Skip to Content

7 Åbenlyse Tegn På At Du Har Fundet Din Sjæleven

7 Åbenlyse Tegn På At Du Har Fundet Din Sjæleven

“Et bånd mellem to sjæle er ældgammelt – Ældre en planeterne” ~ Dianna Hardy

Fra det øjeblik vi bliver født har vores sjæl en perfekt partner derude et sted. Før folk de mødes og forelsker sig i den virkelige fysiske verden, så mødes deres sjæle for første gang i den åndelige verden. De skaber et ubrydeligt bånd som forvandles til ægte kærlighed.

Du skal finde din anden halvdel fordi vi er alle ufuldstændige. Uanset hvor meget vi gerne vil tro på at vi ikke har brug for nogen, så har vi. Vi har brug for nogen til at dele vores byrder med. Vi har brug for nogen til at være vores klippe når vi kommer til de mørke steder i vores sind.

Vi har brug for en som fuldfører os.

En som vil hjælpe dig med at blive en bedre version af dig selv. Han vil gøre dig til en bedre person. Han vil få alle dine positive egenskaber til at overvinde de negative.

Han har evnen til næsten at gøre dig perfekt – det bedste du kan være

Der er en lille ting. Jeg hører hvordan folk siger at der ikke findes noget som en sjæleven, at det bare er en skør ide. Men jeg er ikke enig. Alle har en anden halvdel, det er der ingen diskussion om. Der er bare nogle gange at folk ikke ved hvordan de genkender dem.

Der er ingen der siger at det er let at få kontakt med sin sjæleven, fordi det er meningen. Det betyder ikke at i vil gennemgå de samme samlivsproblemer som alle andre gør

Begyndelsen af alle forhold er svære, det samme med din sjæleven. Forvent ikke at verden er lyserød og blomstrer hver dag. Det er stadig den samme verden som før.

Det eneste der er anderledes er at du har fået en chance til at genkende din sjæleven, fordi han kan være i forklædning.

Risiker ikke at miste den chance. Istedet forsøg at få det til at fungere, fordi med tiden, vil alt dit hårde arbejde og al din investering i forholdet lønne sig.

I tilfælde af at du døjer med at finde ud af om han er din sjæleven eller ej, er der her nogle åbenlyse tegn som kan hjælpe dig med at se tingene mere klart:

1. Han er støttende

Du vil aldrig blive hængende i det uvisse. Uanset hvad du vælger at gøre, så vil han være ved din side. Selv om han mener at det måske ikke er det smarteste træk, så vil han være der for dig, fordi han ved hvor vigtigt at er at begå fejl.

Du lærer af dem. Han vil lade dig begå fejl, men han vil også være der for dig når du fejler. Og det vil være ok. Du vil have hans støtte til at prøve igen.

2. Det er som om i kender hinanden

Det er hvad der sker når du møder en der var forudbestemt at du skulle møde. Du har følelsen af at du allerede har mødt ham. Ansigtet ser bekendt ud og hans bevægelser ser så naturlige ud, at det er som om at du har set hans gestikulering 1000 gange før.

Og hvad med déjà vu? Hvad med de gange du kunne have sværget på at nøjagtig samme situation med nøjagtig samme person er sket før? Hvordan er det muligt når du først lige har mødt ham?

3. I er på samme side

Når I mødes, taler i om alting – du deler dine livshistorier, hobbyer osv. Det er sådan i opretter et dybere bånd. Og et sted på vejen indser du at du har, hvis ikke ikke de samme, lignende moral og værdier.

I en den samme type. Det er derfor det er så let at tale med den anden halvdel. Det er derfor han kan relatere til det du siger. Det er derfor han forstår hvordan du har det. Fordi han kan forholde sig til det.

4. Han gør at du føler dig tryg

Når du har problemer eller blot føler dig nede, vil du have hans omfavnelse. Du har brug for at være i hans arme. Varmen fra hans krop, hans ånde og hans hjerteslag får dig til at føle dig tryg. Du er sikker på at ingen eller ingenting kan røre dig i denne verden.

Selv når du udstråler en negativ energi, har han en løsning på det. Han suger energien ud af dig med hans positivitet. Og så føler du dig tryg igen.

5. Han er troværdig

Aldrig, aldrig vil du skjule noget fra ham. Du føler ingen pres eller forlegenhed, som du kan føle omkring andre. Du kan fortælle ham absolut alting. Det er fordi du ved at han vil lytte på hvad du har at sige. Han vi give dig råd hvis han kan.

Det er derfor du kan stole på ham. Fordi du ved at han ikke vil dømme dig. Han vil bare hjælpe dig.

6. I føler med hinanden

Der er en telepatisk forbindelse. Selv om du ikke vil fortælle ham at du er ked af det af en eller anden grund, så vil han vide det, han vil føle det. Bare et kig ind i dine øjne er nok til at han indser at der er noget galt. Og uanset hvor meget du forsøger at skjule det, vil det ikke lykkedes.

Og når han ser du er i smerte, vil han føle med dig. Han vil føle din smerte i sin egen krop som var der sket det samme til ham. For det der gør ondt på dig, gør også ondt på ham.

7. Du ved det bare

Der er noget dybt inde i dig der fortæller dig at han er den eneste for dig. Det kan ikke forklares med ord. Det er noget der er uforståeligt og mystisk.

Det er som om det er en slags åndelig kraft som presser jer mod hinanden, og hver eneste lille ting falder på plads.

Det ser du. Du vil opleve alle disse tegn før eller siden. Bare vær klog nok til at kunne genkende dem.

Der er kun èn sjæleven. Hvis du savner ham, hvem ved om du vil møde ham igen?

Men, på den anden side, hvis du går glip af ham, betyder det ikke at der ikke er en derude for dig!

Og så – hvor går alle sjæle hen uden et match?