Skip to Content

Dette Er Hvorfor Hvert Eneste Stjernetegn Kæmper Med Selvkærlighed

Dette Er Hvorfor Hvert Eneste Stjernetegn Kæmper Med Selvkærlighed

Uanset om du vil indrømme det eller ej, når vi alle til et punkt i livet hvor vi kæmper nogle indre kampe.

Et punkt hvor vi tvivler på vores selvværd, og hvor vi overvejer om vi er nok.

Uanset om du vil indrømme det eller ej, når vi alle til et punkt i vores liv hvor vi kæmper med at elske os selv mere og her kan du læse hvorfor, ifølge dit stjernetegn.

Vædderen

Alle omkring dig antager at din selvtillid altid er høj, men sandheden er at du også kan tvivle på dig selv.

Dit største problem er at du nyder konkurrence og selv om det normalt er noget der skubber dig fremad og til at blive bedre, gør det også at du nogle gange sammenligner dig selv med andre.

Tyren

Dette stjernetegn stræber efter perfektion. Så snart der er noget der falder ud af rutinen, vil en tyr stille spørgsmål ved sig selv, og tænke over om det er deres skyld.

Hvis du tilhører dette stjernetegn, så husk at du ikke kan have kontrol over alt og alle omkring dig.

Selv om tingene ikke altid går som du havde planlagt, betyder det ikke at du burde elske dig selv mindre, og det gør dig helt sikkert ikke til fejltagelse.

Tvillingen

Hvis du er en tvilling, kan du lide at vide alt. Ja, tvillinger forekommer som et af de mest spontane stjernetegn, men sandheden er at det meste af din selvtillid afhænger af dine intellektuelle egenskaber.

Det øjeblik at du føler at der er klogere og på et højere intellektuelt niveau, føler du dig truet.

Når du bogstaveligt talt ikke ved alt om et emne, pilles der ved din selvtillid og selvkærlighed.

Krebsen

Krebsen er et af de mest følsomme stjernetegn, og deres selvkærlighed afhænger normalt af den kærlighed andre føler for dem.

En krebs kan ikke elske dem selv før de er sikre på at dem de virkelig holder af, elsker dem tilbage.

Hvis det sker for dig, så husk at du har brug for at elske og respektere dig selv, før du kan forvente kærlighed og anerkendels fra andre.

Husk at dit værd ikke bliver, og aldrig bør afgøres af den måde andre ser dig, og behandler dig.

Løven

Løven anses for et af de stjernetegn der elsker dem selv allermest.

De er normalt selvcentreret og ser ofte ud som om at de er fyldt med selvtillid, og betragtes nogle gange som et af de mest narcissistiske stjernetegn.

Men sandheden ser ret anderledes ud, fordi en løve også er desperat efter at få anerkendelse fra andre.

De kan lide at blive beundret og tilbedt, og hvis de ikke bliver det, kan det have en negativ effekt på deres selvopfattelse.

Jomfruen

Jomfruen har høje standarder om alting i livet.

Og selvom det er en god ting, fordi det gør at de ikke stiller sig tilfreds med for lidt, medfører det også unødvendige hovedpiner.

Når der er noget der ikke ender perfekt, eller som jomfruen havde forestillet sig, er der en indre stemme der fortæller dem at de ikke er den bedst mulige version af sig selv.

En stemme der siger til dem at de skulle have gjort noget mere, og en der siger at de ikke er nok.

Vægten

En af de ting som er mest normal for vægten, er at de undgår konflikt. Hvis du er vægt, vil det ikke lykkedes for dig at sige din mening, bare for at undgå et skænderi.

Men det sætter andre ikke pris på, de ser det som et grønt lys til at behandle dig som de vil, og udnytte din venlighed.

Næste gang det sker for dig, så husk på at vi accepterer den kærlighed vi tror vi fortjener, og du fortjener helt sikkert ikke en som udnytter dig på alle mulige måder.

Jeg siger ikke at du skal blive selvcentreret eller starte et skænderi hver gang du har chancen – jeg råder dig bare til at lære at sige din mening, og elske og respektere dig selv en lille smule mere.

Skorpionen

Det der gør at du elsker dig selv mindre, er de mennesker du omgives af.

På en eller anden måde bliver du ved med at tiltrække giftige personer som er dårlige for dig, og som ved nedgøre dit værd.

Du bliver ved med at lukke folk in der ikke elsker dig nok, og over tid, begynder du at se dig selv gennem deres øjne.

Så snart du ændrer omgivelser, vil dit syn på dig selv ændre sig, og du vil begynde at elske dig selv mere.

Skytten

En skytte har brug for altid at have ret, uanset emnet. Du kan simpelthen ikke klare når du tager fejl, og det æder dig levende.

Stenbukken

Du kæmper med at din kærlighed til dig selv er forbundet med dine høje forventninger til dig selv.

Du er ganske enkelt for hård ved dig selv, og det er jordens undergang hvis du ikke opnår alt det du har besluttet dig for.

Husk at dit selværd defineres af meget mere end dine resultater. Giv dig selv en pause, og slap lidt af, istedet for konstant at være besat af din succes.

Vandmanden

Vandmænd ser deres værdi gennem social standarder.

Hvis du hører under dette stjernetegn, vil din desperate trang til at passe ind med andre være det der påvirker dine problemer med din selvtillid.

Når du skiller dig ud, føler du at alle andre er bedre end dig. Og det er her du tager fejl.

I stedet for at forsøge at passe ind, så værdsæt og elsk din unikke facon. Du er noget særligt og det er en ting du aldrig bør ændre ved dig selv.

Fisken

Du er mesteren indenfor lidenskab. Og selvom det er godt for alle dem der omgiver dig, giver det dig normalt mere skidt end godt.

Sandheden er at du er en empat som tiltrækker narcissister som på et eller andet tidspunkt dræner dig for al din følelsesmæssige energi.

Jeg ved at du tror at du kan redde verden, men fokuser på at redde dig selv lidt mere.