Skip to Content

Når En Dør Lukker, Vil Du Indse Disse 22 Ting

Når En Dør Lukker, Vil Du Indse Disse 22 Ting

Lige så svært som det er nogle gange at sige farvel til andre og ting, så er det også vigtigt at vide at med hvert farvel og lukket dør, er der en mulighed for en ny begyndelse. En bedre begyndelse.

Når du er modig nok til at give slip på dem som ikke længere har et formål i dit liv, og accepterer afslutningen på en sund måde, så giver du dig selv muligheden for at hele ordentligt og hurtigt.

Og, når du gør det, vil du indse at med den dør lukket bag dig, har en ny åbnet sig.

Her er nogle af de ting du vil indse når en dør lukker, som vil gøre det nemmere for at dig at fortsætte med at leve videre med hovedet højt.

1. Når tingene falder fra hinanden betyder det som regel at der venter noget bedre. Så længe du ikke mister håbet, vil du indse at det er rigtigt.

2. Nogle gange vil en svær afsked være en velsignelse i forklædning. Du skal bare vente på at den viser sig.

3. Du skal blot tage en dag af gangen. Dybe indåndinger, og vente på at tingene falder på plads igen. Det vil tage lidt tid, men i sidste ende, falder de på plads.

4. Når du forventer det mindst, vil der komme en og hjælpe dig med at få styr på dig selv igen, og du vil indse hvorfor du skulle igennem det brud. Det var nødvendigt for at indse hvad du aldrig igen skal acceptere og finde en der fortjener dig.

5. Du vil indse at nogle døre ganske enkelt ikke fører nogle steder hen længere. Og det er ok. Du vil bliver stærkere efter at du accepterer det.

Ung smuk kvinde, der træner i skoven

6. Din familie og venner vil være der for dig når du har allermest brug for dem. Det vil du indse nu, mere end nogensinde, og du vil lære ikke at tag det for givet.

7. Du vil endelig indse at hver gang der er noget der ikke fungerede før… så var det fordi det førte dig mod noget bedre for din fremtid.

8. Livet er for kort til at bruge tid med nogen som gør us miserable, uanset hvor meget kærlighed vi har til dem. Når det ikke fungerer, er det bedst at skilles, og fokusere på bedre ting i dit liv.

9. Når du føler at tingene bliver for svære, vil du indse at du bør tage et skridt baglæns, og evaluere endnu engang om det bringer noget positivt ind i dit liv. Og hvis svaret er “nej”, så ved du hvad du skal gøre.

10. Ingen lovede dig at livet ville være nemt. Men hvis det er det rigtige at gøre, så vil det være det værd i den sidste ende.

11. Det vil blive tydeligt for dig hvem der er der for dig i livet, og hvem der bare hænger på. Svære tider afslører altid andres sande natur.

12. Du vil lære at se værdien i de nye ting du åbner dig op for. Du vil indse at du blev holdt tilbage så længe og at fremtiden ser bedre ud end du måske frygtede.

13. Når du trygt bevæger dig i den rigtige retning, vil du være i stand til at leve det liv du altid har drømt om.

14. Nogle gange er det godt at starte på noget nyt! Du ved aldrig hvad livet har at byde dig, og det kan være meget mere spændende end du troede! Så frygt ikke fremtiden, den kan overraske dig positivt.

15. Du vil indse at det der er meningen altid vil ske på den ene eller anden måde. Og det der kræver en stor indsats og tvang sjældent er det værd.

Afslappet ung kvinde trækker frisk luft på balkonen om morgenen

16. Når du giver slip på en du har holdt fast i, i så lang tid, vil du indse hvor meget negativitet han eller hun gav dig. Du vil indse at du er i stand til så meget mere, og du fortjener en der ved det! Du skal bare finde modet til at give slip, og derfra bliver det kun lettere.

17. Når tingene går skævt, skal du bevare motivationen. Find noget der bringer dig fremad, og hold modet oppe! Når du har noget at se frem til i livet, vil du komme tilbage på rette spor, meget nemmere! Find “din ting” og hold fast i det.

18. Når en anden dør lukker sig, vil du indse hvad du virkelig har brug for, modsat hvad du vil have. Det kan være to forskellige ting. Du bør altid følge din mavefornemmelse, og gå efter det der påvirker dit liv positivt..

19. Når livet giver dig udfordringer, er det en ny mulighed for dig til at bevise hvor sej og egnet du er, og vise alle at du kan klare det.

20. Du vil indse at det der venter dig, er bedre end det der er sket! Der vil være spænding omkring nye muligheder.

21. Nogle gange er livet bare ikke retfærdigt. Der er ingen forklaring eller begrundelse ligger bag. Nogle gange skal du bare igennem noget lort, styrk dig selv, og indse at det kun forberedte dig på det næste. Og nu ved du at du kan klare alt, du er klar til dit nye liv, med alle op- og nedture.

22. Alle dårlige erfaringer gør at du vokser som person og lærer fra dem. Så alt hvad du har været igennem har været en lektie og en test. Og siden du er her, og læser dette, betyder det at du har bestået, og du er meget mere sej end du troede. Tillykke! Bliv ved med at sparke røv i livet, og lad ikke noget trække dig ned. Hav lidt tiltro til dig selv, fordi tingene bliver altid bedre. Hvis de ikke er blevet bedre endnu, kommer det.