Skip to Content

7 Simpelthen Yndige Måder, Der Vil Gøre Ham Besat Af Dig

7 Simpelthen Yndige Måder, Der Vil Gøre Ham Besat Af Dig

Det er ikke let at få en mands opmærksomhed, især fordi du er bange for, at han måske vil give dig den kolde skulder, fordi han simpelthen ikke er interesseret.

Han kunne ignorere dig helt eller endnu værre, han kunne kassere dig på en meget grim måde.

Det betyder selvmord på tilliden for dig. Det vil rive dit hjerte ud af brystet, få dig til at føle dig uønsket og uønsket, men i virkeligheden er det langt fra sandheden.

Han er måske bare den forkerte fyr for dig. At han ignorerer dig og afviser dig betyder ikke, at du er ødelagt og uelskelig.

Afvisning gør ondt, uanset om det er berettiget eller ej. Det gør ondt som bare pokker, og det udsletter dit selvværd.

Men det kan du sætte en stopper for. Du kan blive en professionel til at vinde en mands hjerte.

Der er noget, der hedder tiltrækningsregler, og når du først forstår og praktiserer det, vil fyrene falde for dig – hårdt.

Du skal bare lære et par tricks og forbedre dit spil, så bliver du ikke afvist igen.

Her er nogle tricks til at gøre ham besat af dig og undgå at føle sig uønsket og afvist:

Vær dig selv

Dette er den første og vigtigste ting. Hvis han ikke kan lide dig for den, du er, så skal du ikke engang forsøge at gøre ham besat af dig, for du vil blive træt af at lade som om du er noget, du ikke er, og jeres forhold vil mislykkes før eller siden.

Du er nødt til at vise ham alle dine sider, de gode og de dårlige.

Du behøver ikke at skubbe alt det dårlige ved dig lige i ansigtet på ham, men hvis det kommer frem, skal du ikke skjule det. Vær ærlig om det.

Hvis du forbliver tro mod dig selv, vil du tiltrække den rigtige slags mænd til dig.

Stå op mod ham

Nogle gange, når du synes, at han har overskredet grænsen, skal du stå op imod ham og sætte en stopper for hans aggressivitet. Vær modig og vis ham, at ingen kan lægge sig ud med dig.

Dette vil enten skræmme ham, fordi han er en kujon, og i så fald har du ikke brug for ham, eller det vil få ham til at indse, at du ved, hvordan du kan stå op for dig selv, hvilket vil få ham til at respektere dig endnu mere og håbløst forelske sig i dig.

Skinne med selvtillid

Der er ikke noget mere sexet end at se en kvinde, der er sprængfyldt med selvtillid, men med den helt rigtige mængde af det.

Ingen kan lide kvinder, der går med hovedet langt op i luften.

For meget selvtillid kan skade dig. Find middelvejen. Føl dig godt tilpas med dig selv, men ikke for godt, hvis du forstår, hvad jeg mener.

Prøv at være ydmyg, taknemmelig og selvsikker på samme tid. Din selvtillid vil tiltrække ham, fordi du vil skinne med et lys, der er usynligt for dig og andre, men på en eller anden måde vil mænd, der er interesseret i dig, se det og genkende det.

Fortæl ham, at du respekterer ham

Det vigtigste for mænd er, at de har brug for at føle sig værdsat og respekteret.

Han skal vide, at du ikke ser ham som uvigtig, men tværtimod som en meget vigtig del af fællesskabet.

Han skal vide, at du respekterer hans job og alt det, han gør. I dagens verden er det så let at føle sig uværdsat, fordi de fleste af os passer os selv og fokuserer på de ting, der er vigtige for os.

Så at anerkende nogens hårde arbejde betyder meget, især for en mand.

Vær generøs og venlig

Lad os sige, at I to lige har mødt hinanden. Vær venlig mod ham, smil og grin af hans vittigheder, selv om de ikke er så sjove.

Kom ikke for stærkt frem, ellers bliver han måske bange og løber væk – ja, som en fortabt hvalp.

Tro mig, fyre er langt mere sarte, end vi tror. I det mindste dem, der er fornuftige, og ikke de manipulerende d-bags i forklædning.

Uanset hvad, så vær opmærksom på det første indtryk, du vil efterlade, for selv hvis du fucker noget op og starter forfra, vil det første indtryk aldrig forsvinde; det vil blive husket.

Få hans hjerte til at pumpe

Udover at få hans hjerte til at pumpe af kærlighed, så prøv at få det til at pumpe af en anden grund. Giv ham et adrenalinboost.

Tag ham med et sted hen, få ham til at gøre noget spændende sammen med dig.

De fleste fyre er vovehalse, og de vil gerne teste deres grænser, så den bedste måde at fortrylle eller imponere ham på og få ham til at se dig i et helt andet lys er at gøre noget skørt sammen med ham, noget der får dit blod til at løbe og dit hjerte til at banke hårdt. Ser du, det er en slags trick. Det er måske en smule snigende, men shhhhh….

Mens han er sammen med dig og laver noget helt vildt, føler han spænding på grund af det, han laver, men hans hjerne føler ophidselse, og det får ham til at tro, at det er fordi, han tilbringer tid sammen med dig.

Det er tricket, og det skulle virke som en charme hver gang.

Brug kropssprog

Ingen kan holde hovedet koldt, når man bliver forført med kropssprog. Når du bruger kropssprog, sender du budskaber, der er indirekte, men de vil forblive indgraveret dybt i hans sind.

De ruller rundt i hans underbevidsthed og fortæller ham subtilt, at du er interesseret i ham.

Du kan læne dig frem mod ham, røre ved ham ved et uheld, kigge ham dybt ind i øjnene eller lege med dit hår i hans nærvær.

Tro mig, han vil få et hint, og når du først begynder at vandre rundt i hans sind, er du med.

Alle disse måder vil hjælpe dig, men kun hvis den fyr, du er interesseret i, viser interesse tilbage.

Hvis han virkelig ikke ønsker at have noget med dig, er det bedre at lade det ligge.

Han er ikke manden for dig, og ved at jagte ham spilder du kun din tid, som du kunne bruge på at lede efter den rigtige.

Men hvis han er interesseret, så vil disse skudsikre måder helt sikkert få ham til at blive besat af dig og elske dig endnu mere end før.