Skip to Content

10 Egenskaber Hos En Kvinde Som Alle Mænd Elsker At Gå Efter

10 Egenskaber Hos En Kvinde Som Alle Mænd Elsker At Gå Efter

1. Hun er nem at få, men tilgængelig

Kvinder som giver det indtryk at de er vanskelige at få fat i, bliver ofte anset som arrogante og finder det svært at finde nogen der kan lide dem. Mens andre kvinder som derimod er alt for tilgængelige sender et signal om at de er nemme at få og det er ikke altid attraktivt.

En typisk kvinde som mænd kan lide at gå efter vil som regel være en balance mellem disse to typer. Hun kan lide at tale og er rar at tale med, men er ikke for forførende i begyndelsen. Hun vil være venlig, selvsikker og udadvendt.

2. Hun er jordnær

Hun er selvsikker og elsker sig selv, men har ikke et stort ego, og hun mener heller ikke at hun er bedre end alle andre.

Med andre ord så sammenligner hun aldrig sig selv med andre, siden hun mener at alle burde arbejde med at blive et bedre menneske end de var i går. Hun ved at der ingen grund er til jalousi.

3. Hun er ikke for tilgængelig

Hun vil ikke se på en mand som om han er centrum af universet fordi hun kan lide ham, han må gøre sig fortjent til en plads i hendes liv.

Hun vil ikke smide alt hvad hun har gang i bare fordi en mand ringer til hende, og vil ikke give det indtryk at hun har ventet i noget tid på at han skulle ringe og invitere hende ud på en date.

Hun er heller ikke en “push over”. Hun værdsætter sin tid, og forventer at en mand gør det samme.

4. Hun ser på en mand som ligeværdig

smilende kvinde taler til mand i sengen

Hun vil ikke altid sætte hans behov før sine egne. Hun mener ikke at en kvinde bør ofre mere end en mand i et forhold. Hun ser på en mand som en der er klar til at gengælde alt det hun gør for ham.

Nogle gange vil hun gøre ham glad på eget initiativ og han vil sætte meget mere pris på disse øjeblikke, end hvis de skete hele tiden. Så vil det ende med at han i stedet tager hende for givet.

5. Hun er retfærdig

Når hun diskuterer, så er hun retfærdig. Hun ved at hun ikke er perfekt, og at nogle gange er det hendes fejl, og så har hun ikke et problem med at sige undskyld.

Hun er ikke bange for at argumentere og udpege ting som ikke fungerer for hende. Hun undgår unødvendig drama og mener at ærlige samtaler og et åbent sind kan overvinde alle vanskeligheder.

6. Hun er stærk under hendes kvindelige ydre

Udseende kan bedrage. En mand vil ikke kunne se hendes styrke i begyndelsen. Det vil altid tage noget tid før han kender hende godt nok, og ved at lytte til hendes livshistorier vil han kunne lære mere om hvad hun består af.

Hun kan lide at være centrum af opmærksomheden og hun praler aldrig af hvor sej hun er. Den styrke hun har opnået gennem hendes smertefulde erfaringer vil komme til syne i hendes handlinger.

7. Hun nyder livet

Hun elsker mad, latter og lange samtaler. Hun ser hyggen i de små ting hun gør, og alt hvad der er omkring hende. Hun har en livslyst som alle omkring hende misunder, og hun accepterer sig selv for den hun er, og det gør hende til en som er nem at være sammen med.

Hun er ikke bange for at gå, og hun lever livet så godt hun kan. Hun har sine op og nedture, men sætter mere pris på de gode dage. Hun tænker altid positivt, og har en lykke i hende som tiltrækker andre.

8. Hun siger det som det er

glad kvinde taler med mand i cafe

Der skal ikke læses mellem linjerne når det kommer til hende. Hun er altid åben og lige frem om tanker og følelser. Hun vil aldrig sige noget som er sårende, men når det kommer til hendes eget liv og de ting som påvirker hende, vil hun ikke tøve med at sige det som det er.

Hun vil ikke spille spil eller give en mand en grund til at vente på hende. Enten om hun vil have ham i sit liv eller ej, så får han det af vide.

9. Hun forsøger at undgå at brokke sig

Hun kan ikke fordrage tonen i sin stemme når hun begynder at brokke sig, så hun undgår det helst. Hun ved at ingen er perfekt, og hun må acceptere nogle ting ved den mand hun kan lide som generer hende, fordi hun forventer det samme i retur.

Hun er lige frem hvad angår de ting der generer hende mest, men hun brokker sig aldrig.

10. Hun får kærlighed til at virke ægte

Hun vil ikke kunne skjule hendes forelskelse for nogen, og hendes ansigt vil lyse op hver gang hun er i nærheden af ham.

Hun vil ikke overdrive hendes indsats når det kommer til ham, men hun vil være mere end klar til at matche ham. Hvis hun er med en mand der er hende værdig, vil hun elske ham med hele sit hjerte og sjæl.