Skip to Content

10 Tegn På At Han Har En Dame Ved Siden Af

10 Tegn På At Han Har En Dame Ved Siden Af

I de her tider er det som at hver andet forhold ophører på grund af utroskab. Mænd praler med deres damer ved siden af, om deres succes med at have sex med flere kvinder på samme tid.

At finde en loyal og ærlig mand bliver mere og mere svært, hvilket er hvorfor det er vigtigt at vi er forsigtige med hvem vi stoler på. Vi kan ikke kontrollere hvem vi forelsker os i, men vi kan kontrollere hvem vi giver vores hjerter til.

Hvis du bemærkede at der var noget galt i jeres forhold, betyder det ikke nødvendigvis at der er noget galt. Det kunne blot være din angst for at blive bedraget endnu engang.

Men vores mavefornemmelse plejer at vide hvordan tingene står til før vores hjerne gør. Se listen nedenfor om din fyr har en dame ved siden af, eller om han er en af de loyale mænd.

1. Han undgår at definere jeres forhold

Det er et rødt flag på alle måder. Hvis han ikke vil definere jeres forhold og gøre det officielt, er det fordi han ikke er interesseret i at slå sig ned.

Og uanset hvad undskyldning han har, kan du være sikker på at han vil nyde hans liv som single ved siden af fordelene fra et forhold.

På samme måde som hvis han gjorde jer officielle og blev fjern lige efter, det er også et tegn på at han løber fra at binde sig.

2. Han er pludselig super rar

Hvis han har humørsvingninger og går fra gnaven til prins charming, kan det være fordi han overkompenserer for noget.

Gaver er også det mest åbenlyse tegn på utroskab. Hvis han for nylig har skiftet humør og det skete drastisk, så er det tid for jer begge at sætte jer ned og få tage “snakken”.

3. Han tager hans telefone med overalt og låser hans computer

Alle hans konti på de sociale medier og gadgets er låst, og du har ingen adgang til dem.

Han tager endda hans telefon med når han går ud med skraldet eller på toilettet. Lad os indse det piger – det vi er efter er ærlighed ikke mysterier.

Hvis din mand beder om mere privatliv og du føler at han lever et fuldstændig andet liv, som du ikke er en del af, er det så virkelig et sundt forhold?

4. Du har fundet ham på datingsider

Der er ingen mere åbenlyse tegn der skriger dig i hovedet at han har en ved siden af, mere end at han er aktiv på datingsider. Mænd som hævder at de bruger dem til at finde deres venner med er ikke engang værdige at blive vrede på.

Det eneste du kan gøre er at grine, virkelig. Vi fortjener i det mindste mere end dårlige undskyldninger.

5. Din mavefornemmelse fortæller dig at der er noget galt

Som jeg sagde, nogle gange ved din mavefornemmelse tingene før din hjerne gør. Hvis du læser denne liste betyder det at din mavefornemmelse allerede har advaret dig.

Du har allerede haft på fornemmelsen at der foregår noget bag din ryg.

Det er vigtigt at du ikke forhaster tingene. Vær sikker på at han virkelig er utro, hvilket heldigvis for os, ikke er så svært at finde ud af.

6. Han introducerede dig aldrig for hans venner og famile

I har gået ud i månedsvis nu, og du har stadig ikke mødt nogle af hans venner? Eller du har mødt dem ved en tilfældighed og han skyndte sig at få det afsluttet?

Det er et tydeligt tegn på at han ikke ønsker at du møder dem, ganske enkelt fordi han ikke har tænkt sig at blive.

Det er kun en leg for ham, og han er ikke interesseret i at tage den leg med hjem til hans venner eller familie.

7. Der er altid super hemmelige forretningssamtaler over telefonen

Hver dag, i weekenden og om aftenen, ringer hans telefon, og han er super hemmelighedsfuld omkring hans arbejde. Der er mænd der er så dedikeret til deres arbejde, men hvis han ikke er den tye som allerede ofrer hans fritid på hans arbejde, så er det bare et tegn på at de opkald kommer fra en anden.

Andre røde flag er hvis han stopper med at snakke når du kommer ind i rummet og venter på at du går igen, eller selv går. Hvilken forretningssamtale er så hemmelig? Det er jo ikke fordi han er spion.

8. Han har altid så travlt

Selv hvis han kun har et job, har han altid travlt og der er aldrig tid nok til jer begge til at nyde hinanden. Han kommer enten for sent, eller skal skynde sig et sted hen, og lover dig weekender, ture og ferier.

Men ingen løfter bliver til noget. En mand som gerne vil være sammen med dig. Finder tiden, uanset hvad. Spørg dig selv hvorfor han ikke gør?

9. Han sexlyst er faldet

Hvis i havde en seksuel kemi og drive der gik gennem taget, og det pludselig forsvandt, er det et tegn på at der er noget galt. Han er enten under pres, eller han kom af med det et andet sted.

Hvis han ikke taler med dig om problemer, men forsikrer dig at alt er ok, er det blot et tegn på at jeres forhold ikke længere er ok.

10. Uanset hvad du gør, er han stadig følelsesmæssig fjern

Følelsesmæssige mænd der er utilgængelige er ikke de mænd du vil have ved din side.

De er ikke i stand til at forpligte sig fuldt ud og have det livslange forhold og kærlighed. De er ganske enkelt for bange for kærlighed og forpligtigelse til at gøre det ordentligt, så de jagter og nyder legen i stedet for.

Han vil virke fjern og kold omkring hans følelser, og selvom du åbner dig op for ham, vil han aldrig åbne sig for dig.

Mænd distancerer sig selv når de føler skyld og er følelsesmæssigt utilgængelige. I kombination med andre tegn fra listen er det normalt et tegn på at der er en dame ved siden af.