Skip to Content

Hvis Du Ikke Vil Have Mig Nu, Får Du Mig Aldrig

Hvis Du Ikke Vil Have Mig Nu, Får Du Mig Aldrig

Hør her, jeg vil ikke foregive at tro, at jeg er mindre, end jeg ved, at jeg er.

Jeg er en god fangst, og jeg behandler alle med samme mængde respekt. Jeg elsker mine venner mere end noget andet, og uanset hvem jeg dater, giver jeg 101 % af mig selv.

Så jeg forventer det samme af min partner. Jeg kan ikke lide noget halvhjertet. Hvis du dater mig, skal du sætte pris på og værdsætte mig for den fantastiske pige, jeg er.

Jeg lover, at jeg vil gøre det umagen værd. Men hvis du forventer, at jeg skal vente på dig, mens du finder ud af, om du virkelig vil have mig eller ej, så tro om igen.

Jeg venter ikke på nogen. Hvis du er i tvivl om mig, så gå endelig. Jeg har ikke tid til dig.

Jeg har brug for en, der ligesom jeg ved, hvad han vil have, og som er klog nok til at få det, før det er for sent.

Enten er du klar til at gøre mig til en del af dit liv, eller også er du ikke. Der er ingen gråzone her. Vi er for gamle til at spille spil.

Jeg vil ikke nøjes med noget, der hverken er her eller der.

Jeg har ikke energi til at spekulere på, om du måske bare er for genert, eller om du faktisk holder mig hen. Jeg vil have en, der ved, hvornår det, de vil have, er foran dem, og som handler på det.

Ikke om en uge – nu. Alt andet… Jeg er ikke interesseret.

Min tid er for værdifuld til et “måske”. Skal jeg sidde her og sætte mit liv på pause, fordi der er en mulighed for, at du i fremtiden indser, at du faktisk vil have mig?

Det er noget vrøvl.

Mit liv er for fantastisk til at blive sat på pause for en fyr, der ikke kan beslutte sig.

Jeg har ikke tænkt mig at håbe på, at situationen kan ændre sig med tiden for en fyr, der ikke kan træffe en beslutning for at redde sit liv. Jeg springer over.

Jeg er virkelig ikke så desperat. Jeg har muligheder, du ved. Jeg føler også, at en fyr, der er min tid værd, ikke ville spilde den på denne måde; har jeg ret?

Hvorfor sætter du mig på hold i stedet for at prøve at vinde mig over? Er du virkelig så speciel? Nej, det tror jeg ikke.

Der er mange flere fisk i havet, og denne pige er ikke bekymret for noget som helst.

Du gør det meget klart for dig selv. Du er ikke interesseret nok til at gøre noget, og jeg kan godt forstå en hentydning.

Du optager alt for meget tid, og min er for dyrebar til at blive spildt på den måde.

Mens du har travlt med at overveje dine muligheder, har jeg ingen problemer med at komme videre og slette dig fra mit liv. Videre til den næste.

Kærlighed er utvetydig. Når man har faktiske, ægte følelser for nogen, ved man det. Der er ikke plads til usikkerhed.

Man går ikke rundt og spekulerer på, om man skal beholde den kvinde, man elsker, i sit liv eller ej. Man ved det. Man ved det bare. Man gør det bare.

Hvis du virkelig havde følelser for mig, ville der ikke være plads til usikkerhed. Så jeg har ikke noget problem med at give slip på dig, før jeg bliver for knyttet til en usikker mand.

Jeg vil ikke acceptere at være din backup-plan. Hverken i dag eller nogensinde.

Jeg vil ikke være en af de fire piger, du tilfældigt ser på samme tid, og bede til, at du ender med at vælge mig. Undskyld, men det er bare spild af tid!

Og så sød er du altså heller ikke.

Hvis du kommer og leder efter mig senere, er jeg ikke ledig. Selv hvis jeg er single på det tidspunkt, vil jeg ikke være til rådighed for dig.

Du kommer måske til mig med en eller anden historie om, at du bare ikke var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og at timingen bare ikke var rigtig… Men ved du hvad?

Jeg er ligeglad. Du HAVDE chancen, og du forspildte den. Det er kun dig, der er skyld i det.

Hvis du virkelig satte pris på mig og værdsatte mig, ville du aldrig lade mig vente, mens du afvejede dine muligheder.

Det er bare latterligt at tro, at jeg nogensinde ville finde det acceptabelt.

Nej, det er ikke okay. Jeg har andre ting at tage mig til, og hvis du ikke er klar til at binde dig, når jeg giver dig chancen, er du ikke min tid værd. Undskyld, ikke undskyld!