Skip to Content

Hvordan En Fyr Vil Snyde Dig Ifølge Hans Stjernetegn

Hvordan En Fyr Vil Snyde Dig Ifølge Hans Stjernetegn

1. Vædderen

Vædderen er som ild, så der er øjeblikkelig tegn på magt. Han er meget hensynsløs og uforudsigelig, hvilket gør ham til en vanskelig modstander.

Han er også meget konkurrencepræget til det punkt, hvor han vil gøre alt for at vinde en kamp. Når han kæmper, bruger han alle nødvendige midler og har ingen moral.

Når han får de største udbrud, vil han give dig skylden for alt, ligesom at det var dig der startede kampen, og ikke ham. Konklusion? Farvel vædder, jeg vil ikke savne dig!

2. Tyren

En tyr vil være så kold som en agurk, indtil han bliver sur. Når han er gal, er han skræmmende, så det er bedre du passer på. Da han er en tyr, vil han ikke være bange for at kæmpe mod dig og vil ende med at vinde.

I ethvert skænderi vil han give dig skylden for alle hans problemer.

Hans holdning er: “Jeg har brug for noget plads til at håndtere tingene!” og han giver dig intet andet valg end at lytte til ham eller pakke dine ting og gå.

Han vil aldrig sige, at han er ked af det, og han vil hævde, at han er den der har ret hele tiden. Temmeligt udmattende, ikke?

3. Tvillingen

Tvillingen er ekstremt hurtig. På ingen tid vil han tænke på gode grunde til, at du er den skyldige.

Hvis du kæmper mod ham, kan du forvente et ondt spil, ligesom at dele dine nøgenbilleder med hans venner eller fortælle noget lort om dig, som overhovedet ikke er rigtig.

Han tror, han er vinderen af hver en kamp, så nogle gange vil han ikke engang forsøge at forsvare sig.

Han vil bare lade dig leve med en løgn, om at du er bedre end ham, men dybt indeni, vil han stærkt tro på, at du ikke engang kan kæmpe.

4. Krebsen 

Når krebsen kæmper, snakker vi om noget alvorligt. Han kan bare ikke leve med at nogen er bedre end ham i kampen, så han vil bruge alle de nødvendige midler for at vinde.

Hele vejen fra beskidte sindsspil, til at sige søde ord for at vinde dig over er hans taktik for at være den bedste kæmper af stjernetegn.

Han er egoistisk og respekterer ikke dine grænser, så glem alt om at tage noget tid alene. Krebsen ønsker at være sammen med dig.

Stædig helt ind til knoglen og en ’jeg-har-altid-ret kombinationen’ gør det umuligt at lave en aftale med ham. Mit råd: “Løb så hurtigt du kan!”

5. Løven

Hvilken overraskelse – et andet ild tegn. Løven er en stærk og kraftfuld løve.

Han er bange for at miste og blive ydmyget, så han vil gøre alt i sin magt for at forblive kongen af junglen.

Når han kæmper mod dig, vil han ramme dig, hvor du er mest følsom.

Han vil nok snyde på dig, så han selv føler sig godt tilpas. Hvis du fanger ham, vil han sige, at han er ked af det, men han vil gøre det igen — hvis han får chancen.

Hvor ondt!

6. Jomfruen 

En jomfru er en rigtig fuckboy. Han er kendt for at være en perfektionist, og han vil gøre alt for at dit liv bliver elendigt og forsøge at gøre dig til den perfekte kæreste.

Alt hvad du siger eller gør vil være godt nok for ham. Når I kæmper, ved han, at god timing er nøglen.

Hvis timingen er god nok, vil han vinde, men hvis den ikke er god, vil han tabe.

Det er umuligt at have et langvarigt forhold med ham, medmindre du tager antidepressiv medicin, så det er ikke vigtigt, hvilken slags kæreste du har.

Behøver jeg at sige mere!

7. Vægten

Vægten virker som en godtepose, men du skal aldrig dømme bogen ved dens omslag.

Måske ser han ud som en sød og rolig dreng, men i virkeligheden er han bare en fuckboy, der vil gøre alt for at nå sit mål.

Uanset om han har en kæreste eller er singel, han vil vise sig foran de andre piger og køre på dem.

Han kan bare ikke acceptere, at han er en del af et forhold og at være trofast er en vigtig ingrediens for at få det til at fungere.

Selv hvis han forsøger at være trofast, vil han ikke kunne holde sin pik i bukserne i særlig lang tid!

8. Skorpionen 

Skorpionen er en rigtig kontrolfreak. Han vil forsøge at overbevise dig om, at du ikke behøver andre end ham, og isolere dig fra dine venner og familie.

Skorpionen er et fast tegn, har skorpionens stik og er meget mørkt. Han ved, hvordan de bedste måder er at ødelægge dig inde og ude.

Da han er meget smart, vil han vide, hvad han skal gøre og hvornår han skal gøre det.

Et af hans mest magtfulde våben er manipulation og han vil bruge det til at såre dig, hvor du er mest følsom.

9. Skytten 

Skytten er meget konkurrencepræget, og han vil gøre alt i sin magt for at være den bedste udgave af sig selv.

I forhold er han ikke så dedikeret, så du kan forvente, at han går på date med dig og sover med en anden pige på vej hjem.

Han fordømmer følelsen af at han skylder dig en forklaring, så han ignorerer det helt.

Han hader at være bundet i et forhold, så et åbent forhold passer ham bedst.

Den barske sandhed er, at han er helt sikkert er sjovt materiale, men desværre, vil han aldrig blive ægtemand materiale!

10. Stenbukken 

Ohh, denne er en af de helt store svindlere. Han vil fortælle alt, hvad du vil høre, bare for at komme i dine trusser.

Når han får hvad han vil, tænker han ikke to gange på at forlade dig og finde en anden varm tøs. Han er fuldstændig følelsesløs og alt handler om hedonisme i hans liv.

Så det eneste du kan gøre er at holde dig langt væk fra ham og aldrig tro på hans søde, små løgne. Tro mig, jeg har været der!

11. Vandmanden

Han er stædig, selvstændig, og fjern. For de fleste mennesker er disse gode træk men desværre bruger en vandmand dem, så han behøver at sætte etiket på jeres forhold.

Hvis du forsøger at fortælle ham, hvor dårligt du har det med hans ikke-engagement, vil han få dig til at tro, at du tager fejl og at der er masser af tid til at date.

Han er en logisk tænker, så det vil ikke være et problem for ham at få det, han ønsker.

12. Fiskene 

Og sidst men ikke mindst — fisken! Er ikke ambitiøs, så det kan føre til, at forholdet falder fra hinanden.

Det værste ved ham er, at han lever i sin egen verden og glemmer at der skal være to til en tango!

Glem ham, medmindre du vil bruge resten af dit liv på at trøste ham, mens du helt glemmer dine egne drømme og mål.