Skip to Content

Sådan Taler Du Med En Fyr, Du Kan Lide, Og Får Ham Til At Jagte Dig

Sådan Taler Du Med En Fyr, Du Kan Lide, Og Får Ham Til At Jagte Dig

Undrer du dig over, hvordan du taler med en fyr, du kan lide, og fanger hans opmærksomhed? Du skal ikke bekymre dig mere, for i dag lærer du, hvordan du taler til ham på en måde, der får ham til at JAGE dig.

“Udseende er det, der tiltrækker folk, men personlighed er det, der får dem til at blive.” – Ukendt

Ja, udseendet betyder noget, men at vide, hvordan man taler til en fyr, er dit stærkeste værktøj, når det gælder om at tiltrække ham.

Du kan være den smukkeste kvinde i verden, men hvis du ikke ved, hvordan du får en fyrs opmærksomhed og holder en samtale i gang, vil din romance være dødsdømt, før den overhovedet er startet.

Jeg plejede at have svært ved at implementere dette i mit kærlighedsliv, men da jeg først gjorde det, ændrede alt sig. Jeg er ikke længere den pige, der sidder i hjørnet og sjældent får opmærksomhed fra fyrene. Nu klæber de til mig som lim.

Hvis du også gerne vil være den pige, er det på tide, at du opgraderer dit spil og lærer, hvordan man taler til mænd og får dem til at gøre, hvad du vil have dem til at gøre.

Det er på tide at vise dem, hvilken smuk og inspirerende pige du er indeni og udenpå, og her er, hvordan du gør det.

Vær positiv og smil

Hvis du vil lære, hvordan du bliver uimodståelig for mænd, og hvordan du får en fyr til at tale med dig, har jeg ét ord til dig: smil.

Alle fyre er vilde med en piges smil og positive attitude. I stedet for at bekymre sig om samtalestartere, er det vigtigste at udstråle positive vibes.

En god samtale handler om det. Det handler om at dele din inspirerende energi med den fyr, du kan lide, og inspirere ham til at gengælde og gøre en indsats for at få dig til at smile mere.

Jeg ved, at alle de sommerfugle i maven kan være virkelig distraherende, så tag et par dybe indåndinger, før du starter en samtale med ham. Slap af, og følg bare med strømmen.

Giv ham komplimenter

Hvis der er én ting, der virker i alle sociale situationer, så er det komplimenter. Samfundet lærer os, at kun piger elsker at få komplimenter, men det er ikke sandt.

Fyre elsker også at høre noget pænt om sig selv. De kan godt lide at få komplimenter for deres udseende, personlighed og færdigheder (ISÆR færdigheder).

Hvis din fyr gør noget for dig (hjælper dig med at løfte noget tungt), så glem ikke at rose hans styrke. Tro mig, han vil føle sig som den mest magtfulde fyr i verden bare på grund af den simple gestus.

Her er nogle ideer til, hvordan du kan komplimentere en fyr for hans personlighed:

Du er så god til at lytte.

Du har sådan en omsorgsfuld personlighed.

Jeg er imponeret over din musiksmag.

Udover at komplimentere en fyr er det at stille spørgsmål også et vigtigt aspekt af jeres samtale. Sørg for, at du holder dig til meningsfulde, åbne spørgsmål, der hjælper dig med at holde samtalen i gang.

 Rør ved ham (subtilt)

Dit smil vil helt sikkert slå benene væk under ham, men ved du, hvad der også vil? Din subtile berøring. Ja, mænd elsker at blive rørt uventet af en kvinde under en samtale – det sætter gang i deres fantasi.

De begynder at forestille sig, hvordan det ville føles, hvis dine undvigende berøringer blev til noget mere direkte. De hjælper dig også med at få kontakt med en fyr.

Ser du, at føre en samtale handler ikke så meget om at sige de rigtige ord. Det handler om dit kropssprog og dine bevægelser.

Det er de ting, der påvirker ham på et ubevidst plan og fortæller ham, hvad dine ord ikke kan.

 Søg beskyttelse

Åh, ja! Hvis du ikke vidste det, så elsker fyre piger, der søger beskyttelse. Med det mener jeg ikke at søge beskyttelse på en desperat måde, men elegant at spille ungmø i nød.

Det vil genoplive hans urinstinkt til at beskytte dig. Hvis der er en fyr, du er vild med, så bed ham om at forsvare eller beskytte dig mod en fare.

Der er så mange måder, hvorpå du kan bede om hans hjælp og beskyttelse, og han vil være mere end glad for at gøre det for dig.

Hvis du kan vække hans maskulinitet og få ham til at føle sig speciel ved at hjælpe dig, vil du helt sikkert også vinde hans hjerte.

 Vær mystisk

Mysterium. En af de bedste ting siden skiveskåret brød. Hvis du ved, hvordan man er mystisk, vil du ikke bare få ham til at kunne lide dig, men han vil blive forelsket i dig.

Fyre kan ikke lide piger, der fortæller dem alt om sig selv på den første date. Vær ikke en af de piger. Vær i stedet en, der giver ham det lidt efter lidt og aldrig det hele.

Lad være med at slukke hans tørst, så får han lyst til at drikke mere!

Når du sender en sms, så svar ikke med det samme. Lad ham tro, at du er optaget af noget vigtigt eller skriver med en anden fyr. Få ham til at konkurrere om din opmærksomhed og undre sig over, hvad der sker i dit liv.

Tænk på dig selv som en æske chokolade. Hvis du lader ham spise hele æsken på én gang, er han hurtigt færdig, men hvis du fra tid til anden overrasker ham med noget nyt, vil han blive ved med at komme tilbage efter mere.

Det er et af de samme attraktive tricks, som kvinder bruger til at få mænd til at savne dem.

Imponer ham med din humoristiske sans

Vi glemmer ofte, at fyre også elsker at grine. Det forventes på en måde, at mænd altid er dem, der får pigerne til at grine, så meget, at kvinder har opgivet at bruge deres egen humoristiske sans.

Og nu er det på tide at ændre det. Du behøver ikke at være komiker for at få en fyr til at grine.

Du kan genfortælle ham noget sjovt, der er sket for dig for nylig, eller et barndomsminde, sende ham et sjovt meme, fortælle en vittighed osv.

Men sørg for at undgå at blive en pige, der prøver for hårdt på at få ham til at grine hele tiden. Husk, at det også er hans job (og han har bare at gøre det godt!).

 Vær flirtende

Et flirtende kropssprog og det rigtige ordvalg er ægte perler. For at lære at være flirtende skal du tænke på din samtale med en fyr som et spil.

Kombiner et hæst tonefald, subtil berøring, når han mindst venter det, dril med dine ord, og få ham til at kæmpe hårdt for at vinde din opmærksomhed.

Vær flirtende med hver en fiber af dit væsen, og han vil NYDE det. Det er det, der giver spænding og sjov til hele samtalen. Så jo mere du spiller koket, jo mere vil han falde for dig.

 Få samtalen i gang med fælles interesser

Hvis der er én ting, jeg har lært, når det handler om at mestre kunsten at tale med en fyr, så er det at finde et fælles grundlag.

Du kan ikke forvente, at en fyr vil tale med dig om de seneste modeshows, makeup eller lignende. Det bedste er at vælge nogle kønsneutrale emner som musik, tv-serier eller videospil.

Emner, man kan tale om med en fyr, skal være interessante, underholdende og engagerende. Jo flere fælles interesser I har, jo lettere får I kontakt med hinanden.

 Vær ikke bange for at modsige ham

Undrer du dig over, hvordan du holder en fyr interesseret? Her er en løsning: Hvis du virkelig vil vinde hans opmærksomhed, skal du vise ham, at du har en mening og ikke er bange for at modsige ham.

Det er essensen af enhver interessant samtale. For en god samtale handler ikke kun om at nikke og udveksle ord. Det handler om at have sine egne meninger og udtrykke sig passioneret.

Der vil uundgåeligt være noget, du ikke er enig med ham om. Det betyder ikke, at du skal lade, som om du er enig, selv om du ikke er det.

Brug i stedet situationen til at modsige ham på en legende måde og give ham et nyt perspektiv på tingene. Tro mig, medmindre han har psykiske problemer, vil han blive mere end forbløffet over det!

Vær høflig og selvsikker

Sørg for at være høflig over for alle omkring dig og ikke kun over for den fyr, du taler med. Det vil han lægge mærke til. Vær også selvsikker!

En af mine bedste venner sagde engang: Hvis en pige er selvsikker, kan hun vinde enhver mand på et sekund.

Du viser din selvtillid med den måde, du går, taler og smiler på – med andre ord, ikke kun dine ord, men også dit kropssprog.

Og hvis du ikke føler dig ekstra selvsikker, fordi du normalt er ængstelig, når det kommer til at tale med fyre, så fake it till you make it! Jeg har selv faket det mange gange, og hver eneste gang virkede det.

Vis ham, at du er en kvinde, der er sikker på sig selv, som ved, hvad hun vil have, og hvordan hun får det. Det er den sande opskrift på at vinde enhver mands hjerte.

 Lad være med at sladre eller bruge grimt sprog

Jeg tror ikke, det er nødvendigt at forklare denne. Sladder og grimt sprog er et kæmpe turn-off for fyre, fordi en sådan adfærd hverken er feminin eller sofistikeret.

 Vær dig selv

Og husk at være dig selv! Massemedierne tvinger os ofte til at opføre os på bestemte måder, og vi begynder at fjerne os fra vores sande jeg. Lad ikke det ske.

Vær dig selv i det virkelige liv og også på de sociale medier. Lad være med at lade, som om du er noget, du ikke er, for så gør du ham til en forvirret mand.

Lad være med at leve et falsk liv. Vær unik, og enhver fyr vil elske den del af dig mere end noget andet.

Og her er et simpelt trick, jeg har brugt med stor succes, når jeg er alt for nervøs for at tale med en fyr for første gang: Lad, som om han er et familiemedlem eller din drengeven.

Det gør det meget nemmere at tale med en fyr, du ikke kender (endnu), både personligt og over sms.

 Få ham til at arbejde hårdt for at vinde dig

Hvordan taler man med en fyr, man kan lide, på en måde, der imponerer ham? Det eneste, du skal gøre, er at få ham til at arbejde hårdt for at vinde dig.

Vær ikke for tilgængelig. Bevar mystikken, men overdriv heller ikke at spille kostbar. Hemmeligheden ligger i at finde en balance mellem de to.

Få ham til at arbejde hårdt for at vinde dig, og han vil gøre en indsats for at vise dig, at han er den rigtige mand for dig.

Hvis en mand ser dig som en udfordring, vil han gøre alt i sin magt for at forfølge dig og vise dig, at han er den, der fortjener at være sammen med dig.

Og hvis det bliver frækt, er her nogle ekstra tips.

Sådan Taler Du Frækt Til En Fyr Uden At Gøre Dig Selv Forlegen

Fortæl ham alle de ting, du vil have ham til at gøre ved dig

Dirty talk er en sand kunstform i sig selv. Hvis du vil imponere din fyr med, hvor dygtig du er til det, er du nødt til at fortælle ham alle de ting, du vil have ham til at gøre ved dig.

Jeg ved, at du har en imaginær liste over kinky spørgsmål, du kan stille din partner, så det er nu, du skal bruge den.

Mens du fortæller ham om alle dine fantasier, skal du sørge for at etablere dyb øjenkontakt – det skriger af selvtillid. Du vil have ham til at se, at du mener det alvorligt, at du virkelig mener det.

Du kunne sige noget i stil med: “Jeg vil have, at du begynder at kysse mig langsomt over hele min krop…”

Fortæl ham, hvad du har lyst til at gøre ved ham

En anden god måde at pifte tingene op på er ved at fortælle din fyr, hvad du vil gøre ved ham. Det vil drive ham til vanvid, og han vil ikke kunne kontrollere sig selv (især hvis du hvisker det i hans øre, når I er i offentligheden).

Du kan også vælge at være fræk over sms. Hvis du undrer dig over, hvordan man gør det over telefonen, er her nogle eksempler, så du kan komme i gang:

“Når du kommer, vil jeg langsomt klæde mig af … men der er én regel, du skal overholde: Du må ikke røre ved mig, før jeg siger til.”

“I aften skal du være min slave, og jeg har tænkt mig at gøre frygteligt frække ting ved dig.”

“Jeg vil have dig til at tage dit tøj af, lægge dig ned og holde kæft.”

“Du er så lækker. Jeg har lyst til at smage det hele af dig lige nu.”

Fortæl ham om den frække drøm, du havde

Jeg er sikker på, at du har haft et par frække drømme indtil videre, og nu er det det rigtige tidspunkt at dele dem med din fyr. Og selv hvis du ikke har haft en, har du al mulig ret til at lade, som om du har.

Du kan starte samtalen med noget i stil med: “Jeg havde den mest beskidte drøm i nat… Du var der sammen med mig, og vi var…”

Når du først begynder at tale om det, vil han se på dig som en gudinde. Fyre elsker frække historier, og især hvis de har haft hovedrollen i dem. Jo flere detaljer du giver ham, jo bedre.

Husk at nævne det lækre tøj, du havde på i din drøm, for mænd er visuelle væsener.

Når din fyr får et levende billede af din drøm, vil han være mere end spændt på, hvad der vil ske næste gang, men denne gang i virkeligheden.

Del dine hemmelige fantasier med ham

Mange gange har folk svært ved at dele deres fantasier med andre, fordi de er bange for at blive dømt for det.

Men tro mig, der er ikke noget, du skal skamme dig over, uanset hvor skøre du synes, dine fantasier er.

Kom ud af din komfortzone og bliv fræk med din mand (verbalt fræk) ved at dele alle dine hemmelige fantasier med ham. Okay, du behøver ikke at dele dem alle, men måske kun dine yndlings.

Her er nogle almindelige fantasier, som kan hjælpe med at sætte gang i hukommelsen:

Magt og kontrol

At gøre noget kinky

At gøre noget nyt (vilde stillinger og steder)

Ikke-monogami

At dele sine fantasier er en god måde at pifte soveværelset og forholdet op på. Da det ikke er noget, man så let deler med andre, kan det styrke jeres tillidsbånd, når det sker.

Lad ham vide, at du gerne vil have kontrollen

Hvis du spørger en hvilken som helst fyr derude, vil han fortælle dig, at der ikke er noget lækrere end en pige, der har kontrollen. For at være dominerende skal du have selvtillid og vide, hvad du gør.

Hvis du lader ham vide, at du er i stand til alt det, vil han blive betaget af dig. Det eneste, du skal gøre, er at opstille regler, så han ved, hvad han kan og ikke kan gøre ved dig.

Du kan sige noget i stil med: “I aften er det mig, der bestemmer. Hvis du prøver at gøre noget, du ikke må, bliver jeg nødt til at straffe dig.”

Og husk at nyde det!

I stedet for at bekymre dig alt for meget om, hvordan du taler med en fyr, du kan lide, skal du fokusere på at nyde øjeblikket. Bare slap af og vær dig selv, og tro mig, alt vil gå glat.

Med hensyn til dirty talk behøver du ikke at forcere tingene, hvis du ikke føler dig klar til det. Du kan starte med nogle, lad os sige, lettere frække sætninger og derefter skifte til de tunge ting.

Det vigtigste er, at I begge nyder tiden sammen, og så skal alt andet nok komme på plads! Held og lykke og rock on girl!