Skip to Content

10 Afslørende Tegn På At Han Er Seksuelt Tiltrukket Af Dig

10 Afslørende Tegn På At Han Er Seksuelt Tiltrukket Af Dig

Du kender ordsproget, mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus?

Der er noget sandhed i det siden fyre og piger ikke opfører sig ens når det kommer til sex. Kvinder vil forsøge at skjule at de kan lide en fyr, men det bekymrer ikke fyre. Selv hvis de ikke vil have den kvinde de er tiltrukket af, vil deres kropssprog og ansigtsudtryk afsløre dem.

Så hvis du endnu ikke kender alle tegnene på en mands seksulle tiltrækning, er de mest åbenlyste her.

1. Han stirrer på dig

Når en mand ikke kan få øjnene væk fra dig, betyder det at han er seksuelt tiltrukket af dig. Det er et tegn på at han virkelig kan lide hvordandu ser ud, og at han gerne vil være sammen med dig.

Det er noget de fleste mænd ikke kan kontrollere så hvis du ser ham stirre på dig hele tiden, betyder det at han virkelig kan lide dig og han har lyst til at røre dig eller kysse dig. Så, nu er det op til dig, om du vil smile og give ham en hentydning til at komme tættere på eller om du vil ignorere ham.

2. Han åbner munden

Yep, det er noget du gør når du ser en smuk kjole mens du går på vindues shopping. Du åbner din mund, og stirrer på den som om du aldrig har set noget så smukt før.

Velkommen til en mands verden fordi det er sådan de ser ud når de ser en pige de er tiltrukket af. De kan ikke få øjnene af hende og deres mund er åben. Det værste er de slet ikke er klar over at de gør det.

3. Hans øjenbryn er hævet 

Det er også noget fyre gør, mens de tror at de faktisk ikke gør noget. Når han er en smuk pige vil han omgående løfte hans øjenbryn fordi han tror, at hvis hans øjne er mere åbne så kan han se hende bedre.

Men det giver selvfølgelig ikke mening fordi han kunne have set hende lige så godt uden at løfte øjenbrynene. Så næste gang du ser at en mand løfter hans øjenbryn og kigger direkte på dig, kan du være sikker på at han er seksuelt tiltrukket af dig.

4. Han holder sig virkelig tæt på dig

Når en mand er seksuelt tiltrukket af dig, vil han være så tæt på dig som han kan. Det er hans måde at forsøge at røre ved dig ved et uheld, og for at tilfredstille han trang til at være tæt på dig.

Så hvis du observerer at han kommer nærmere og nærmere, og gerne vil tale med dig er det et tegn på at han virkelig er tiltrukket af dig seksuelt. For nogle piger kan dette virke sødt, hvor for andre kan virke frastødende.

5. Han rødmer når han er ved din side

Når en mand er seksuelt tiltrukket af dig, vil han rødme når han er sammen med dig. Det vil sikkert være ret ubehageligt for ham at være tæt på dig når han kan lide dig og ikke ved hvad han skal sige eller hvordan han skal opføre sig.

Så når du spørger ham om noget vil han sikkert blive forvirret og rødme, fordi din tilstedeværelse gør ham nervøs. Det er et tydeligt tegn på at han kan lide dig, og at han vil være sammen med dig.

6. Han laver øjenkontakt 

Hvis en fyr kan lide dig vil han have lyst til at kigge på dig hele tiden. Han vil forsøge at få øjenkontakt med dig og bevare den.

Det vil være et tegn på at han kan lide dig, og hvis du fortsætter med at kigge på ham, har han chancen for at nærme sig dig. Så hvis du kan lide ham kan du fortsætte med at kigge på ham, og give ham en chance til at komme nærmere så i kan lære hinanden bedre at kende.

7. Han spreder hans ben 

Hvis han sidder med spredte ben mens han kigger på dig betyder det at han finder dig sexet. Selv hvis han ikke er klar over at han gør det, forestiller han sig inderst inde at han har sex med dig i alle de positioner der findes.

Han vil forsøge at få dig med i seng, for at tilfredsstille hans mandlige sexdrive. Og det vigtigste er at han ikke vil være istand til at lyve for dig om at han gør det fordi hele hans krop vil skrige dit navn.

8. Han vil have din opmærksomhed

Når en mand er seksulet tiltrukket af dig, vil han have al din opmærksomhed. Hvis du taler med en anden fyr vil han sikkert blive vred fordi han tror at andre fyre ikke er ligeså gode for ham som han er.

Og han vil have din opmærksomhed uanset hvor i er. På en cafe, en restaurant eller ved en fodboldkamp. Det gode er at det er et tegn på at han virkelig kan lide dig, men det dårlige er at det kan få ham til at virke omklamrende.

9. Han flirter med dig 

Hvis ikke det er tegn på at han er seksuelt tiltrukket af dig, så ved jeg ikke hvad er. En mand som flirter med en kvinde vil altid have mere fra hende og han er klar til at gøre skøre ting for at vise hende at han vil være sammen med hende.

Nu er det op til dig hvis du vil acceptere flirten og svare tilbage på samme måde, eller hvis du bare ikke ser dig selv sammen med ham og ignorerer ham.

10. Han laver planer med dig

Hvis en fyr laver planer med dig, betyder det at han virkelig holder af dig og at han gerne vil bruge mere tid sammen med dig.

Han er ikke bare en fuckboy som vil have dig for en enkelt nat og så droppe dig, men istedet en som virkelig gerne vil lære dig bedre at kende, og forsøge at forme et stabilt og sundt forhold med dig. Hvis du bare giver ham en chance vil du se han er din tid og kærlighed værdig.