Skip to Content

Sandheden Er, At Han Ikke Er Følelsesmæssigt Ødelagt – Han Er Bare Et Røvhul

Sandheden Er, At Han Ikke Er Følelsesmæssigt Ødelagt – Han Er Bare Et Røvhul

Den sjove sandhed om alle menneskelige relationer er, at vi plejer at retfærdiggøre handlingerne hos de mennesker, vi holder mest af. Faktisk vil vi retfærdiggøre for os selv, at vi elsker en person, der klart ikke fortjener vores kærlighed, og som ikke fortjener et sted i vores liv, så vi undskylder for denne persons adfærd. Vi føler ydmyget og dumme, fordi vi holder af nogen, vi ved, ikke er gode ved os og måske ikke engang en god person, men vores hjerte nægter at acceptere denne tankegang og forsøger konstant at se, hvad der ligger bag denne persons opførsel over for os.

Det er også tilfældet med dig og denne fyr i dit liv. Fra det øjeblik du mødte ham, har han gjort et par ting klart. Han har gjort det klart, at han ikke er en, der er villig til at forpligte sig og en som ikke kan give dig den kærlighed du fortjener. Selvom han sandsynligvis aldrig har sagt dette højt, viste han det tydeligt gennem sine handlinger.
Og lige siden du mødte ham, har han ikke givet dig andet end smerte. Du led meget af ham og den måde han behandlede dig på, men ikke engang alt dette jagede dig væk fra ham. Så det er klart, der er noget, der holder dig tæt på denne fyr. 

Det er selvfølgelig klart, at du har dybe følelser for ham. Du elsker ham, og du vil gøre alt for at han skulle elske dig tilbage. Men på en eller anden måde sker det ikke, på trods af alle dine bestræbelser. Selvom denne mand det meste af tiden er et røvhul over for dig, tager han sig sammen hver gang du vil forlade hele situationen, noget, der får dig til at genoverveje din beslutning. Han gør noget, der får dig til at give ham en ny chance, selv om han klart ikke fortjener det. Han giver dig lidt af hans kærlighed og opmærksomhed – lige nok til at holde på dig. Og det er noget, der holder dig fast i måneder.

Efter en masse tanke er du kommet til en konklusion. Du er begyndt at tro på, at denne mand faktisk er følelsesmæssigt skadet og knust og det er årsagen til alle hans problemer. Dette er grunden til hans opførsel overfor dig og har gjort ham til den person, han er i dag. Det er derfor, han ikke vil forpligte sig selv, eller åbne sig op for dig eller viser dig sit liv. For han åbenbart er blevet såret i fortiden, og han er ikke villig til at lade det ske igen

Dette er noget der får dig til at tro, at han ikke er så slem som han synes at være, og det er noget der gør dig i stand til at forsvare hans opførsel mod dig. Du går simpelthen ud, at denne fyr har brug for din kærlighed for at ændre sig, at han har brug for din vejledning og støtte igennem livet, og at du ikke bare kan lade ham hænge. Du ser på dig selv som denne super kvinde, hvis mission er at redde denne mand og få hele hans hjerte.

Nå, jeg hader at være den der kommer med dårlige nyheder, men mulighederne er store, for at denne mand ikke er følelsesmæssigt skadet eller såret. Mulighederne er store for, at han nok bare er en giftig mand, der spiller psykologiske spil uden nogen grund. Jeg ved, du forsøger at komme til bunds i denne opførsel, og du forsøger at finde årsagen til den måde, han behandlede dig på men det er på tide at acceptere, at nogle mænd gør dette, og der er intet du kan gøre ved det.

Jeg ved, at det sårer dig at høre dette men jeg vil ikke have dig til at tro, at denne fyr elsker dig et eller andet sted i dybet af dit hjerte og at du bare er nødt til at prøve lidt hårdere, for at få hans kærlighed til at komme op til overfladen. Jeg vil ikke have dig til at tro, at han rent faktisk flygter fra de følelser han har for dig, fordi han er bange intensitet i dem. Jeg vil ikke have dig til at tro, at han er bange for at du såre ham og derfor nægter han at give sig helt til dig. Jeg vil ikke have dig til at tro, at det er en sårbar lille dreng, der bare venter på at blive elsket, skjult et sted inde i denne mand.

Fordi intet af dette er sandt.

Denne mand har simpelthen brugt dig, din kærlighed og din godhed hele tiden. Han bruger dig til hans ego, til sex eller bare fordi han nyder at blive elsket af dig eller have nogen der er der for ham hele tiden.

Uanset, pointen er den samme – stop med at forsvare ham for det er tid til at se sandheden i øjnene.