Skip to Content

Jeg Håber, At Det At Såre Mig Vil Hjemsøge Dig For Evigt

Jeg Håber, At Det At Såre Mig Vil Hjemsøge Dig For Evigt

Jeg har aldrig været den hævngerrige type. Selv når nogen sårede mig, forsøgte jeg altid at undskylde for dem.

Jeg ville forsøge at retfærdiggøre dem i mine egne øjne, og jeg ville gøre mit bedste for at tilgive dem.

Når jeg tænker over det nu, gjorde det mig ikke perfekt. Jeg ved ikke, om jeg gjorde det på grund af dem, eller fordi det var nemmere for mig på den måde.

Tilgivelse føltes altid befriende, og det hjalp mig altid med at komme videre. Jeg troede, at der ikke var noget, jeg ikke kunne tilgive efter den rette tid.

Indtil du kom.

Du ændrede meget ved mig. Du påvirkede mit verdenssyn, mit syn på mænd og på mennesker generelt. Du forvrængede mit selvbillede, og du ødelagde min tro på kærligheden og på menneskeheden.

Men det er noget, jeg har lært at leve med. Efter en masse hårdt arbejde har jeg accepteret den person, du har gjort mig til.

Jeg har accepteret den nye mig. Men det, jeg ikke kan acceptere, er, at du har ødelagt min evne til at tilgive.

For det, du gjorde mod mig, er utilgiveligt. Nogle gange tror jeg, at du var på en mission for at ødelægge mig fra det øjeblik, vi mødtes.

Jeg vil aldrig vide, hvad der fik dig til at påføre mig så meget smerte, men det er ikke vigtigt længere. Faktum er, at du har såret mig helt ind til knoglerne.

Du har såret mig og givet mig ar for livet. Og du gjorde det ikke kun, da du forlod mig.

Hele vores forhold var et levende helvede for mig. Selvfølgelig var der også lykkelige øjeblikke. Og jeg blev ved med at holde fast i de lykkelige øjeblikke.

Det var dem, der fik mig til at blive ved din side i årevis. Men alle de dårlige ting, du gjorde mod mig, annullerede alt det gode, du nogensinde gjorde mod mig.

Nu husker jeg kun de forfærdelige ting.

Jeg husker kun smerten, ydmygelsen, tårerne. Jeg kan huske, at jeg selv troede, jeg var ved at blive skør. Jeg kan huske, hvordan du manipulerede mig.

Jeg husker din jalousi og besidderiske adfærd. Jeg husker, at du kontrollerede mig. Jeg husker, at du bad om alt, men ikke gav noget igen.

Jeg husker alle de søvnløse nætter, hvor jeg bad til, at du ville ændre dig. Jeg husker alt det følelsesmæssige misbrug, du udsatte mig for, og alle de morgener, hvor jeg ønskede, at jeg ikke var vågnet.

Jeg husker, hvordan jeg følte mig hjælpeløs og håbløs. Jeg husker, hvordan jeg ikke så nogen vej væk fra dig.

Og mest af alt husker jeg, at du var den, der gik din vej efter alt det, du gjorde mod mig.

Jeg husker, hvordan jeg ønskede, at du skulle komme tilbage, selvom jeg vidste, at du ville ødelægge mig fuldstændigt, hvis du gjorde det.

Jeg kan huske, hvordan jeg følte mig brugt og uønsket, hvordan jeg var drænet og udmattet af al den smerte, du havde forvoldt mig.

Hvordan jeg følte, at jeg aldrig ville være god nok til nogen mand, fordi jeg tydeligvis ikke var god nok til dig, som jeg havde givet alt, hvad jeg havde.

Jeg husker, hvor knust jeg var, og hvordan jeg troede, at jeg ikke havde nogen grund til at leve længere. Jeg husker den fortvivlelse, jeg så i mine øjne, hver gang jeg kiggede mig i spejlet.

Selvom jeg har det meget bedre nu, har du efterladt et stempel på mit sind og min sjæl.

Og det er derfor, jeg ikke vil have, at du skal leve dit liv, som om intet var hændt, som om du ikke havde gjort mig noget.

Det er derfor, jeg ikke ønsker, at du skal være skyldfri og nogensinde være fredfyldt. Og det er derfor, du ikke kan få min tilgivelse.

Jeg er ked af det, men jeg kan ikke være den store mand og ønske dig alt det bedste. Jeg ønsker ikke, at du skal leve lykkeligt til dine dages ende.

I stedet ønsker jeg, at du skal være opslugt af skyldfølelse, så længe jeg er opslugt af denne smerte og fortvivlelse.

Jeg ønsker, at du skal gå igennem alt det, du fik mig til at gå igennem, og jeg ønsker, at du skal føle alt det, jeg følte på grund af dig.

Selv når du er lykkelig, håber jeg, at der vil være en stemme i dit hoved, som vil minde dig om alt det, du gjorde mod mig.

Selv når du glemmer alt om mig, vil jeg ønske, at du vågner op midt om natten med skyldfølelse uden at vide, hvorfor du føler sådan.

Selv hvis du nogensinde ændrer dig, vil jeg have, at du altid har i tankerne, at der findes en kvinde, hvis liv du ødelagde, og jeg vil have, at du aldrig får fred med dig selv på grund af det.

Kald mig en ond eller hævngerrig person, men jeg håber, at jeg vil hjemsøge dig, så længe du trækker vejret, for det er det mindste, du fortjener.