Skip to Content

Kærester Rangeret Fra Afslappet Til Meget Vedligeholdelseskrævende AF, Efter Deres Stjernetegn

Kærester Rangeret Fra Afslappet Til Meget Vedligeholdelseskrævende AF, Efter Deres Stjernetegn

Fiskene

fiskenes stjernetegn

Du er ikke så trængende. Du er meget fleksibel og fuld af forståelse. Når du møder nogen, vil du arbejde på det forhold, og du vil være taknemmelig for, at du faktisk har fundet en at elske.

Du er meget følelsesladet, og du forstår, at andre mennesker også har behov. Når din partner har brug for plads, vil du give ham det, fordi du ved, at du også har brug for din egen plads. Alt i alt er du en fantastisk kæreste.

Skytten

skyttens stjernetegn

Du ønsker at blive ladt i fred. Du er frimodig og eventyrlysten. For dig er livet ét stort eventyr, som skal udforskes. Du kan ikke lide at være bundet.

Hvis din partner forstår det, vil du ikke være helt optaget af hans sager. Du vil lade ham være i fred, fordi han lader dig være i fred, og det er en win-win-situation for jer begge.

Vandmanden

vandmanden stjernetegn

Du holder følelser for dig selv. Du er ret lukket på den måde, hvilket nogle gange kan være et problem. Men når du først er afslappet, og du begynder at stole på nogen, er du en ret cool person at være sammen med.

Du er afslappet og charmerende, og du er ikke påtrængende og bestemt ikke jaloux. Du sætter pris på din alenetid, og det eneste, du beder om, er at få lidt plads.

Vægten

Vægten stjernetegn

Du er en nem person at komme godt ud af det med, men der er én ting, du ikke bør gøre. Da du ikke er fan af konflikter, lader du ofte som om problemerne ikke er der og håber, at de vil forsvinde.

Det kommer ikke til at ske, og det kan give dig et problem i det lange løb. Bortset fra det er du en ret fantastisk og nem person, og på den positive side nyder du simpelthen at være i et forhold.

Krebs

Krebsen

Når du er i et forhold, giver du alt, hvad du kan. En så følelsesmæssig og omsorgsfuld person som dig har meget kærlighed at give.

Det eneste du beder om i et forhold er at få i det mindste noget af den kærlighed og hengivenhed du giver tilbage. Da du giver alt og mere end det, er det virkelig ikke meget at bede om til gengæld.

Tvilling

tvillingen stjernetegn

Du har to virkelig forvirrende sider af dig, og nogle gange ved din partner simpelthen ikke, hvad han/hun kan forvente af dig. Nogle gange kan du ikke rigtig beslutte dig for, hvad du vil have, hvilket kommer til at virke lidt krævende.

Du er en ret spændende person, og du er sjov at være sammen med, men nogle gange ved din partner simpelthen ikke, hvad du vil have, eller hvad han/hun skal gøre for at gøre dig tilfreds.

Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn

Du vil have en person, der lever op til dine standarder. Du er ret hårdtarbejdende, når det kommer til din karriere, og du sætter dig mål, som du gerne vil nå.

Derfor forlanger du det samme af dit forhold. Det er ikke høje eller latterlige standarder, men på grund af dette er du en smule krævende, især over for en person, som ikke deler din vision af livet.

Tyren

Tyren

Du higer virkelig efter opmærksomhed og hengivenhed, men den gode nyhed er, at du giver alt, hvad du har, til din partner. Du er meget omsorgsfuld, og du ønsker ikke, at din partner skal savne noget, mens du er i et forhold med ham/hende.

Men den dårlige side og den vedligeholdelseskrævende side ved dig er, at du virkelig kræver meget til gengæld. Men lad os se det i øjnene, du fortjener den kærlighed, som du ønsker tilbage.

Vædderen

vædderen stjernetegn

Dit største problem er, at du nemt keder dig. Du vil have spænding i et forhold, og du hader, når tingene stagnerer. Du er en eventyrlysten type person, og du kan ikke let ignoreres.

Du er høj vedligeholdelse, fordi din anden halvdel skal være opmærksom på, at du ikke keder dig. Hvis du gør det, er du ude af forholdet. Og det kræver meget tid og en masse arbejde for at det ikke sker.

Jomfruen

Jomfruen

Du forventer simpelthen for meget af et forhold. Normalt er du den type person, der ønsker at have alt under kontrol og ønsker at gøre tingene perfekte ned til mindste detalje.

Måske kan du godt opføre dig sådan omkring ting, men når det kommer til mennesker, kan du ikke forvente, at de er perfekte, for det er ingen. De gør sikkert deres bedste for at gøre dig glad, men du er ikke tilfreds med, at de bare prøver – du vil have det hele.

Skorpion

skorpion stjernetegn

Du har virkelig høje forventninger til din partner i et forhold, men det er sådan, du er. Du er ekstremt passioneret omkring alt, hvad du gør, og omkring den person, du dater.

Så det er kun logisk, at du forventer det samme til gengæld. Det er ikke alle, der kan leve op til det. Du er også lidt for krævende, men du slipper af sted med det på grund af din passion.

Løven

Løvens tegn

Dit ego er enormt. Du vil altid være i centrum for opmærksomheden. Men på den anden side, når først en person fortjener din kærlighed og beviser det over for dig, vil du være hengiven over for vedkommende resten af dit liv.

Det er ikke let at behage dig, fordi du forventer, at din partner opfylder alle dine ønsker, men hvis de gør det, vil du være taknemmelig, og lad os se det i øjnene, du fortjener det også.