Skip to Content

10 Kvindelige Karaktertræk, Som Mænd Finder Hot AF, Ifølge Videnskaben

10 Kvindelige Karaktertræk, Som Mænd Finder Hot AF, Ifølge Videnskaben

Videnskaben har et svar på alt, også på det evige spørgsmål om, hvad der tænder mænd.

Man skulle tro, at det er et spørgsmål om et personligt valg, fordi vi alle er forskellige og kan lide forskellige ting, men videnskaben siger, at de fleste mænd tænker ens, når det gælder kvinder.

Det er et chok, ikke? Umm… ikke rigtig. Vi ved alle sammen, at de fleste mænd tænker ens, når det kommer til kvinder, men der er en ting, du sikkert ikke vidste. Videnskaben siger, at mænd søger efter potentielle kvinder til at lave børn med.

Der er visse fysiske egenskaber, der i mænds øjne er skrigende: “Det skal jeg have noget af!”, og det er generelt set sandt.

Måske er mænd ikke klar over, at de er genetisk disponeret til at lede efter kvinder, som de ubevidst er tiltrukket af, udelukkende med henblik på forplantning. Så videnskaben siger, at det er disse træk, som mænd finder hot AF:

1. Hofter

Selv om en mand ikke tror, at han har valgt en pige at tage ud på en første date på grund af hendes genetik og behovet for at formere sig, siger videnskaben noget andet.

Forskere hævder, at mænd er tiltrukket af kvinder, der har et lavt talje-hofte-forhold.

Det er videnskabeligt bevist, at disse kvinder har et bedre helbred, og at det lave talje-hofte-forhold får dem til at fremstå mere ungdommelige og attraktive.

Det er som om de har en magnetisk kraft, der trækker mænd tættere på dem af en eller anden grund, som ingen kan forklare. Det er bare et faktum.

2. Høj stemme

For mænd repræsenterer en høj stemme ungdom og en lille, feminin krop.

Derfor er de ubevidst tiltrukket af det, selvom de måske ikke engang ved eller lægger mærke til det. Ungdom forbindes normalt med natur og fødsler.

3. Lange lokker og skinnende hår

Nogle træk skriger bare femininitet, og sådan har det været siden evigheder. Men der er intet mere sexet end smukt, skinnende, langt hår.

Blankt og sundt hår viser, at du passer på din krop, og hvis du passer på din krop, betyder det, at du er sund.

Og det er virkelig det, som mænd finder attraktivt uden at vide det. Desuden indebærer et godt helbred også fertilitet.

4. Symmetri

 

Mænd er tiltrukket af symmetri. Når en genstand eller et ansigt eller hvad de end ser er spejlet på den anden side, vil det ifølge videnskaben tiltrække deres opmærksomhed.

Det behøver selvfølgelig ikke at betyde, at de bliver tændt af alt symmetrisk, de ser, men når kvinder er genstand for det, de ser, så er symmetri af stor betydning.

Videnskaben siger, at symmetri er lettere at behandle visuelt, og derfor er det så tiltrækkende.

5. Mindre make-up

Videnskaben hævder, at naturligt er bedre. Og når man tænker over det, giver det mening.

Du er smukkest, som du er født. Der er en grund til, at dit hår er mørkt og ikke lyst, eller at dine øjne er blå og ikke brune.

Det kan mænd se. Du har ikke brug for contouring eller større læber for at blive smukkere.

Mænd kan lide det naturlige look, og det bør du holde dig til. Selvfølgelig er der ikke noget galt med at lægge lidt makeup på, men prøv ikke at overdrive det, for ingen kan lide plastiklooket.

6. Store bryster

Hold dig fast – mænd kan lide store bryster! Især i kombination med en smal talje.

Der blev gennemført en undersøgelse, hvor mænd fik vist billeder af kvinder, og deres øjenbevægelser blev fulgt.

Det viser sig, at det første, de fleste mænd ser på en kvinde, er deres bryster og deres talje.

De kigger længere på bryster, men hvis de er i kombination med en smal talje, har du en vinder.

7. Øjenfarve

Det er videnskabeligt bevist, at mørkfarvede øjne ikke er lige så eftertragtede som blåfarvede øjne.

Hvorfor er det sådan? Tja, det er helt simpelt, fordi den mest almindelige øjenfarve er brun, mens kun 17% af verdens befolkning har blå øjne.

Det er derfor, at blå øjne er mere interessante og sexede. Lige efter blå øjne kommer grønne og derefter brune.

8. Øjenbrynsform

Formen på dine øjenbryn kan virkelig ændre hele formen på dit ansigt. Et andet par øjenbryn kan forvandle dig til en anden person.

Ifølge videnskaben er øjenbrynene vigtigst for at udtrykke dine følelser og emotioner.

9. Tænder

Igen er flotte, hvide og rene tænder en indikator for god hygiejne, og det er en af de ting, der kan få en mand til at blive vildt forelsket i dig.

Desuden passer flotte og hvide tænder sammen med et smukt smil, og ingen kan modstå et smukt smil.

Så hvis du vil have mænd til at vende hovedet efter dig, så hold tænderne sunde og vis dit smil frem, for du har virkelig noget at vise frem.

10. Kyselige læber

Hvad er kyssevenlige læber, og er kyssevenlige defineret ens af alle andre?

Den generelle opfattelse er, at fyldige og røde læber er de mest eftertragtede, men videnskaben har afkræftet dette faktum, fordi forskning har vist, at både mænd og kvinder foretrækker mellemstore læber og finder dem de mest sexede og kyssevenlige læber.

Men selvfølgelig kan man ikke bare tage læbernes faktor i betragtning.

Du er nødt til at se på de andre ansigtstræk og kropstræk, der fuldender det samlede billede af skønhed, og hvad der tiltrækker en mand til en kvinde.