Skip to Content

10 Ting, Der Får Ham Til At Tro, At Hun Er Desperat

10 Ting, Der Får Ham Til At Tro, At Hun Er Desperat

Der er tidspunkter, hvor en pige virkelig ønsker at have en kæreste.

Alle disse romancer i filmene, at se hendes nære venner i lykkelige forhold og lignende – alt dette bidrager til, at hun også ønsker det samme.

Og det er helt forståeligt, men problemet opstår, når en pige bliver overdrevent fast besluttet på eller besat af at have en kæreste, hvilket tvinger hende til at gøre ting, der får ham til at tro, at hun er desperat.

Piger, der ved, hvordan man vinder en fyr, ved, at de skal være forsigtige med deres handlinger og vise tegn på at være flirtende i stedet for desperate.

Hvis en pige gør ting, der får hende til at se desperat ud, vil en fyr tro, at hun ville vælge hvem som helst fra mængden, og at hun ikke kræver nogen indsats, når det kommer til at vinde hende over.

Han vil måske også tro, at hun kun er interesseret i afslappede romancer i stedet for den ægte vare, hvilket ikke vil spille til hendes fordel (hvis hun rent faktisk ønsker den ægte vare).

Men det værste af det hele er, at en fyr måske også får indtryk af en piges lave selvværd, hvilket hænger tæt sammen med “at opføre sig desperat”.

For at hjælpe dig med at forstå dette bedre og forhindre, at det sker, er her en liste over ting, der får ham til at tro, at hun er desperat.

10 TING, DER FÅR HAM TIL AT TRO, AT HUN ER DESPERAT

Hun higer konstant efter en fyrs opmærksomhed

Konstant at hige efter fyrenes opmærksomhed betyder, at hun klæder sig og taler præventivt og gør alt, der kan give hende blikke eller likes på sociale medier fra det modsatte køn.

Når hun gør alt dette, sender hun det budskab, at hun ikke rigtig kender sit eget værd, og at det eneste, hun er interesseret i, er at være i centrum for opmærksomheden for at øge sin selvtillid.

Hun taler om fremtiden med det samme

Hun taler om fremtiden med det samme med en person, som hun kun har været på et par dates med indtil videre.

Det gør hun, fordi hun har brug for en form for forsikring om, at fyren vil blive hængende i hendes liv i en længere periode.

Men at tale om sådanne ting igen beviser kun det manglende selvværd og frygten for at være single.

Hun går til yderligheder for at holde på sin mand

Hun ændrer sit udseende for en fyr; hun ændrer sin måde at tale på, sine interesser og måske endda den måde hun går på.

At gå til ekstremer for at beholde en fyr er det ultimative tegn på, at hun er desperat for at beholde ham.

Det er altid bedre at være den, du virkelig er, end at ændre tingene drastisk kun af frygt for at blive dømt for at være dit ægte jeg og i sidste ende miste en fyr.

Hun hopper fra forhold til forhold

Hun har altid trang til at hoppe fra det ene forhold til det andet, fordi det er hendes vigtigste kilde til selvværd og tilfredsstillelse.

Hun lader sig aldrig helbrede ordentligt og tilbringe noget tid alene, fordi det er hendes største fjender og frygt.

Konstant at trække opmærksomhed fra forhold og kæde det sammen med selvværd er et stort tegn på desperation.

Hun er altid den første til at sende ham en sms

Hun går aldrig glip af en chance for at sende en fyr en sms først, fordi hun er bange for, at hvis hun ikke gør det, så gør han det heller ikke.

Hun gør sig umage for at nå ham, og ved at gøre det lader hun ham vide, at hun er klar til at gøre alt for ham, uanset hvad.

Hvis en fyr ikke har plads til at gøre kur til en pige og vinde hendes hjerte, vil han begynde at opfatte hende som desperat.

Hun praler altid om ham

Hun taler altid om sin nye fyr til sine venner, kolleger og endda til sine naboer.

Han er den vigtigste kilde til hendes lykke, og hun har simpelthen lyst til at dele den med resten af verden og endda prale af den.

Hendes forhold er hendes største succes, fordi hun sjældent er opmærksom på andre ting også.

Hun presser aktivt på for at få forholdet til at gå hurtigere

Hun er fast besluttet på at blive ved med at skubbe forholdet til at gå hurtigere, selv om hun kan se, at det ikke giver nogen mening at gøre det.

Det gør hun, fordi hun ønsker at beholde fyren ved at bruge magt og overbevise ham om, at hun er det rigtige valg for ham.

Hun har svært ved at sige “nej”

Hun har altid svært ved at afvise tilbud eller modsige sin fyr, hvis han gør eller siger noget forkert.

Hun er overbevist om, at hvis hun bliver ved med at spille efter hans pibe, så vil alting blive godt igen.

Men hun ved ikke, at hun ved at gøre dette kun sætter sig selv i et desperat lys.

Hun klager konstant over at være single

Størstedelen af hendes sociale netværk er fulde af konnotationer vedrørende det at være single, og hun holder aldrig op med at klage over det med sine venner og andre mennesker også.

I hendes øjne er et liv uden en mand et uopfyldt liv, og hun presser konstant sig selv for at finde en fyr, der vil give hende den ønskede opmærksomhed.

Hun er jaloux på andre kvinder

Hun kan ikke lade være med at være konstant jaloux på andre kvinder.

Hvis en tilfældig kvinde tilfældigvis har talt med hendes fyr, kræver hun straks forklaringer og stiller ultimatummer, fordi hun er den eneste kvinde, som han må tale med.

Jalousi er tæt forbundet med et forvrænget billede af sig selv og manglende selvværd, hvilket resulterer i handlinger båret af desperation (uden at man selv er klar over det).