og godhed bliver anset som en svaghed, vil hun uden tvivl tiltrække mænd som minder om hende.

Den type af mand der ikke kan modstå hnede vil være lige så romantisk som hun er, han vil understrege den platoniske del af deres forhold, men vil også finde hendes søde væsen yderst tiltrækkende.

LØVEN

Den charme og karisma som en løve har er noget der er svært at overse. De nyder at være centrum af alles opmærksomhed og de har det godt med dem selv.

Deres selvtillid er deres mest tiltrækkende egenskab, det er derfor de mest bliver beundret af stille og selvbevidste mænd.

På samme tid bliver de skræmt at den styrke og selvstændighed en løve har, og det er den egenskab de beundrer mest ved dem.

Sandheden er at en løvekvinde er perfekt for dem, fordi de har brug for en til at inspirere dem til at forlade deres komfortzone.

En løve vil altid hjælpe. Men, hun vil ikke tolerere krævende personer alt for længe.

Hun har brug for en der går ved hendes side og ikke en som hun skal skubbe og trække gennem livet.

JOMFRUEN

Hun kan lide at planlægge og er ikke meget for at lade skæbnen bestemme, ellers føler hun at hun mister kontrollen.

Hun giver de bedste råd, og lytter ivrigt når der er nogen der har et problem som de vil dele med hende, og hun vil gøre hendes bedste for at hjælpe dem med at løse det.

Det er derfor hun tiltrækker mænd der har problemer. Helt ubevidst føler de at en kvinde født i jomfruens tegn kan vise vejen og få dem tilbage på rette spor.

Det er ikke nemt for en jomfru at være en der altid skal bære byrden, men det ligger til hendes natur altid at være den større person som forstår og giver støtte og vejledning når det er nødvendigt.

VÆGTEN

I den konstante søgen efter balance og harmoni, vil en vægt gerne have en som er hende lige i forholdet, en som kan give det samme igen som hun giver.
Men indtil hun finder hendes forevige person, vil hun tiltrække mænd som altid har en fod ude af døren, og ikke er helt klar til at binde sig.

En vægt er ubeslutsom og falder tit for dem som deler den personlighed.

Hun kan ubevidst relatere til det, selv om hun mener at der ikke er plads til usikkerheder i kærlighed.

En næsten forhold, som hun har en tendens til at finde sig selv i, er ikke hendes kop te.

SKORPIONEN

Skorpioner er selvstændig og utrolig selvsikre, så det er ikke nogen overraskelse at mænd der minder om dem, finder dem uimodståelige.

Selvstædige mænd føler at en skorpion er det rette match til dem fordi de har en lignende natur.

Skorpion kvinder er tilfreds med dem selv, men de værdsætter og higer også efter et fast forhold.

De vil aldrig stille sig tilfreds med et middelmådigt eller elendigt forhold, det er ikke det rigtige for dem.

Over alt så er de fyldt med lidenskab og sensualitet og tiltrækker de fleste mænd.

Men, det er kun dem der har det samme niveau af passion, selvtillid og selvstædighed der fortryller dem.

SKYTTEN

Disse kvinder har en sigøjner sjæl som higer efter eventyr mere end noget andet.

Hun keder sig hurtigt ved at gøre det samme om og om igen, det er derfor hun har brug for at prøve noget nyt og anderledes fra tid til anden.

Men, de mænd der bliver tiltrukket af hende er ikke så vovet og eventyrlystne.

De kan lide stabilitet og falder nemt i et hul, hvilket er en skyttekvindes værste mareridt.

Hvis de ikke møder hinanden på halvvejen, er forholdet dødsdømt.

Men hvis de finder hinanden på det rigtige tidspunkt i livet, når en skytte er klar til at slå sig ned og slå rødder, kan de blive lykkelige sammen.

STENBUKKEN

En stenbuk kvinder elsker gammeldags kærlighed. Hun er ikke begejstret for den moderne dating.

Hun vil sættes i stævne og modtage godhed og indsats.

Hun higer efter sikkerhed og stabilitet, men desværre for hende, så tiltrækker hun mænd der ikke deler hendes værdier.

Hun frygter nogle gange at hun kun tiltrækker fuckboys.

De fejer benene væk under hende med deres fantastiske humoristiske sans og charmerende væremåde, indtil de charmerer sig selv ud af hendes liv.

En kvinde født i dette tegn har brug for, og fortjener en som minder om hende og ikke et af de røvhuller som hun bliver ved at tiltrække.

VANDMANDEN

Hvis du vil have et eksempel på en der virkelig er rar, så vil du finde det hos en hende.

Hun har altid de rosenrøde briller på og hun vælger kun at se det gode i andre.

Det er ikke så underligt at hun ofte er blind overfor de røde flag der er lige for næsen af hende, som fortæller hende at holde sig væk fra playboys.

De bliver tiltrukket af hendes søde natur som de kan udnytte.

Det de ikke er klar over, er at en kvinde der er født i vandmandens tegn ikke tolerer at blive behandlet dårligt ret længe.

Hun vil tage de rosenrøde briller af og ende med at smide dem ud af hendes liv, som var de intet værd.

FISKEN

En fiskekvinde betragtes som en pyntegenstand. Deres sjæl som en drømmer gør at de søger efter mental ro og plads til dem selv engang i mellem.

Modsat, er de mænd som ikke kan modstå dem, ualmindelig udadvendte og sociale.

De elsker ærligheden og den ro de får ved at være sammen med en fisk, og til gengæld vækker de hende fra hendes kontinuerlige dagdrømmeri og ryster hendes verden lidt.

Selv om hun og de mænd hun tiltrækker, ikke kunne være større modsætninger, finder de normalt en måde at tage det bedste fra begge verdener og danner et fuldstændig kompatiblet og elskende par.