Skip to Content

Den Type Person, Du Er Tiltrukket Af, Men Ikke Beregnet Til At Være Sammen Med, Baseret På Dit Stjernetegn

Den Type Person, Du Er Tiltrukket Af, Men Ikke Beregnet Til At Være Sammen Med, Baseret På Dit Stjernetegn

Det kræver normalt mange års erfaring og mange mislykkede forhold at se, at du har en vane med at falde for mennesker, som faktisk ikke er skabt til dig, og at se, hvorfor du konstant tiltrækkes af dem, du ikke er skabt til at være sammen med.

Og det er derfor, vi er her for at give dig en hånd og fortælle dig, hvorfor du bliver ved med at lede efter den kærlighed, du tror, du vil have, i stedet for den, du faktisk har brug for.

Vædderen

vædderen stjernetegn

Det er ikke noget, du bevidst leder efter, men du er altid tiltrukket af nogen, du kan være dominerende sammen med. Inderst inde har du et ønske om at være bedre end den anden person, men i sidste ende bringer det dig mere ondt end godt.

Og selv om du i starten ikke lægger mærke til din partners underdanige rolle, finder du senere i forholdet ud af, at du selv er forælder og lærer. Til sidst bliver du frustreret over altid at skulle være den voksne og mere modne partner.

Og alt dette fortæller dig, at du skal fokusere din energi på en person, der vil være din ligeværdige partner. Ja, du vil måske føle dig truet af denne person i begyndelsen, men snart vil du se, at det er en lettelse at have en partner i det virkelige liv.

Taurus

Tyren

Når du tænker på din perfekte person, kommer du med en liste af kvaliteter og egenskaber, som de skal have. Du sætter alle deres gode og dårlige sider på en skala, og det forhindrer dig i at grave dybere og i at lære nogen bedre at kende.

Under denne proces ser du altid bort fra kemien. Du ser bort fra dit hjerte og din mavefornemmelse, og til sidst kan du se, at du ikke er lykkelig med en person, som du troede var skabt for dig.

Gemini

Tvillingerne

Hvis du er tvilling, er du altid tiltrukket af nogen, der ligner dig selv. Du er tiltrukket af spontane og eventyrlystne mennesker, en person, der vil være en spændende, romantisk partner, og som vil få dig igennem en rutsjebane af følelser.

Men desværre er det som regel ikke en person, der er skabt til dig, og det er ikke den person, der vil give dig den tryghed, du har brug for. Jeg siger ikke, at du skal holde op med at lede efter sommerfugle, jeg råder dig bare til at tage andre ting i betragtning, når du vælger en person, du vil tilbringe resten af dit liv med. Søg efter en person, der vil være din trygge havn, efter en person, der vil gøre dig rolig, og efter en person, hvis kærlighed vil føles som et hjem.

Kræft

kræft stjernetegn

Dit problem er, at du normalt er mere forelsket i tanken om kærlighed end i en egentlig person. Og dette idealistiske og romantiske synspunkt giver dig ofte mange problemer, fordi det får dig til at lukke dit sind helt af, når der er tale om romantik.

Selvom det er en god ting at følge dit hjerte, er der også andre ting du skal tage i betragtning, før du involverer dig selv med en ny person, for desværre er kærlighed ikke altid nok. Sørg for at finde en kompatibel partner og en person, som tingene har en større chance for at fungere sammen med.

Leo

leo

Leos er normalt tiltrukket af folk, der ligner dem selv. Selvom de gerne vil være den dominerende partner i forholdet, vil de gerne have en person, der vil udfordre deres autoritet, og en person, som de vil betragte som en anstændig modstander.

Og selv om et forhold som dette er interessant og spændende i begyndelsen, bliver det efter et stykke tid trættende og udmattende. Du har brug for en person, der vil være nede på jorden, fordi det er den eneste type person, der vil bringe en smule fred ind i dit liv.

Jomfruen

Jomfruen

Hvis du tilhører dette stjernetegn, kan du godt lide at være i kontrol. Du vil gerne være perfekt, og du har en trang til at gøre alle omkring dig så tæt på perfektion som muligt.

Så når du møder en person, der er din komplette modsætning, og hvis liv er et rod, tager du det som din mission at bringe orden i tingene. Selvfølgelig kan denne type forhold aldrig ende godt.

Vægten

Vægten stjernetegn

Du føler et desperat behov for at have kærlighed i dit liv, så du ender som regel med at blive forelsket i nogen, bare fordi de gav dig deres hjerte. Du ønsker at gengælde det, og derfor ser du helt bort fra dine virkelige følelser for denne person.

Jeg ved, at du længes efter et karmisk forhold og efter at finde din anden halvdel, men du kan ikke tvinge disse ting. De sker, når det er meningen, og det eneste, du kan gøre, er tålmodigt at vente på, at de sker for dig.

Scorpio

Scorpio

Hvis du tilhører dette stjernetegn, er du altid tiltrukket af en person, som tydeligvis er uopnåelig og uden for din rækkevidde. Naturligvis ender du med at lide for en person, som du vidste fra dag ét, at du aldrig rigtig kunne få.

Skorpioner kan lide at lege, men det betyder ikke, at du skal bruge hele livet på at jagte nogen. Hvis du i stedet ønsker at være virkelig lykkelig, skal du stræbe efter at have noget mere konsekvent og permanent.

Skytten

Skytten

Hvor mange gange har du ikke hørt, at modsætninger tiltrækkes? Og selv om det er sandheden, er det også et kendt faktum, at folk, der har for mange forskelle, har svært ved at holde sammen i for lang tid.

Det er præcis det, der altid sker for dig. Du er altid tiltrukket af nogen, hvis personlighedstræk adskiller sig fra dine. Og selv om det kan være spændende i begyndelsen, kan du til sidst se, at en person, du ikke har noget til fælles med, ikke kan være din evige person.

Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn

Hvis du tilhører dette stjernetegn, har du en tendens til at falde for uafhængige og selvtilstrækkelige mennesker. Selv om det er typen, der ikke vil kvæle dig, og som vil give dig dit personlige rum, viser det sig også at være typen, der får dig til at føle dig følelsesmæssigt forsømt.

Jeg siger ikke, at du skal gå efter en trængende eller besiddende jaloux person, men du bør helt sikkert kigge efter en person, der vil give dig sin udelte opmærksomhed og kærlighed.

Vandmanden

Vandmanden

Den mest almindelige fejl, du begår, når det kommer til forhold, er det faktum, at du forsøger at spejle dig selv i din partner. Hvis du ser ærligt på det, har du brugt hele dit datingliv på at forsøge at finde den modsatte kønsversion af dig selv.

Men bare fordi du tror, at dette er den person, du stræber efter at blive, betyder det ikke, at vedkommende er din soulmate, eller at I to er kompatible eller bestemt for hinanden.

Fiskene

Fiskene

Fiskene er følelsesmæssige givere, og det gør dem til det perfekte mål for følelsesvampyrer og -tagere. Når du holder af nogen, er din kærlighed til dem ubetinget, og du holder aldrig dine følelser tilbage. Naturligvis er du normalt tiltrukket af mennesker, der formår at vække denne følelse inden i dig.

Men desværre er du ofte fanget i et forhold af empati-narcissist-typen, og du er altid den, der får den korte ende af pinden.