Skip to Content

Vær Single Indtil Dit Hjerte Smelter For En Som Ham Her

Vær Single Indtil Dit Hjerte Smelter For En Som Ham Her

Vær single indtil du møder en fyr som ved et trylleslag fjerner al din usikkerhed

Vær single indtil du møder en mand der tager din hånd og viser dig frem til verden. En mand som vil råbe dit navn fra hustagene. En mand som elsker dig mere end hele verden.

Vær single indtil dit hjerte smelter for en der pludselig vil kysse dig uden nogen anden grund end at han har lyst.

Vær single indtil du møder en som kommer hjem til dig mid om natten bare for at sige at han savner dig og at han elsker dig. En mand som vil bruge al sin fritid på at være sammen med dig.

Vær single indtil dit hjerte smelter for en som dummer sig med vilje, bare for at fjerne den negative opmærksomhed fra dig. En mand som altid vil sætte dig først og stå ved din side i alle situationer.

Vær single indtil du møder en mand som vil tage din hånd og tage dig væk fra vejkanten på en regnfuld dag, så du ikke bliver oversprøjtet af en bi. En mand som vil forhindre dig i at gå ind i fremmede på gaden fordi dine tanker er et andet sted.

Vær single indtil du møder en mand som vil snige sig frem og kysse dig når du sover. En mand som vil hviske søde ord i dit øre mens han stryger dit hår og trøster dig når du er trist.

Ham der vil fortælle sin mor om dig.

Ham som vil introducere dig for hans venner.

Vær single indtil du møder en som vil elske og ære dig for den du er. En mand som vil acceptere dig med alle dine fejl. En mand som aldrig kunne drømme om at ændre på dig, fordi du er perfekt som du er.

Vær single indtil du møder en som konstant vil snakke om dig og dine præstationer. En som er stolt over at være din kæreste.

Vær single indtil dit hjerte smelter for en mand som giver dig sommerfugle i maven hver gang telefonen ringer og hans navn står der.

Vær single indtil du møder en mand som er det sidste du tænker på om aftenen før du sover og det første du tænker på om morgenen når du vågner. En mand som sender dig en godmorgen besked hver eneste dag bare for at du får en god dag.

en jente med bundet hår sitter på en stol og drikker kaffe

Vær single indtil dit hjerte smelter for en mand som ringer til dig bare for at sige at han savner dig.

Denne mand vil lokke et smil frem hos dig, selv når det er det sidste du har lyst til. Han vil være din lysstråle når alt omkring dig er mørkt.

Vær single indtil du møder en mand som ofrer sin tid for at være der når du har brug for ham. En mand som er uselvisk og har tonsvis af kærlighed at give dig.

Vent på en mand som vil opmuntre dig til at opnå dine drømme og gøre dig endnu bedre end du allerede er. En mand som aldrig vil tillade dig at miste dig selv eller forandre dig bare for kærlighedens skyld

Vær single indtil dit hjerte smelter for en mand som altid siger det han mener til dig og fortæller dig når du har begået en fejl. En mand som lytter til dig, selv om han ved at det er forkert. Han vil lade dig tale færdig og give dig et modent svar. Ingen råben og skrigen. Han er en mand – ikke en dreng.

Vær single indtil du finder film kærlighed. Der er ikke en cliche – den er virkelig og den findes. Du skal bare være tålmodig og være i stand til at genkende den i tide, for nogle gange er ægte kærlighed så tæt på at det praktisk talt slår dig i ansigtet, men du er for blind til at se den.

Vær single indtil du møder en mand som vil respektere dig og behandle dig ligeværdigt – præcis som du fortjener.

En mand som aldrig ville give dig et løfte som han ikke kan holde.

Vær single indtil dit hjerte smelter for en mand som er modig nok til at indrømme at han tog fejl.

Han er ikke en mors dreng. Han er en rigtig mand, og det at sige “undskyld” er noget han aldrig vil tøve med at gøre.

Han ved at hvis han opfører sig umodent, så vil han miste dig, og det er det sidste han vil.

Vær single indtil dit hjerte smelter for en mand som vil hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv. En mand som vil gøre dig til et bedre menneske.

Vær single indtil du møder en mand som kun ser en fremtid sammen med dig.

Han ved at det var smadder svært at få fat i dig.

Han ved at det er endnu mere vanskeligt at beholde dig, så han prøver. Han prøver hver eneste dag. Ikke fordi han skal, men fordi han elsker dig

Vær single indtil du møder en fyr som vil få dig til at føle dig som den smukkeste i verden, bare ved at stå ved siden af ham.

Vær single indtil du møder en fyr der giver dig tryghed. En mand som vil få dig til at ville have ham, og ingen andre. En mand som ved at du vil elske ham resten af livet.

Indtil da. Vent. Vær single.