Skip to Content

De 4 Stjernetegn, Der Er ‘De Mest Beskidte’ Under Lagnerne

De 4 Stjernetegn, Der Er ‘De Mest Beskidte’ Under Lagnerne

TAURUS

Tyren er virkelig fræk. De får bogstaveligt talt lyst til de mest ulækre ting, du kan forestille dig.

De vil vise dig stillinger og tilfredsstillelse, som du aldrig har oplevet før.

Tyren er åben for at opleve nye ting og eksperimentere. De vil tage enhver genstand, der er tilgængelig for dem, og de vil finde et seksuelt formål med den.

Du vil ikke vide, hvad der ramte dig. Derudover er de meget romantiske, men hvis de tager dig med ud at spise, vil denne romantik hurtigt blive overført til høj seksuel spænding.

De har ingen skamfølelse, og de vil bede dig om at gøre ubeskrivelige ting. Det er op til dig, om du vil slappe af og give slip – for hvis du gør det, vil du ikke fortryde det!

GEMINI

Tvillingerne er ekstremt seksuelle, men kan samtidig godt lide at opleve en dyb forbindelse.

Hvis nogen får dem dertil, er det en vindende situation for jer begge.

De er store fans af rollespil, og det er det, der får dem til at gå af flere gange på en nat – de er ikke fremmede for det.

Tvillingerne kan lide at fantasere, og så snart de får en chance for at opfylde deres fantasier, vil de gøre det. En trekant?- Intet problem, tvillingerne er med i den helt store ende.

SCORPIO

Skorpioner er de rigtige beskidte sexmaskiner. Bogstaveligt talt har alt, hvad de gør i deres liv, noget med sex at gøre.

Hvis du har en Skorpion-ven, skal du være sikker på, at han eller hun har forestillet sig dig i alle de seksuelle stillinger, der kendes.

Når de ikke forestiller sig dig nøgen, har de de de mest beskidte fantasier om jer to – helt ærligt, prøv ikke engang at forestille dig, hvad der foregår i deres hoveder.

På grund af det faktum, at de er seksuelle galninge, kan de lide at have alt under deres kontrol – både i livet generelt og i soveværelset.

De kan ikke modstå følelsen af magt, så bliv ikke overrasket, hvis en Skorpion binder dig og taler frækt til dig – selv hvis det er første gang, I har sex.

SKAGTARIUS

De er de ægte freaks i soveværelset. Udklædning og rollespil er deres specialiteter – det er deres måde at opfylde alle deres fantasier på, og tro mig, der er masser af dem.

Bliv ikke overrasket, hvis han eller hun klæder sig ud som sin yndlingsfigur fra en film eller et tv-program – det tænder dem, HARD!

I soveværelset har Skytten ingen grænser – alt er tilladt.

Selv om de kan være egoistiske og selvcentrerede – og de sætter deres behov over deres partners – vil de ikke forsømme deres partner.

Desuden vil de lade deres partnere bruge alt til at gøre alt for dem.