Skip to Content

5 Ting Narcissister Vil Sige For At Vinde Dig Tilbage

5 Ting Narcissister Vil Sige For At Vinde Dig Tilbage

Du kender den følelse af ubehag i maven, og den form for frygt som opsluger dig, men du vælger at ignorere det? Det er det som fodrer din narcissist, og holder ham i live. Det er det som giver ham styrken til at forsætte med at bruge og udnytte dig.

De fleste empater og meget følsomme mennesker har en følelse af uro og frygt – det er deres intuition som fortæller dem at de skal ud.

Men på grund af deres ekstrem sensitive personlighedstype, vælger de at ignorere deres intuition, og bliver suget ind i et narcissistisk net.

De tror at de kan ændre deres narcissist. Hvis du blot fortsætter med at prøve hårdt nok, så vil de finde en løsning, og tage dem tilbage fra den mørke side.

Desværre så fungerer det ikke sådan. Når i er i et fast narcissistisk forhold er det næsten umuligt at komme ud. Du bliver afhængig af din narcissist. Du føler dig konstant bange, fordi han er den der forårsager det.

Du er bange for at forlade ham fordi han får dig til at føle dig for inkompetent til at gå fra ham. Han gør det sådan at du føler dig mindreværdig. Han gør det for at du tror at du er en pige man ikke kan elske. Han får dig til at tro at du er problemet.

Men når du finder modet til at gå fra ham, når du indser at der ingen anden måde, og at du er ligeglad med hvad der kan ske med dig hvis du går, hvor han vil gøre alt i sin magt for at få dig tilbage.

Han vil tage den maske på han havde første gang du mødte ham. Han vil passe på dig. Han vil overbevise dig om at han er der for dig. Han vil bede om en undskyldning for alle de forfærdelige ting han har gjort mod dig. Han vil lade som om han er interesseret fordi han ikke ønsker at miste dig.

Desværre er det ikke sådan at han ikke vil miste dig for dig. Han vil ikke miste dig fordi han ikke vil af med hans lille perfekte offer. Han vil så miste deres eliksir som holder ham i live – dig.

Da du forlod ham troede du at mareridtet var ovre. Men nej, det fortsatte. Først er det en kamp som du kæmper i dit sind og hjerte. Du må samle din ødelagte stumper op og forsøge at sætte dem sammen igen.

Du må forsikre dig om at du er værdig, og at du fortjener bedre. Du forsøger at få din selvtillid og selvrespekt tilbage. Han tog det hele fra dig. Han forlod dig tom og ødelagt, og du ved at din kamp for at overleve lige er begyndt. Du skal ikke kun forholde dig til dig selv, og helbrede dig selv, men du skal også forholde dig til ham.

Han vil tære på dig og tage dig når du har paraderne nede. Han vil angribe når du er allermest sårbar. Han vil forsøge at appellere til dig sentimentalt i dit svageste øjeblik. Du vil aldrig se det komme. Han vil lege med dine følelser og forsøger at forene sig med dig. Han vil forsøge at lokke dig tilbage.

Det kaldes for ‘Hoovering’

Hoovering er en teknik som emotionelle psykopater, sociopater og narcissister bruger til at suge livet ud af dig, og for at suge dig ind i et forhold som ikke kan komme ud af. Hoovering sker ofte efter at i er stoppet med at tale sammen, eller efter at ofret har forladt dem.

Så, her er nogle af de sværeste tricks som narcissister siger til de kvinder som de ønsker at narre tilbage ind i et forhold:

1. “Jeg vil have at vi er være venner”

Det sker tit på grund af utroskab, hvis du tager dem i at være dig utro, eller de selv indrømmer det. Bliv ikke bekymret, de vil forlade dig og finde på tusindvis af årsager til at tingene mellem dem ikke fungerede. De vil sige at det ikke var meningen at i var sammen, og at du ikke kunne give ham den kærlighed han behøvede. Du vil sandsynligvis ikke føle dig skyldig fordi et hele tiden var deres taktik.

Efter noget tid vil de komme tilbage og sige at de ikke kan leve uden dig, og at de har begået en stor fejl, men de ville tage en pause fra det de havde sagt tidligere om ikke at elske dig. Men de vil forsikre dig om at de ikke kan leve uden dig, og at de ønsker at have dig i deres liv, i hvert fald som venner.

Det der faktisk sker her er at de er bange for at der kommer en anden ind i dit liv og vinder dit hjerte, noget der vil få dem til at ligne en taber, og det var ikke deres hensigt. Så, de narrer dig med sætningen, “lad os være venner”, noget som aldrig er sandt. Det vil ende med at være venner med fordele, og på den måde vil han stadig være involveret i dit liv, og du vil ikke være istand til at komme videre.

Eller der er et andet scenario, hvor de vil sige at de blev venner med dig fordi de havde ondt af dig, selv om du siger han er en misbrugende idiot. Men, det er ikke deres fejl, slet ikke. Det er sådan de ønsker at fremstå.

2. “Jeg vil i parterapi”

Efter at du har fået nok, og du er i gang med at forlade ham, efter alle tavshedsbehandlingerne du gav ham, vil han fortsat forsøge at lave endnu et kneb fra hans uendelige samling. Han vil lade som om han er trist og ødelagt, og han vil indrømme at han har brug for hjælp, at han vil gå i terapi.

Selvfølgelig er det blot et spil for at manipulere dig – et nøje konstrueret hjernevaskningsspil bare for at forvirre dig. Nej, han ønsker ikke at få tingene til at fungere, han ønsker ikke at blive en bedre person fordi han troede aldrig at der var noget galt med ham i første omgang.

Han gør det kun for at købe sig noget mere tid. Han vil til og med gå i terapi med dig, og der vil han få sig selv til at se godt ud. Han vil gøre dig til syndebukken. Han vil få det til at virke som om han var villig til at blive sammen med dig, til trods for alle de problemer du har forårsaget.

3. “Jeg stødte på hende sidste gang vi slog op”

Han vil komme med undskyldninger når du tager ham i at være dig utro. Han vil forsøge at overbevise dig om at han mødte en pige da i slog op, og nu vil hun ikke lade ham være i fred. Han vil fortælle dig at han har forsøgt alt, og hun vil stadig ikke give op. Ellers vil han bebrejde dig og sige at han var sammen med hende fordi du ikke har investeret i ham, så han følte sig alene og såret.

Dette er bare en undskyldning for at du tog ham i at være utro. Han vil forsøge at fremstå som en hjælpeløs person som bare havde brug for en til at elske ham fordi du ikke gjorde det. Han vil bruge disse metoder til at manipulere dig, for at får dig til at tro på ting som ikke er reelle, og for at ødelægge din selvtillid. Han vil få dig til at tvivle på dig selv.

Hans mål er at få dig til at føle at du ikke prøver nok, og at du er uønsket, og det er derfor han er dig utro. Han vil få dig til at tro at det ikke var hans fejl. Du ville stille spørgsmål ved dig selv. Du vil blive plaget af det faktum at hun var sammen med ham, og du ikke var. Det betyder selvfølgelig at der er noget galt med dig. Du vil faktisk tro at denne narcissist ikke er sådan, og at du vil gå glip af din eneste chance for lykke. Dette er en taktik han vil bruge om og om igen. Han vil hjernevaske dig lige så mange gange som det passer ham.

4. “Jeg er en idiot som har såret dig”

Alle former for narcissister elsker denne replik. Han vil møde op med blomster i hænderne, for at bede om tilgivelse. Han indrømmer at han havde opført sig forkert mod dig, og du fortjener så meget bedre. Han vil forsikre dig om at han aldrig vil behandle dig dårligere end du fortjener. Han vil til og med græde hvis det bliver nødvendigt.

Derefter kan det være at du, som hans medfølelende partner, falder for hans bullshit, og ingen vil bebrejde dig for dig. Han er en perfekt skuespiller. Ingen kan forfalske følelser som narcissister kan. De er så gode til det at de tror på deres egne løgne for et øjeblik.

Du vil glemme alt det han nogensinde har gjort mod dig, og give ham en ny chance fordi du er sikker på at du vil blive gammel sammen med ham. Du tror virkelig på alt hvad der er sket tidligere, er bag jer nu. Du tror på at han har ændret sig.

I virkeligheden ser narcissister på det fra et helt andet perspektiv. Så snart du forlanger respekt, vil de forsøge at fikse alt ved at optræde som et normalt menneske omkring dig i et par dage, præcist længe nok for dig til at glemme hvad der egentlig foregik. Så snart de får dig tilbage på rette spor (deres spor), vil de vende tilbage til deres eget sleske selv.

5. “Jeg har endelig indset at du er den eneste for mig”

De vil lyve om at de har haft en åbenbaring. De vil fortælle dig at pludselig da de kom hjem fra arbejdet, indså de at de ville tilbringe resten af livet med dig. De har indset at det er meningen at i er sammen. Faktisk så vil de giftes med dig, og jo før jo bedre.

Dette er bare så latterligt. Det er bare en af de mange taktikker de bruger for at narre dig til at se hvad der faktisk sker. De vil gøre alt i deres magt for at få dig til at tro på ting som ikke er rigtigt. De vil gøre dig blind når det kommer til deres adfærd. De vil få dig til at tro at det hele er din fejl.