Skip to Content

Hvordan Kommer Du Over Ham (Når Hjertet Stadig Holder Fast I Ham)

Hvordan Kommer Du Over Ham (Når Hjertet Stadig Holder Fast I Ham)

Det er aldrig let at komme over en, men det der gør det endnu mere vanskeligt er når hjertet ikke lytter til hjernen. Du ved inderst inde at du skal give slip, men der er noget inde i dig, der får dig til at holde fast.

Du forsøger at finde en mening med smerten. Du forstår ikke hvorfor du føler fysisk smerte for han er jo ikke længere en del af dit liv. Du føler at der mangler noget af dig, og du kan ikke forstå at det er ovre.

At kommer over et brud er specielt trist når der stadig er en masse ting der er usagte, eller når du ikke ser nogen tydelig grund til at det gik stik mod syd. Derfor fortsætter du med at tænke og lave forskellige scenarier over hvad der er sket. Du tror at hvis du finde en god forklaring, vil du få det bedre. Men der er ikke nogle grunde der er gode nok til at forsvare et knust hjerte.

Det værste af det hele er at selv om forholdet er forbi, er følelserne der stadig. Du ved at alt er forbi og at er ikke er nogen vej tilbage, men du ved ikke hvad du skal gøre med denne ugengældte kærlighed du har inden i dig.

At komme over en er en lang proces, og det er komme over en du fortsat har følelser for er endnu mere kompliceret. Derfor er der nogle ting du kan gøre for at gøre det lettere for dig selv.

1. Stop med at romantisere fortiden

Alt var ikke lige så godt som du forestiller dig i dit hovede lige nu. Han er ikke en perfekt fejlfri skabning. Du husker alt det du gik igennem sammen med ham, det er bare nemmere at tænke på de lykkelige øjeblikke end de dårlige. Se ham for den han virkelig er, og du vil øjeblikkelig savne ham mindre.

2. Stop med at forsøge at komme til bunds i tingene

Jeg ved at det er utrolig svært når du ikke kender grunden til at forholdet gik i stykker. Derfor fortsætter du med at lede efter en, og nogle gange beskylder du til og med dig selv. Men sandheden er at nogle gange er der ingen grund til at tingene sker. Nogle mennesker er bare ikke ment til at være sammen, uanset om du kender årsagen eller ej, så bliver det ikke lettere.

3. Lad det gøre ondt

Nogle gange er vi så træt af al den smerte som et brud fører med sig, at vi prøver at lukke vores følelser ude. Vi beskæftiger os med alle mulige ting bare for at slippe af med den smerte der overrasker os. Vi holder tårerne tilbage og giver et falsk smil, selv om vi er i opløsning indeni. Ved at lukke smerten ude, lukker vi bare op for alle følelserne af forbitrelse og uretfærdighed, og før eller siden brister det. Lad det gøre ond. Det er meningen det skal gøre ondt – det betyder at dine følelser var ægte. Lad smerten komme ud gennem tårer, for tårer kan rense sjælen.

4. Stop med at følge dem på de sociale medier

Hvis ikke for dem, så for dig selv. Jeg ved at mange kvinder tror at hvis de stopper med at følge ham, vil han vide hvor meget han har såret dem. Og hvad så? Hver bekymrer sig om hvad han tæner? Det vigtigste er at gøre det lettere for dig. Og ved at gå igennem hans sociale medier gør du det bare værre. Der er en grund til at det hedder “ude af syne ude af sind”

5. Tving ikke dig selv til at glemme

Det dummeste rådet du kan få er; “ikke tænk på ham”. Som om det er noget du kan gøre på kommando. Det tager tid at glemme. Jo mere du forsøger at glemme, jo mere forkuserer du på ham, på din smerte og på hele situationen. I stedet for at fokusere på at glemme en person, så fokuser på dig selv. Gør noget som gør dig glad. Slap af og forkæl dig selv. Gør noget som bryder dine hverdagsrutiner.

6. Undgå al kontakt

Hvis han stadig forsøger at være en del af dit liv uden at være i et forhold med dig, så undgå al kontakt med ham. Giv ham ingen kæreste fordele, når han ikke er din kæreste. Hvis du tillader kontakt eller hvis i fortsætter med at mødes, vil han holde dig for nar, og såre dig endnu mere. Det bedste du kan gøre er slet og ret at følge reglen om ingen kontakt. Og giv dig selv en ny start.

7. Koncentrer dig om dig selv

Forelsk dig i dig selv hver dag. Gør dig selv stolt. Arbejd med dig selv for dig selv. Ikke med den hensigt at du skal glemme ham men med hensigten om at gøre dig selv stolt over den person du er. Vær rar mod dig selv og giv tingene tid til at falde ned. Mens du er travlt optaget med dig selv, vil han slet og ret falme bort fra dit sind og hjerte.