Skip to Content

Stop Med At Ødelægge Dit Eget Hjerte – Han Ændrer Sig Aldrig

Stop Med At Ødelægge Dit Eget Hjerte – Han Ændrer Sig Aldrig

Jeg ved at du har overbevist dig selv om at tingene ville gå anderledes. Jeg ved du inderst inde tror på det, at du faktisk ønsker at tingene ændrer sig.

Men desværre, får vi ikke altid det vi gerne vil i livet. Jeg ville ønske vi gjorde, men virkeligheden er meget anderledes.

Jeg ved din kærlighed bandt dig til denne mand. Jeg ved at den kærlighed du føler, nogle gange giver dig vinger, men sætter dig giver dig endnu hyppigere lænker på.

Du ved at hele din krop bliver lammet når du tænker på at forlade ham. Hvirvelvinden af gift har trukket dig for dybt ned, og komme op igen virker som en umulig mission lige nu.

Jeg ved også at du går gennem helvede på daglig basis og alt det håndterer du med et smil. Den kærlighed du føler, er ikke sund.

Den kærlighed du føler knækker dig fordi han spiller kærlighedskortet så han kan bruge dig. Men det er ikke kærlighed når det eneste du får er brudstykker af opmærksomhed, ord uden handlinger, og tårer der løber ned af dit ansigt hver aften.

Gud, hvordan kan du ikke se at kærlighed er så meget mere og at du er så meget mere værd?

Jeg er ked af at sige det, men du kan ikke leve sådan her for ret meget længere. Du bemærker det ikke fordi du nægter at åbne dine øjne, men selv hvis du ikke ønsker at se det, forbliver din sjæl drænet mere og mere for hver dag.

Og det værste er at du ikke har noget andet at fylde op med, fordi den person der skulle gøre det, er den der dræber dig. Og det kalder du kærlighed.

Tro mig når jeg siger at være alene altid er en bedre beslutning end at være med en der suger livet ud af dig. Han tager alt, og han giver intet retur. Det er så egoistisk han er.

Og tænk hvor længe du har ladet ham slippe afsted med det. Hvor længe vil du være den eneste der trækker dit forhold fremad og offrer alt for en der ikke er det værd?

Du holder fast i en tynd tråd. Alle dine håb er fanget i det billede du har af din fremtid og hvordan tingene kunne blive, men desværre er det kun dig der ser det billede.

Og det er kun en illusion. Det er kun dig der ser det, og stol på mig når jeg siger at der ikke vil gå lang tid før det forsvinder, før han gør noget for at smadre det i tusind stykker.

Efter al den her tid, hvorfor vil du ikke åbne dine øjne? Hvorfor kan du ikke indse hvad det er der sker i dit liv? Hvorfor tillod du dit hjerte at bedrage dig så længe? Hvorfor har du brug for en anden til at fortælle dig ting du allerede ved, men nægter at acceptere? Han er ikke det værd, og bliver det aldrig.

Nogle mennesker er bare så egoistiske og selvcentreret og onde at ingen mængde af kærlighed er i stand til at ændre dem, og tusind flere chancer, eller den rareste person i denne verden, ville ikke kunne få dem til at ændre sig. Skat, du sårer blot dit hjerte.

Stop med at lade som om dine illusioner er virkelig. Stop med at se tingene som bedre end de er. Stop med at spilde dit liv.

Du fortjener så meget mere. Du fortjener at leve livet fuldt ud. Du fortjener at få mindst lige så meget kærlighed som du giver. Du fortjener at blive behandlet med respekt, og en mand der tager dig seriøst, og planlægger hans fremtid med dig og holder det han lover.

Og hvad du ikke fortjener er et manipulerende røvhul som kun udnytter dine følelser og bruger dig.

Jeg ved at du ikke kan forestille dig et liv uden ham, men jeg sværger at du vil hade dig selv når du indser hvilken mand du valgte at dele livet med, eller hvis du bliver med den mand som intet gjorde, bortset fra at tage alt hvad du kunne tilbyde, og gav ingenting retur.

Uanset hvor meget kærlighed du giver ham, uanset hvor mange chancer han får, uanset hvor lang tid der går og hvad du gør for ham, vil han ikke se din værdi. Han vil ikke sætte pris på dig.

Han kommer ikke til at respektere dig eller give dig det du fortjener. Og jeg ved at det smerter dit hjerte men du bliver nød til at få det ind i hovedet, og det er bedre at gøre det før end senere.

Jo før du accepterer sandheden, jo mere tid vil du have til at reagere. Jo mere tid har du til at hele dit hjerte. Jo mindre tid investerer du i en der ikke er et sekund af din tid værd.

Stop med at ødelægge dit hjerte ved at give alt af dig selv til en der ikke fortjener dig. Stop med at håbe at en mand der kun sårede dig vil være istand til at gøre dig glad i fremtiden.

Han er ikke ham du leder efter. Så hold hovedet højt, tør tårene væk fra kinderne, og tak Gud for den lektie du fik. Nu ved hvad du ikke skal se efter i en mand. Og du kan gøre alle de ting du gjorde for den forkerte fyr, for den gode fyr.

Tro mig, der er en der vil kysse den jord du går på. Stop med at stille dig tilfreds med mindre end du fortjener.