Skip to Content

12 Små Tegn På At Han Virkelig Falder For Dig (Og Om Det Holder)

12 Små Tegn På At Han Virkelig Falder For Dig (Og Om Det Holder)

Er det overhovedet muligt at se alle tegnene på at han virkelig falder for dig?

Selv om det er almindelig kendt at ikke alle mænd er ømme og følsomme individer, og de ikke normalt viser deres følelser åbenlyst, er det ikke så svært at finde ud af hvad de faktisk tænker. Det er rigtigt, de er ikke så hemmelighedsfulde som du tror.

Det er deres kropssprog og den måde de opfører sig på som afslører dem. Hvis du ser nærmere efter og følger med i hvordan de opfører sig vil du ikke have problemer med at læse tegnene på at han virkelig falder for dig.

Når en fyr kan lide dig , kan det foregå på to måder. Han kan være genert og forsøge at skjule det, men hans nerver og det faktum at han mister kontrollen når du er i nærheden vil afsløre ham med det samme. Eller han er måske ikke genert men af en eller anden grund kan han lide dig, og skjuler det.

Hvis det er tilfældet sender han alle mulige signaler for at gøre dig opmærksom på at han kan lide dig og hvis du reagerer på dem, giver han alt. Han skulle bare være sikker på at du også kunne lide ham.

Men når alt kommer til alt, hvis en fyr virkelig falder for dig, vil du helt sikkert mærke det, men kun hvis du observerer hans opførsel nøje.

På den anden side, hvis du stadig ikke er sikker på hvad han føler for dig, så læs disse små bombesikre tegn på at han virkelig kan lide dig.

Tegn på at han virkelig falder for dig

1. Han gør det han siger han vil gøre

leende älskande par pratar över kaffe

Udover tillid, opbygges et forhold på aftaler. Hvis din type siger en ting og gør noget andet, er der noget galt. Han er uærlig. Du kan tjekke det ved at give ham enkle opgaver, såsom at møde dig til tiden. Hvis han siger han mødes med dig kl 18 foran en restaurant, og han ikke gør det, kan det på lang sigt vise sig at blive et stort problem.

Hvis han planlægger at gøre ting sammen med dig og holder hvad han lover, så er det en mand som virkelig kan lide dig og jeres forhold. Dette er en fyr som tager jeres forhold seriøst og ønsker at bygge en fremtid med dig.

2. Han køber gaver til dig og forkæler dig

Okay, det behøver ikke være sådan, og det er forkert at forvente at der er nogen der opfører sig sådan. Men hvis han virkelig køber gaver til dig og overrasker dig bare fordi han har lyst, så kan du være sikker på at hans følelser er ægte. Det eneste han ønsker er at gøre dig lykkelig og glad. Den største belønning han kan få er at se et stort smil fra dig.

Hvis han virkelig er vildt og vanvittigt forelsket i dig, vil han forkæle dig og sikre sig at du ikke mangler noget i dit liv. Du er hans pige, og hans opgave i livet er at være sikker på at du er den lykkeligste kvinde på jorden. Er det ikke bare perfekt?

3. Han stirrer på dig i længere tid end normalt

Dette er helt sikkert ikke det samme som når han bare tjekker dig ud. Det er meget mere end det. Du kender de øjeblikke hvor du er i gang med noget, men du ved at han er i nærheden, og du kan føle hans øjne på dig? Så selvom du stadig koncentrerer dig om det du har gang i, tager du dig god tid, fordi du ved inderst inde at han stirrer på dig. Og så tager du ham!

Du tager ham i at stirre på dig, men han ser ikke væk. Istedet for giver han dig et smil, og stirrer endnu længere. Han forsøger at fortælle dig med hans øjne at han virkelig er ved at falde for dig, men han kan ikke sige det højt endnu.

4. Du kan mærke det når han rører ved dig

Hans berøring er ikke en hvilken som helst berøring. Hans berøring er en form for berøring som får hele din krop til at skælve og du bliver blød i knæene. Hans berøring er speciel fordi det er en berøring der er fyldt med stærke følelser for dig.

Det er den måde han krammer dig på når han kommer hjem fra arbejde. Det er den måde han kysser dig på om morgene før hans vækkeud ringer for anden gang. Han tager ikke bare på dig, han elsker dig med alle hans bevægelser.

5. Han snakker om dig hele tiden

två leende vänner sitter i soffan och pratar

Du ved at han er så stolt over at du er hans kæreste. Han er ikke i stand til ikke at snakke om dig. I alle de samtaler han har med hans venner, nævner han dig. Enten tilfældigt eller for at fortælle dem en historie om dig som er relevant for det de taler om.

Nogen vil mene at det er for meget og at disse mænd er omklamrende, men når du ser på det, er det da bare sødt, er det ikke? Hvem vil ikke have en fyr ved sin side der ikke kan stoppe med at snakke om dig, og er stolt over alt hvad du gør?

6. Han lytter til dig

Han vil ikke bare være der fysisk når du taler, han er ikke den type der tænker på noget andet når du taler. Det faktum at han er vanvittig forelsket i dig, vil få ham til at lytte til hvert eneste ord du siger. Han vil se dig direkte ind i øjnene og suge alt det du siger til sig.

Ikke kun det, man han vil huske alt det du har fortalt ham. Hvis du fortæller ham at du har lyst til at gå på en italiensk restaurant, men det er umuligt at bestille bord der, så bare vent og se. Et par dage senere vil din kæreste tage dig med ud til en italiensk middag.

7. Han lægger planer for fremtiden med dig

Han vil forpligte sig til dig, og lægge planer sammen med dig. Forpligtigelse er den sidste brik i puslespillet i et forhold. Når du får ham til at forpligte sig til dig, kan du være sikker på at kærligheden vil vare evigt.

Du begynder først med de små ting, såsom at få ham til at holde hvad han lover og lægge små planer for fremtiden, såsom hvor i skal spise og derefter bliver det til en koncert sammen og det bliver så til en miniferie på landet osv.

8. Han lægger mærke til ting ved dig som ingen andre ser

Dette er den nemmeste måde at se om en fyr kan lide dig, og det bedste tegn på om han virkelig er forelsket i dig. Han lægger mærke til ting ved dig som andre ikke lægger mærke til. Det kan være søde ting, men det kan også være dine fejl.

For ham betyder det ingenting. For ham er alt hvad du gør unik uanset hvad du gør, han tilbeder det.

9. Han tilbringer al sin fritid sammen med dig.

Han bliver aldrig træt af dig. Han vil tilbringe al sin fritid med dig samtidig med at han ikke vil have at du bliver træt af ham. Så når du har brug for plads, vil han med glæde give det til dig. Du behøver ikke at lægge specielle planer for at “lokke” ham hjem til dig.

Du behøver ikke nævne sex eller romantik. Han kommer selvom i bare ligger på sofaen og ser en film med en skål popcorn og intet andet.

10. Han vil overleve en pigefilm

leende älskande par sitter på parkbänken och pratar

Selvom han sandsynligvis keder sig ihjel, Men hvis du vil se den, vi han tage det som en mand og udholde det, bare fordi han er forelsket i dig. Og mens han holder det ud, vil han lade som om at han hygger sig. Han vil ikke lade dig se at han keder sig, fordi han ved at det vil ødelægge din aften.

En mand som elsker dig højt vil gøre alt hvad han kan for dig. Han vil gøre ting som ikke interesserer ham bare fordi de gør dig glad, og han vil aldrig bede dig om at gengælde det. Men hvordan kan du lade være med det, når du ved han hvad han gør for dig hele tiden, og hvor mange pigefilm han har set, bare for at gøre dig glad.

11. Han lægger ikke mærke til andre piger

Hans øjne er kun fokuseret på dig. Han behøver ikke at se efter hotte piger. Han behøver ikke at gå på Instagram for at finde piger han kan følge.

Han behøver ikke at tilføje tilfældige piger på Facebook eller i det virkelige liv, bare for at have dem som backup. Han har dig, og det er mere end nok for ham. Se dig og røre ved dig hver dag er alt hvad han har brug for.

12. Han siger at han elsker dig.

Dette er den sidste fase, den som er nemmest at mærke, men svær at udtrykke. Selvfølgelig bruges denne frase ikke at en som er ude efter at få en pige med i seng, de bruger den når de ikke mener det, bare for at få deres vilje.

Men hvis han gør alle tingene fra denne liste, eller de fleste af dem, og han siger han elsker dig, så behøver du ikke at bekymre dig, for så er du i et jackpot forhold.