Skip to Content

Den Type Af Mand Som Det Ikke Er Meningen Du Skal Være Sammen Med, Ifølge Dit Stjernetegn

Den Type Af Mand Som Det Ikke Er Meningen Du Skal Være Sammen Med, Ifølge Dit Stjernetegn

Nogle forhold er kun en byrde for vores hjerter og de efterlader os drænet. For at sige det på en enkel måde, så er der nogle fyre der er i vores liv for at lære os hvad vi ikke vil have i vores liv, og for at vise os hvilken slags mand vi ønsker ved vores side.

For at undgå at du spilder tiden, har vi her den type af mand som du burde undgå ifølge dit stjernetegn.

Vædderen

vædderen stjernetegn

Vædderen er eventyrlysten og ønsker at deres partner er lige så eventyrlystne. En vædder er produktiv, så hvis deres partner udsætter noget for 10. Dag i træk, begynder de måske at indse at de ikke ønsker den person i deres liv.

Hvis en vædder planlægger en fest og deres partner gerne vil blive hjemme, ligesom alle de andre gange, så bliver der problemer.

Tyren

Tyren

Tyren kan ikke håndtere narcissister. Færdig.
Som en tyr er du ok med at din partner ser godt ud til en date og altid ser godt ud, men at forsøge at være centrum med hans narcissistiske selv er ikke ok.

Du kan ikke klare opmærksomhedsliderlige fordi du ikke selv er en. Hvis din fyr ka lide at kysse hans eget spejlbillede mere and dig, så gå.

Tvillingerne

tvillingen stjernetegn

Det sidste en tvilling kvinde har brug for er generte mænd der konstant har brug for bekræftelse af deres udseende og handlinger. Hvis du har brug for konstant at tale om hvor meget du elsker ham, og at han ikke behøver at frygte at du forlader ham, er han ikke noget for dig.

Du har brug for en du kan gå på gaden med der ser dejlig og selvsikker ud. Ikke en der gemmer sig bag dig fordi du har bukserne på i forholdet.

Krebsen

kræft stjernetegn

Kvinder født i krebsens tegn ved hvad de vil have ud af livet og forventer det samme fra deres partner. Disse kvinder elsker at give udtryk for deres følelser på nye måder og hvis du er end af dem, behøver du ikke en som ikke sætter pris på dine følelser eller en som ikke er omsorgsfuld og kærlig.

Du lægger en masse energi ind i forholdet, så stil dig ikke tilfreds med en der ikke er villig til at give dig den samme mængde af lidenskab og kærlighed som dig.

Løven

Løvens tegn

Løven er en “alt eller intet” type og du har brug for en mand der giver dig den opmærksomhed du fortjener. Hvis du er forberedt på at være sammen med en 24/7, kan du simpelthen ikke enes med en som konstant skriver med sine venner, og ikke engang opfatter at du er lige ved siden af ham.

Lige så meget som du gerne vil at det fungerer, hvis han ikke er villig til at gøre en indsats for at vise dig hvor vigtig du er for ham, hvorfor så spilde tiden?

Jomfruen

jomfru stjernetegn

Jomfru, du har et praktisk hovede på dine skuldre, hvilket betyder at du træffer gode beslutninger i livet, uanset om det er dit kærligheds- eller arbejdsliv. Du er rationel og du ved at forhold kræver tid, hvilket betyder at du ikke kan være sammen med en håbløs romantisker. Hvorfor?

En håbløs romantiker elsker ideen om kærlighed mere end den person de er sammen med, så de bruger al tiden på at give dig gaver og opmærksomhed, som du ikke nødvendigvis har brug for. Du har brug for en som er lige så produktiv som dig, og vil skubbe dig ud over din comfort zone.

Vægten

Vægten stjernetegn

En vægt har brug for kommunikation! Hvis din mand er mere en der gør ting, eller selv hvis han er en som spiller stærk og mystisk, ved du at det simpelthen ikke vil fungere.

Når det kommer til skænderier skal du vide at du kan tale åbent om dine følelser uden at der er nogen der laver underlige ansigter til det.

Skorpionen

skorpion stjernetegn

Du er en meget mystisk kvinde som ikke burde lede efter den mand. Det er ok at spille cool til tider, men når det kommer til at blive seriøs i forholdet, gider du ikke tvivle om han kan lide dig eller ej, fordi han holder det hele for sig selv.

Du har brug for en der taler om alt med dig, og forstår de små ting ved dig. Hvis du siger “jeg er ok”, skal han sætte sig ved siden af dig indtil du begynder at tale om alt det der er galt, ikke en som er stille sammen med dig.

Skytten

skyttens stjernetegn

Som en skøn og uafhængig kvinde, bør din mand elske og værdsætte dig på en måde der ikke er omklamrende, fordi i et øjeblik af ubehag vil du løbe væk fra den person.

Du har også brug for en som kan være med i din eventyrlystne personlighed, og en du kan have det sjovt med. Lad være med at stille dig tilfreds med en som sidder hjemme hele dagen og kalder det kærlighed.

Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn

Du har ikke brug for en som ikke har fundet ud af hvor han står i livet endnu. Hold dig fra en rebel som lever fra dag til dag for det er ikke din type. Men i sidste ende, er du den type af kvinde der vælger din karriere og forbedring af dig selv, så hvorfor skynde dig?

Du har brug for en der er der for dig til at støtte dine planer og er ved din side. Hvis han kun er interesseret i at have det sjovt, så kom videre.

Vandmanden

vandmanden stjernetegn

Du er også meget selvstændig. Du har ikke brug for en partner, og hvis du vil have en, er det en helt anden situation. Du vil have en der har deres egne mål og du kan gå efter dem sammen.

Opmærksomme samtaler er et must! Hvis han ser godt ud, men er lige så dum som man kan være, vil det ikke fungere for dig.

Fiskene

fiskenes stjernetegn

Det vigtigste du skal indse, som en fisk, er at du ikke kan fikse andre! Vi ved alle at du er hende der vil tage dig af andre og få dem til at føle sig bedre tilpas, men hvis din kæreste er en ufølsom idiot som sætter hans egne