Skip to Content

Kære Bedste Ven, Du Vil Altid Være Min Person

Kære Bedste Ven, Du Vil Altid Være Min Person

Kære bedste ven, der findes ikke ord der kan beskrive min kærlighed for dig. Jeg vil have at du skal vide at jeg aldrig ville være blevet til den jeg er i dag hvis jeg ikke havde mødt dig.

Du er der altid for mig i mine svære øjeblikke, og du er den jeg altid kan læne mig op af.

Tak for din uforbeholdne kærlighed og støtte. Tak for alle de nætter jeg har brugt sammen med dig, men jeg har grædt over en eller anden fyr som har droppet mig. Du har været så beskyttende og omsogsfuld, og det vil jeg aldrig glemme.

Tak for alle de gode råd, og hver tåre du har delt med mig. Jeg kan ikke takke dig nok for alt det du gør for at jeg skal få det bedre. Jeg ved at livet vil forsøge at skillel os, men jeg vil have at du ved at jeg aldrig vil glemme dig.

Jeg vil altid være dig nær, og selv om vi ender i forskellige skoler, eller livet skiller os på en anden måde, vil jeg altid bevare kontakten med dig.

For når sandheden skal ud, er du Meredith til min Yang Uden dig, havde livet ikke haft en mening. Og ved du hvad? Jeg tror at Gud sender en engel til os begge for at passe på os og være hos os på gode og dårlige dage. Jeg tror at du er min.

Uanset hvad der sker vil du altid være min person. Du vil altid være den sol der kommer efter regnen, og den jeg vil ringe til som den første hvis der sker mig noget.

Du vil også være den jeg ringer til for at dele mine lykkelige øjeblikke. For det er den du er – min anden halvdel, eller sjæleven, eller den søster jeg aldrig havde. Du er den der gør mine sætninger færdige, den som ser at der er noget galt uden at jeg behøver at sige noget.

To venner rødhåret og blond pige, der mødes på gaden i byen og krammer

Du er min skytsengel og ingen kan erstatte dig. Jeg ved at jeg kommer til at have mange venner i løbet af livet, men min kærlighed for dig er evig. Jeg lover at jeg altid vil være der for dig, ligesom du altid er der for mig.

Jeg vil forsøge at deltage i dit liv så meget som muligt, uanset om jeg bliver gift og får børn, så vil jeg aldrig glemme dig. Du må ikke tro at en anden kan erstatte den plads du har i mit hjerte, for det er umuligt.

Hvis jeg får en kæreste så lover jeg at jeg aldrig glemmer dig. Jeg vil fortsætte med at bruge tid med dig, fordi den tid jeg bruger sammen med dig, er den bedste kvalitetstid.

At tale med dig om at gå til psykoterapi, det vi fortæller hinanden om problemer og hvordan vi sammen finder ud af hvordan vi skal tackle dem.

Sammen med dig er alting meget lettere, og selv om jeg får kærestesorger så ved jeg at det ikke vil gøre så ondt når du er der.

Du er roen i mit livs kaos. Du er alltid den som forstår mig når jeg siger noget. Uansett hvad jeg gør, dømmer du mig aldrig, for du ved præcist hvordan jeg har det lige nu.

Jeg ved at jeg altid kan fortælle dig mine mørkeste hemmeligheder, og du vil tage dem med dig i graven. Det er derfor jeg er så uendelig glad for dig, og jeg ønsker dig det bedste livet kan give dig.

Boho-kvinder taler med blikdåse

Jeg håber at en dag, når vi begge har børn, at vi til tilbringe massere af tid sammen, sådan at vores børn bliver bedste venner ligesom os.

Jeg vil du have at du ved at jeg altid er der for dig, uanset hvornår du skulle få brug for det, præcist som du er der for mig når jeg har brug for dig.

Jeg vil aldrig glemme hvordan du omfavnede mig dengang alle andre forlod mig. Det er et minde som jeg vil have dybt i mit hjerte for evigt.

Og når jeg tænker på alt det jeg ønsker at opnå i livet, forestiller jeg mig altid at du står ved siden af mig. Du vil være min medsammensvorne.

Du vil være den som står ved min side når jeg gifter mig. Du vil være mine børns “tante”. Men mest af alt vil du være min person.

Jeg vil bare have at du ved at jeg elsker dig helt op til månen og tilbage igen og jeg kan simpelthen ikke vente med at vi får endnu flere minder sammen.

Kærlig hilsen,
Din bedste ven

Kære Bedste Ven, Du Vil Altid Være Min Person