Skip to Content

8 Tegn På, At Du Er Helt Færdig Med Mænd

8 Tegn På, At Du Er Helt Færdig Med Mænd

Tænker du nogensinde på dengang, hvor du var naiv og kæmpede for at overleve i junglen, der hedder dating-verdenen? Og nu griner du sikkert af hver eneste ting, der fik dig til at føle dig frustreret, fordi du er helt ovre det. Du er helt ovre mænd.

Du giver ikke længere en skid for, hvad de vil tænke om dig, eller hvordan du skal opføre dig, fordi du endelig har fundet din indre fred og lykke. Du er blevet din førsteprioritet, og at være single er det bedste, der nogensinde er sket for dig.

8 tegn på, at du er helt ovre mænd, fordi du har for travlt med at have dit livs tid

1. Du er ikke længere ængstelig, når det kommer til første dates

Før var du så nervøs, når det kom til første dates, at hver eneste date startede med en opkastnings-session og en evig justering af din makeup og dit outfit (indtil du endelig var klar). Men nu kunne du ikke være mere ligeglad.

Du er ligeglad med, hvordan de vil opfatte dig, for hvis de ikke kan lide dig, som du er, fortjener de dig bestemt ikke. Første dates er som picnics for dig, og hvis I to ikke er kompatible, har du i det mindste nydt maden.

2. I har forskellige prioriteter

Du vil nu altid vælge Netflix og chill frem for at tage på nogle lorte-dates, som du ved, at du vil kede dig på. Du vælger at nyde dit eget selskab, før du tager på date med en person, hvis personlighed er lige så kedelig og irriterende som at betale regninger.

3. Lækre fyre er simpelthen overvurderet

Du er helt ovre alle de lækre fyre, som du tidligere var interesseret i, fordi dit perspektiv på dem har ændret sig markant. I dine øjne er lækre fyre simpelthen overvurderet, og de er ikke et sekund af din tid værd.

Spillere, narcissister, manipulatorer… Du ved på forhånd, hvilke løgne de vil sælge dig, og du er simpelthen træt af at gå igennem det hele igen og igen.

4. De gode fyre er ikke så gode, som de ser ud til at være

Og når det kommer til de gode fyre, så virker de måske gode i starten, men når du graver dybere, er de faktisk langt fra det. De er måske gode til én ting og en total fiasko til andre ting.

Og du er bestemt ikke interesseret i at være sammen med en, hvis seksuelle evner svarer til en kartoffel. De overøser dig måske med gaver og opmærksomhed, men i sidste ende ved du, at du vil kede dig af det hele. Du er trods alt på udkig efter originalitet og ikke efter en eller anden lam kopist.

5. Du har en aversion mod alt for romantiske ting

Romantiske komedier, konstant at holde i hånd, overdreven krammeri og kys er ting, der giver dig lyst til at kaste op igen (og denne gang af andre årsager). Du er bare træt af alle disse romantiske gestus, fordi du i de fleste tilfælde ved, at en af partnerne ikke er ægte. Så du vil hellere kramme din bamse end at give dig hen i nogle mainstream romantiske sessioner.

6. Folk er ikke længere interesserede i dit kærlighedsliv

De spørger dig ikke længere om dine potentielle datere eller dit kærlighedsliv i almindelighed, fordi de sikkert kan se, at du er single og dræber det. Dit kærlighedsliv er blevet som en slags hellig gral, og de ved simpelthen, at de ikke skal genere dig med nogle dumme spørgsmål.

Og hvis du havde noget at sige, ville du have fortalt dem det for længe siden, så de behøver ikke at bekymre sig om dit kærlighedsliv. Det eneste, de “behøver at bekymre sig om”, er, at du ikke overdriver med at have det sjovt og have dit livs tid.

7. Du ser anderledes på sex

Du har ikke brug for en mand til at opfylde dine behov, for du er i stand til at gøre det selv. Du nyder at udforske din krop, og hver eneste dag finder du nogle nye steder og triggere, som du ikke vidste eksisterede før.

Du ser ikke længere på sex som dit behov. Det er noget, som du enten vælger at gøre eller hellere ikke at gøre (hvis din partner ikke er så god til at tilfredsstille dine behov). Og hvorfor skulle du spilde din tid på en person, som ikke er i stand til at gengælde det?

8. Barbering er ikke noget, som du gider at bøvle dig selv med

Førhen barberede du dig to eller tre gange om dagen, hvis det var nødvendigt, kun for at sikre dig, at du havde den silkebløde, glatte hud, men i dag er du fuldstændig ligeglad med det. Hvis du ikke har lyst til at barbere dig, så barberer du dig ikke.

Så enkelt er det. Og selv hvis du kommer ind i noget action, hvor du opdager, at du ikke er barberet, er du stadig ligeglad. Du er stolt af din krop, som den er, og hvis de ikke kan lide den, så fuck dem.