Skip to Content

11 Måder Den Pige Som En Gang Var Alene Elsker Anderledes På

11 Måder Den Pige Som En Gang Var Alene Elsker Anderledes På

At gå på date med en pige som er vant til at være alene, vil ikke være som noget du har prøvet før. Ved du hvorfor?

Fordi hun ikke elsker lige som andre iger, hun opfører sig ikke som andre piger og hun tænker heller ikke som andre piger.

Denne her pige som er vant til at være alene har været igennem meget i livet. Og alt det hun har været igennem har hun gået igennem alene.

Hun levede sikkert et fuldstændigt anderledes liv end and normale piger gjorde og hun har helt sikkert dannet hendes eget liv som single. Hun har det godt alene.

Hun er en af de piger som ikke har brug for en mand for at være lykkelig eller et forhold for at være komplet.

Hun er en af dem der kun går ind i et forhold når hun møder en der er hende værdig. Fordi piger som hende stiller sig ikke tilfreds med mindre.

Din bedste beslutning i livet vil være at gå på date med sådan en pige fordi en pige der er vant til at være alene, elsker ikke som alle andre.

At date en pige som er vant til at være alene er en udfordring. Hun elsker anderledes.

1. Det vil tage tid for hende at blive vant til dig

Hun er vant til at være alene. At have nogen omkring hende vil være et stort skridt ud af hendes komfort zone.

Så det vil tage hende lidt tid at blive vant til at bruge tid sammen med dig og rent faktisk lave planer med dig. At besvare dine beskeder kan også blive en udfordring fordi der vil være tidspunkter hvor hun ser dine beskeder og svarer mentalt, men glemmer sikkert at sende svaret.

Vær ikke bekymret, de siger at mennsker bliver vant til alt, så hun bliver også vant til at have dig omkring hende..

2. Du får ikke alt hvad du vil lige med det samme

Forvent ikke at få de privilegier der følger med som kæreste før du bliver hendes kæreste. Før hun byder dig velkommen skal hun vide om du er hende værdig.

Hun vil vide om du ødelægger hende og om du er en fuckboy der udnytter kvinder for at opfylde deres behov.

Som tiden går og du viser hende at du fortjener hende, så vil hun lukke dig ind lidt efter lidt. Nøglen er ikke at presse for hårdt på, og lade tingene gå sin naturlige gang.

3. Hun vil vise dig at hun er selvstændig

Det hun er allermest stolt af i livet er der hvor hun er lige nu, og det faktum at hun er nået dertil alene.

Hun vil vise dig at hun kan klare sig selv, at hun kan klare alt hvad livet byder hende og at hun altid er den sidste der står oprejst.

Det er ikke kun det at hun vil vise det til dig, hun vil have trangen til at vise dig at hun klarer sig fint alene og at hun ikke skylder dig noget.

Måske gør det ondt på din maskulinitet nu og her, men tro mig, hun har brug for hendes selvstændighed for at fungere.

4. Hun vil være stædig

Måske andre piger nemt blev overbevist, men sådan er det ikke med hende.

Hun ændrer ikke mening for at tilfredsstille dig, og i de fleste tilfælde vil du ikke være i stand til at tale hende ud af at gøre ting hun allerede har besluttet sig for at gøre.

Hun har udviklet en meget kraftig intuition, og det er derfor du ofte vil se hende gøre ting og opføre sig på måder er endnu er ukendte for dig, men du bliver bare nød til at stole på hende.

Lad hende gøre hendes ting, for i sidste ende, selv hvis hun begår en fejl, vil hun ikke have et problem med at komme og sige det højt.

5. Hun har brug for plads

Det du bliver nød til at forstå med hende er at hun har været alene i noget tid. Og nu har hun en omkring hende, og det er en for stor forandring for hende.

Det er derfor hun altid har brug for tid og plads til at gøre de ting som hun plejede at gøre alene.

Hvis du er en omklamrende type, bør du lade hende være.

Når hun når til det punkt hvor hun har brug for at være alene, så skal du ikke spørge hende om der er noget galt. Alt er ok.

Så nyd at have en normal pige og brug denne ekstra tid på dem som du havde i dit liv før hun kom ind i det.

6. Hun er ikke usikker

Når du ser på hende, vil du også se at hun ikke længere bekymrer sig over hvad du mener om hendes makeup, hendes tøjstil eller om du kan lide hende eller ej.

Det vigtigste er at hun elsker sig selv som hun er. Hun ved at hendes værdi ikke afgøres af andres meninger, kun hendes egen.

Det er derfor at du aldrig vil se hende usikker eller bange for at blive dømt. Hun tillader ikke længere andres onde ord at ramme hendes hjerte.

Du vil gå på date med en pige som elsker sig selv, og de er sjælde i dag.

7. Hun vil ikke være bange for at du forlader hende

Hvis hun falder for dig, vil hun elske dig af hele hendes hjerte. Men forvent ikke at hun går igennem helvede bare for at beholde dig.

Forvent ikke at hun ændrer sig eller er en anden bare for at tilfredsstille dig. Og tro ikke at hun vil tigge og bede dig om at blive. Hun er færdig med at jagte andre.

Hun vil ikke være bange for at du forlader hende. Hun vil elske dig, men hun vil aldrig tvinge dig til at blive – for hun er ikke bange for at blive efterladt alene.

Hun er bange for giftige forhold.

8. Hun er kan virke intimiderende nogle gange

Lad os se tingene fra det her perspektiv: hun elsker sig selv, der sker ting for hende, hun er tilfreds med livet og hendes lykke afhænger af hende.

Hvilken mand vil ikke blive intimideret af sådan en kvinde?

Men det er en god ting. Det er bevis på at hun ikke har brug for andet end støtte og kærlighed fra dig. Du kan være sikker på at hvis hun beslutter sig for at elske dig, vil det være med alle hendes bedste intentioner.

9. Hun vil forsøge at gemme hendes svagheder for dig

Lad os indse det, ingen er perfekte. Vi har alle vores stærke sider, og vi har alle svagheder. Det der er med en pige som hende her er at hun vil forsøge at skjule alle hendes fejl og svagheder for resten af verden, ikke kun for dig.

Det er ikke fordi hun ikke har det godt med dem, men hun vil skjule at hun er et menneske som alle andre.

Hun vil have en fyr der elsker at se hende som et helt menneske, som kan klare alt og fejlfri. Det vil tage noget tid inden hun indser at hun kan vise sin sjæl til dig uden at føle sig utilpas.

10. Hun vil se fortabt ud nogle gange

Tænk over det: Hun har været alene i noget tid nu. Kærlighed er ikke rigtig en følelse hun kender.

Ok, hun har været rar mod andre og hun elsker hendes familie og venner, men følelser som kærlighed til en mand er ikke hendes kop te – eller har i det mindste ikke været det i noget tid.

Så måske er hun lidt kluntet når det kommer til at elske dig, eller finde hendes vej ind i følelseshavet som alle nye forhold bringer med sig.

Hun vil se ud som om hun ikke ved hvordan hun skal opføre sig og ting kan virke underlige for hende nogle gange, specielt når det kommer til at introducere hende til dine venner. Giv hende tid til at lære at svømme i det nye vand.

11. Hun vil aldrig have brug for dig

Denne her pige stoppede med at have brug for andre for længe siden. Så hvis hun beslutter sig for at elske dig, hvis hun vælger dig som hendes partner, så skal du vide at det er fordi hun mener at du er hendes tid, kærlighed og indsats værdig.

Du skal vide at når den pige der plejede at være alene vælger at elske dig, så er du noget særligt.

At elske hende er ikke nemt, men det vil være det værd. Hun vil vise dig hvor stærk en pige hun er. Hun vil kun lukke dig in når hun ser at i passer sammen.

Og med hende vil du se hvordan det føles at blive elsket af en som elsker sig selv. Det vil ikke være som noget andet du tidligere har prøvet, men det vil være en rejse der er værd at rejse. Det lover jeg.