Skip to Content

Sådan Får Du En Ghoster Til At Fortryde, At Han Eller Hun Har Ghosting Dig: 20 Effektive Måder At Gøre Det På

Sådan Får Du En Ghoster Til At Fortryde, At Han Eller Hun Har Ghosting Dig: 20 Effektive Måder At Gøre Det På

Moderne dating har virkelig fået os til at gå på kanten. Man tror, man har set det hele, indtil man for første gang bliver spøgt af nogen!

Alle hader ghosting, og det kan være svært at indrømme, at man er blevet ghostet. Jeg mener, tingene gik jo godt.

Du sms’ede hele tiden på en dating-app eller via sociale medier, og pludselig forsvandt vedkommende. Det må have været hårdt for dit selvværd og din selvtillid.

I sidste ende var al den snak, den investerede tid og endda at fange følelser bare spildt.

I denne artikel vil jeg hjælpe dig med at tænke på den bedste hævn (eller hævner) for ghosting, og hvordan du får en ghoster til at fortryde det. Selvfølgelig vil jeg også fortælle dig, hvordan du skal håndtere ghosting, og hvordan ghosting påvirker ghosteren.

Du vil forstå, hvilken slags person der projicerer sin usikkerhed ved at ghoste nogen, og at du aldrig skal give dig selv skylden.

Sådan får du en ghoster til at fortryde, at han eller hun ignorerer dig: 20 ufejlbarlige teknikker

Her er mine teknikker til at få en ghoster til at fortryde at ghoste dig, og ikke alle af dem er udført på Tinder:

1. Vær dig selv!

Når dit forhold eller næsten forhold slutter, skal du finde en måde at genoptage forbindelsen med dig selv på. At blive ghostet er ikke noget, som mange mennesker går igennem, og derfor skal du give dig selv lidt ro.

Lær, hvordan du kan være dig selv igen og genvinde dit selvværd. Du skal selvfølgelig ikke gøre det for din ghoster. Gør det i stedet for dig selv.

Den bedste måde at gøre det på er ved at ændre din indre stemme og gøre ting, som du plejede at elske.

At genoptage forbindelsen med dit gamle jeg og fortsætte med dit liv vil for din ghoster virke som om, at du er kommet over dem. Selv hvis du ikke er det, investerer du stadig i dig selv.

2. Selvtillid er nøglen

Jeg forstår, at din selvtillid, dit selvværd og din selvrespekt er på et lavt niveau lige nu. Jeg bebrejder dig ikke. At blive ghosted er den værste del af moderne dating.

Det er derfor, du skal fake it till you make it! Lad din selvtillid skinne klart, og få det til at se ud som om, du lever dit bedste liv.

Dette vil få din ghoster til at ligne en total idiot for at forlade dig, og de vil højst sandsynligt fortryde deres handlinger med det samme.

3. Overvind den

Du føler måske, at ghosteren har taget al din selvtillid og magt. Lad ikke den følelse blive hængende. Tværtimod, lad den give dig brændstof og skubbe dig til at kæmpe.

Jeg forstår godt, at dit første instinkt er at dobbelttekstere ghosteren. Det vil kun sænke din position og få dig til at virke desperat.

Derfor skal du stoppe denne trang og ikke sende dem en sms. Selv hvis du har mistanke om, at du måske er blevet ghostet, skal du forsøge ikke at sende dem en sms for hurtigt.

4. Ingen reaktion

Ligesom vores tip ovenfor skal det se ud som om, at du er ubekymret over ghostens handlinger. Da de ikke giver dig en reaktion (ikke sms’er dig), bør du heller ikke sms’e dem tilbage.

Med andre ord, hold dig for dig selv, prøv en rensning af de sociale medier og afvis alle trang til at sende dem en sms. Du skal ikke sende dem en sms, men i stedet virke helt ubekymret over deres ghosting.

Hvis du på den anden side lader din vrede eller tristhed komme til udtryk, kan du få dem til at føle, at de vinder kampen.

5. Skriv om det

Dette tip betyder selvfølgelig ikke, at du skal lave en kommentar til deres profilbillede eller skælde ud på din Facebook-status.

Tværtimod skal du skrive om det, men det er kun dig, der skal vide, at det handler om din spøgelse.

Det kan være om de sjove ting, du lavede i sidste uge, efter du blev ghostet. Det kan være en betydningsfuld sang, jalousifælde eller noget i den stil. Du er velkommen til at skrive hvad som helst, så længe du ikke nævner din ghoster direkte.

6. Prøv ikke for hårdt

I tråd med vores sidste teknik skal du også vide, hvornår du skal stoppe med at poste om det.

At lave et par lejlighedsvise indlæg om din ghoster og så give slip på dem er den bedste måde at gøre det på. Det betyder, at du ikke bør gøre hele din profil om ghosting. Alle kan lugte falskhed på lang afstand, hvis du overdriver det.

På den måde tror du måske, at det ser ud som om, at du er kommet over dem, men tværtimod viser du offentligt, foran alle dine venner og familie, at du faktisk stadig ikke er kommet over det.

7. Glød op

Den bedste måde at få din ghoster til at fortryde deres handlinger er ved at gløde op og få dem til øjeblikkeligt at fortryde, at de har forspildt deres chancer med dig.

Det vil for det meste være kvinder, der prøver denne teknik, da fyre spøger dem for det meste. Tag noget makeup på, få en ny frisure, og post et par smukke selfies.

På den måde giver du ham en smagsprøve på hans egen medicin, og det er den nemmeste måde at løse gåden om, hvordan man får en fyr til at fortryde, at han har ghostet dig.

8. Ignorér dem

Dine positive indlæg, din glød og selvtillid er svær at overse. Især for en person, du var involveret med, og det gælder også for din ghoster.

Når de når ud eller forsøger at like og kommentere dine indlæg igen, er det vigtigste at give dem en smagsprøve på deres egen medicin og ignorere dem!

På den måde vil du endnu en gang hævde din dominans og få dem til at fortryde deres handlinger.

9. Motiver dig selv

Det er ekstremt svært at holde sig til disse tips og forblive tro mod dit mål om at få dem til at fortryde, at de har ghostet dig, især hvis følelserne stadig er friske.

Så samtidig med at du holder dig til din handlingsplan, skal du motivere dig selv. Dette vil hjælpe dig med at nå dit mål hurtigere og ikke miste det af syne.

10. Ghost dem tilbage

Hvis du prøver disse teknikker, som jeg har anbefalet, vil din ghoster helt sikkert fortryde det og ønske at nå ud til dig og få dig tilbage.

Ligesom jeg har sagt før: ignorer dem altid tilbage. Med andre ord: Spil et Uno-omvendt kort på dem og ghost dem tilbage.

Gentag venligst efter mig: Når min ghoster rækker ud, vil jeg ghoste dem tilbage!

11. Invester i dig selv

En anden måde at få en ghoster til at fortryde sin ghosting på er ved at investere i dig selv. Det betyder, at du bør investere tid og penge i at gøre dig selv til en bedre person.

Du kan forkæle dig selv med en spa-dag, besøge en terapeut eller, endnu bedre, tage på en solorejse. Alle disse muligheder vil få dig til at føle dig frisk og klar til at få den ghoster ud af dit hoved.

Tro mig, hvis du gør dig selv til et bedre menneske, vil det hjælpe dig med at komme igennem smerten og få din ghoster til at fortryde, at han har forspildt sine chancer med dig.

12. Forandre og vokse

Du har måske tiltrukket din ghoster gennem lav selvtillid eller ved at lede efter løsrevne partnere. Det er ligegyldigt, om du leder efter dem på datingapps eller i det virkelige liv. Det er din tankegang, der tæller, når du skal vælge den rigtige partner.

Hvis dette er tilfældet med dig, skal du arbejde på dig selv og forsøge at vokse for at tiltrække bedre partnere.

Derfor anbefaler vi, at du ændrer dine vaner og vokser til en bedre version af dig selv, hvis du vil minimere muligheden for at blive ghosted igen.

13. Lad være med at give dem en ny chance!

Som sagt vil din succes smitte af på dig, hvis du følger disse idéer, som jeg har udvalgt til dig. Så vil din ghoster også komme og lede efter mere. Måske er deres samvittighed tung, eller de vil ydmyge dig igen.

Under alle omstændigheder, når de kommer tilbage, skal du under alle omstændigheder ikke give dem en ny chance for at ødelægge dit selvværd.

14. Find en ny person

Den bedste måde at komme tilbage på nogen på er at finde en bedre person. I processen med at vokse og blive et bedre menneske har du brug for en betroet og stabil partner.

Med andre ord har du brug for en partner, der er det stik modsatte af din gamle partner.

Når din spøgelse føler sig truet, vil han/hun ønske at bekende sine følelser for dig. Selv hvis de ikke er til stede, vil de stadig forsøge at fremstille deres ghosting som en fejltagelse og få dig tilbage.

15. Heal

Ikke at lade dem vide, at de havde nogen indflydelse på dit liv, selvom de havde det, er et svært skridt, når du forsøger at få en ghoster til at fortryde, at han eller hun ghostede dig.

Det er derfor, jeg anbefaler healing som et af trinene i dette program. Jeg ved, at det er lettere sagt end gjort, men at investere tid i at helbrede dine sår vil helt sikkert betale sig i det lange løb.

16. Lad være med at engagere dig i sociale medier

Hvis du stadig leder efter bekræftelse eller bliver ved med at kigge på deres profil på de sociale medier, kan du blive giftig over hele ghosting-hændelsen.

Det er derfor, at du måske har brug for en social media cleanse, hvilket betyder, at du måske skal holde dig fra de sociale medier i et stykke tid. Dette bør være indtil du har det bedre med dig selv og hele situationen.

17. Vær komfortabel alene

Vi blev alle født alene, og vi vil alle dø alene. Derfor har du ikke brug for nogens godkendelse og opmærksomhed, især ikke fra din ghoster.

Det vigtigste skridt i helbredelsen er at forstå, at du ikke har brug for dem i dit liv. Du har højst sandsynligt alligevel undgået en kugle.

18. Sig farvel til din komfortzone

Den bedste måde at vokse på er ved at prøve nye ting, så du bør sige farvel til din komfortzone og prøve en ny sport, aktivitet eller bare noget nyt.

Når din spøgelse ser, at du er til sport, klatring eller tager på weekendtur, vil de fortryde, at de ikke blev hængende og var en del af det.

19. Glem dem

At glemme og endelig give slip på denne person og den tristhed, de bragte med sig, er endnu et afgørende skridt i at vokse og blive dig selv igen.

Derfor er du nødt til at holde op med at tænke på dem og komme over hele ghosting-spillet for at give et sidste slag til deres selvtillid.

20. Sæt dig selv først

Hvis du forsøger at få en ghoster til at fortryde, at han eller hun har ghostet dig, mens du er drevet af vrede eller sorg, vil din mission helt sikkert give bagslag. Du er nødt til at sætte dine mål på plads.

Gør det ikke for dem, gør det for dig selv. Din motivation bør ikke være: “Jeg vil have dig til at betale” eller “Jeg vil have hævn”. Tværtimod skal det lyde som: “Jeg har ikke brug for dem. Jeg er min egen prioritet.”

Hvor lang tid uden kontakt betragtes som Ghosting?

Alt længere end tre dage uden kontakt betragtes som ghosting! Vi forstår, at de fleste af os har nødsituationer og ikke kan svare i en dag eller to. Men tre dage er mere end nok tid til at indse, at der ikke vil komme en sms tilbage.

Hvad er ghosting egentlig? Ghosting er den handling, hvor man pludselig ophører med al kommunikation med en anden person. Den person, der ghoster, gør det som regel uden nogen form for advarsel eller forklaring.

Det er en måde at afslutte et forhold på, uden at man faktisk behøver at slå op. Begge parter i forholdet kan foretage ghosting, og det bruges ofte som en måde at undgå konfrontationer på.

Ghostere er måske ikke klar over, hvor meget de sårer deres partner ved at ghoste dem, men de kan fortryde det senere hen på grund af den følelsesmæssige skade, de har påført dem.

Hvis du ønsker at få din ghoster til at fortryde, at han eller hun ghostede dig, er der et par ting, der kan gøres for at få din egen tilbage for det, han eller hun gjorde.

Nu hvor vi forstår, hvad ghosting i første omgang er, er det din mission at forsøge at give dem en smagsprøve på deres egen medicin og lære, hvordan man får en ghoster til at fortryde sine handlinger.

Hvorfor spionerede de mig?

Først og fremmest er ghosting aldrig den spøgendes skyld, så du kan udelukke dig selv som årsag.

Ghostere spøger på grund af personlige problemer og tidligere traumer, og de fleste af dem ønsker ikke et seriøst forhold, så de er åbne over for at lege med dig.

Faktisk spøger folk andre, fordi de føler sig berettiget til det. Det sidste, de tænker på, er, hvordan den anden person har det, og hvad det gør ved deres mentale helbred.

Her er nogle af grundene til, at nogle ghostere måske ghoster dig. Spoiler alert: Det handler aldrig om dig!

Problemer med tilknytning
– Forpligtelsesproblemer
– Du er den anden kvinde/mand (de var allerede i et forhold)
– Narcissister
– Ingen hensyn til et andet menneske
– Forsømmer deres mentale sundhed
– Ingen selvrespekt og ingen respekt for andre mennesker
– Følelsesmæssigt umodne
– Angst
– De har brugt dig

Disse typer mennesker ønsker at spilde tiden, og det vil du ikke se på den første date. Det værste er, at du ikke vil være i stand til at se de røde flag, før det er for sent, og du har måske allerede fanget følelser.

Fortryder spøgelsesmænd deres spøgelse?

Generelt set, NEJ. De fleste ghosters har det ikke dårligt eller fortryder at have ghostet deres ofre. Kun nogle få, og det er meget sjældent, vil have dårlig samvittighed over at have ghostet dig. For det meste er ghosters narcissister, der fik, hvad de ville have, og som nu kan gå videre til deres næste offer.

Ghosters er den type mennesker, der endda vil prale og føle sig stolte over deres ghosting-handlinger. De går måske til deres bedste ven og fortæller dem, hvordan de fik dig til at blive hooked og derefter ghostede dig.

Videnskabeligt set er en person, der forlader en anden person på læsning uden at føle anger eller andre følelser, en narcissist. Det betyder, at de lader nogen fange følelser for dem og investerer tid i dem, mens de ved, at de kan forsvinde på et øjeblik.

Selv hvis din ghoster ikke er narcissist, har ghostee stadig undveget en kugle.

Hvad de ikke har tænkt på, er, at du kan give dem en smagsprøve på deres egen medicin. Selvfølgelig er en ny chance udelukket, men at lade som om er måske den eneste måde at få en ghoster til at fortryde sine handlinger på.

Så du kan prøve vores teknikker på din ghoster og få det (følelsesmæssige) sår til at svie mindre.

Afsluttende ord

Du er i øjeblikket i en masse følelsesmæssig smerte. At spørge dig selv, hvordan du får en ghoster til at fortryde, at han eller hun har ghostet dig, og at lede efter en måde at bryde ud på, er den sædvanlige måde at håndtere tingene på.

Husk, at det ikke handler om dem. Denne situation er noget, du kan vokse igennem. Du kan blive en bedre version af dig selv og få ghosteren til at fortryde sine handlinger.

Husk på det vigtigste: Når det drejer sig om ghosting, er det aldrig ghostes skyld. At tage hævn kan måske føles som det eneste, der er tilbage at gøre, men det giver dig måske ikke nogen afslutning.

Så invester i dig selv og voks, og lad være med at bekymre dig om, hvordan du får en ghoster til at fortryde, at han eller hun har ghostet dig. Når de først ser, hvad de gik glip af, vil de fortryde deres handlinger.