Skip to Content

Du Fortjener At Blive Jagtet

Du Fortjener At Blive Jagtet

Du fortjener at blive jagtet. Du fortjener at blive passet på. Du fortjener at blive respekteret. Og du fortjener at at det sker naturligt.

Uden at skulle tigge nogen om at elske dig. Uden at tvinge folk til at tilbringe tid med dig. Uden at få dem til at tro at du er deres bedste ven.

Fordi hvis de ikke ser hvor speciel og unik du er, så er det deres egen fejl. De er tydeligvis for blinde til at se hvilket mesterværk de har i deres liv.

Og hvis de er dumme nok til at gå fra dig, bør du være klog nok til at lade dem gå. Ved at jagte dem vil du miste dig selv.

Og det er noget du ikke må tillade at der sker. Så stop med at spilde din dyrbare tid på folk som ikke fortjener dig. Du er værdig, og du er mere end god nok.

Og hvis de ikke kan se det, er det deres problem. Men uanset hvad du gør, kan du ikke jagte dem som ikke ønsker at blive jagtet. Fordi når du endelig fanger dem, vil de lade som om de kender dig.

De vil finde tusinde årsager til ikke at bruge tid med dig. Og dit hjerte bliver knust i tusinde stykker.

Du bliver trist fordi det er første gang i dit liv, hvor der er en der ikke vil have dig. Fordi du ikke gav dem en god not grund til at opføre sig sådan.

kvinde pakket ind i et tæppe og ser ud i det fjerne

I disse øjeblikke, vil du sandsynligvis spørge Gud hvorfor han gør alt dette mod dig, men husk at en lærer er altid stille under testen.

Dette er blot en test for at vise dig hvor stærk og selvstændig du er. Og fra enhver kamp som denne, vil du komme ud som en vinder – en med massere sår på kroppen, men som stadig står på benene.

Og ingen vil være i stand til at tage den erfaring fra dig. Så næste gang der er nogen der viser dig ryggem, så lad dem gå. Ved du hvorfor?

Fordi disse mennesker ikke fortjener at blive jagtet. DU er den der fortjener at blive jagtet. Hver dag. Hver time.

Hvert minut. For du er mere end nok. Og lad aldrig nogen overbevise dog om det modsatte.

Du fortjener en hvis eneste job vil være at gøre dig glad.

Du fortjener en mand som vil give dig al hans opmærksomhed. Du fortjener en som vil give dig alt, og ikke bare et “næsten forhold.

Du fortjener en mand som vil have alt eller ingenting. Du fortjener at blive elsket på en måde du aldrig havde troet muligt. Du fortjener en som vil give dig sommerfugle i maven hver gang du ser ham.

kvinde stående ved vinduet

Du fortjener en mand som vil være vanvittig, dybt forelsket i dig uden begrænsninger.

Så, ikke godtag noget mindre end det du fortjener og accepter ikke blot et stykke af kagen. Fordi du fortjener hele kagen og lidt mere.

I alt det som kaldes livet, må du indse at du ikke kan skiftes ud.

Du er unik og god nok, præcis som du er. Så, vær sammen med en hvis den kærlighed føles rigtig. Giv dit hjerte til en mand som ved hvordan han skal passe på det.

Vælg en mand som er villig til at acceptere dig med alle dine fordele og ulemper, men som stadig vil elske dig som han aldrig har elsket før.

Og når du møder en mand som giver det, giv ham al din kærlighed. Vær ikke bange, for selvom du falder, vil han være der for at gribe dig.

Og når livet bliver hårdt, når folk trækker dig ned, og når du ikke er i stand til at se lyset, giv ikke op – men sig til dig selv:

“Jeg har ikke brug for dit lys din djævel; Jeg finder selv vejen, selv i mørket!”

Du Fortjener At Blive Jagtet