Skip to Content

I 2023 vil jeg sætte mig selv først

I 2023 vil jeg sætte mig selv først

I 2023 vil jeg føle ægte kærlighed.

Jeg vil føle roen inden i. Og jeg vil have, at alle ar på min sjæl forsvinder. Jeg vil kæmpe for enhver tanke om ikke at være i stand til at gøre noget. Fordi jeg har haft nok negative tanker, og det er ikke noget, jeg vil fortsætte med at gøre det næste år.

Så 2023 kommer jeg her – stærkere end nogensinde, smukkere end nogensinde og et år smartere.

Jeg har ændret mig, men det er helt fint med mig. Til sidst lærte jeg at elske mig selv. Jeg lærte at respektere mig selv og pleje mindre om, hvad andre mennesker har at sige. Jeg vil ikke være den, der ikke tager chancer, fordi hun mener, at hun ikke kan håndtere dem. I stedet vil jeg prøve. Jeg vil prøve at gøre ting, som jeg aldrig har gjort før, og hvis jeg mislykkes, vil jeg helt sikkert lære en lektion af det. Men en ting er helt sikkert – jeg vil fortsætte med at prøve, indtil jeg kommer, hvor jeg vil.

I 2022 forlader jeg min fortid, hvor den hører hjemme.

Jeg vil ikke tænke på de fejl, jeg har lavet, eller om, hvordan de påvirkede mit liv. I stedet for vil jeg fokusere på hvad der er foran mig. Jeg vil ikke være hård mod mig selv bare fordi jeg ikke gjorde noget rigtigt. Jeg vil ikke have det dårligt mere. Jeg vil bare lade det gå.

Når jeg taler om at give slip, vil jeg give slip på noget andet – alle de giftige mennesker, der gjorde et levende helvede ud af mit liv.

Jeg vil ikke have nogen kontakt med dem, fordi jeg elsker mit liv, og jeg vil ikke have, at de skal ødelægge det. Jeg vil ikke lytte til dem sladre om andre, for de vil helt sikkert også gøre det ved mig. Jeg vil bare være langt væk fra dem, fordi de ikke har den positive energi, jeg beder om. Jeg vil give slip på enhver, der får mig til at tænke, at jeg ikke er værdig.

I 2023 vil jeg stoppe med at prøve at være en jeg ikke bare skal passe ind.

Jeg vil ikke være nogen, folk vil forme i form af deres egen smag. Denne gang vil jeg være den rigtige mig, selvom det betyder, at andre vil vende ryggen til mig. Indtil videre har jeg lært, at det er bedre at være alene end i dårligt selskab.

I 2022 vil jeg lære at respektere mig mere.

Jeg vil gøre alt for at komme, hvor jeg vil, og jeg vil tænke på mig mere end andre. Denne gang vil jeg prioritere mig selv og ikke en mulighed. Jeg tror, ​​det er vejen til lykke, og jeg vil komme der før eller senere.

I 2023 lærer jeg ikke at forstyrre mit hoved med andre menneskers meninger.

Jeg lader ingen påvirke mit liv. I sidste ende er jeg den, der vil lide i denne hud, eller være glad, afhængigt af situationen. Og det er en forbandet god grund for andre til at lade mig være i fred. Jeg tolererer ikke mennesker, der kommer ind i mit liv for at få mig til at føle mig trist. Hvis de skal være en del af mit liv, er de nødt til at tjene deres plads der. Ellers giver det ingen mening.

I 2023 lærer jeg at elske mig selv igen.

Jeg vil acceptere mig selv med alle fordele og ulemper. Fordi det er mig og alle de ting, der skete med mig, der formede mig til den person, jeg er i dag. Jeg vil vise mig selv, at der ikke er nogen mere værdifuld end mig. Og når jeg er klar over det, vil jeg også begynde at tro på det.

I 2023 fokuserer jeg på min historie.

Jeg ønsker ikke at være en sidekarakter i en andens historie. Denne gang vil jeg være hovedpersonen. Dette år vil være specielt, fordi jeg sætter mig først. Jeg vil vælge mig selv. Jeg tænker kun positivt. Jeg vil acceptere mig selv, som jeg er.

Og når jeg vender tilbage i slutningen af 2023, vil jeg fortælle mig selv, at dette år var året, hvor noget faktisk ændrede sig.

Jeg vil gerne vide, at jeg i det år lavede nogle nye mål, som jeg var i stand til at nå. Jeg vil føle, at jeg fik nogle af mine ønsker til at gå i opfyldelse, og at jeg satte mig på en god vej til at være glad igen.

Jeg vil føle, at det år var alt, hvad jeg havde ledt efter, og at jeg endelig fandt opskriften på et godt liv.

I det år vil jeg vide, at jeg endelig sætter mig først!