Skip to Content

Dette Er Hvad Der Skræmmer Dig Ved Forhold, Ifølge Dit Stjernetegn

Dette Er Hvad Der Skræmmer Dig Ved Forhold, Ifølge Dit Stjernetegn

Kærlighed er skræmmende, og dem der forsøger at bilde dig andet ind, lyver. Sandheden er at vi alle har den ene ting vi er bange for når det kommer til kærlighed og dating, og her er din, ifølge dit stjernetegn.

Vædderen

Du er en der får det bedste ud af hver eneste dag, og en der altid er i femte gear. Du nyder hvert et åndedrag, og du bekymrer dig om at skulle gå ned i gear for at være i et forhold.

Tyren

Hvis du hører under dette stjernetegn, er du sikkert en person der beskytter dig selv, og ret lukket.

Du lukker ikke særlig nemt nogen ind, og du tror ikke på alle, fordi din største frygt er at din partner vil forråde din tillid.

Når du er i et forhold, giver du dig selv fuldt ud til den anden person, og det ødelægger dig når denne person skuffer dig og viser dig at de aldrig var troværdige.

Tvillingen

Når en person møder en tvilling, kan de antage at dem der hører under dette stjernetegn er fyldt med selvtillid, og ikke har noget eller nogen der kan få dem til at stille spørgsmålstegn ved deres værdi.

Men sandheden er ganske anderledes.

Tvillinger er faktisk bange for at være sig selv i et forhold. De er bange for at tage deres maske af og være skrøbelig og følelsesmæssig nøgen foran deres partner.

Krebsen

Hvis du er en krebs, er du klar over at du har et elskenede og omsorgsfuldt hjerte. Du er en der altid følger dine følelser, men det giver dig desværre en masse problemer.

Og det er netop det du er allermest bange for i et forhold.

Du er bange for at få slået dit hjerte i millioner af stykker, fordi den følelsesmæssige smerte du føler når det sker, opsluger dig fuldstændig.

Løven

Som løve nyder du at være den dominerende i alle forhold, inklusiv romantiske forhold.

Du kan lide at være i kontrol og den ting du frygter allermest, er at du finder en partner der tager den kontrol fra dig.

På den anden side, er du ikke tiltrukket af dem som ikke kan være dig ligeværdig, og når du finder dit match, er du bange for at du bliver intimideret af dem, eller at du vil føle at du skal konkurrere med dem.

Jomfruen

Når en jomfru er forelsket, frygter de at finde en der har deres egne vaner og rutiner, en der vil forstyrre deres perfekte orden i deres liv.

Du har dine egen vaner og rutiner og du kan ikke se dig selv ændre dem for en anden.

Men på den anden side, så ved du at kærlighed handler om kompromisser og du ved at du skal tilpasse dig din romantiske partner hvis du vil have et succesfuldt forhold.

Vægten

Som vægt er du ikke bange for hvad den anden person måske gør ved dig i et forhold. Omvendt er du bange for at gøre noget galt, som vil få dem til at stoppe med at elske dig.

En vægt er kendt som et stjernetegn der altid tager sig af andres behov. Og dermed er du bange for at du ikke er god nok for dem du holder af, og ikke kan leve op til deres forventninger.

Skorpionen

Den ting du er allermest bange for ved at være i et forhold er at lukke den anden person ind. Selv om det ikke ses ved med det samme, er du faktisk ræd for at skabe en dybere følelsesmæssig forbindelse med en, selv hvis den person er din partner.

Skytten

Som en skytte er du bange for at blive lukket inde i et forhold. Du er en der har brug for din egen plads, og nok tid til dig selv, og du er bekymret over om du forelsker dig i en som fratager dig din frihed.

Uanset hvor meget du elsker din partner, vil du altid have brug for at bevare en del af din individualitet og frihed, og det er noget du er bange for at miste når du går ind i et forhold.

Stenbukken

Du er en der investerer al din energi og tid i at opnå dine mål for fremtiden og dine planer. Du er fuldstændig dedikeret til din karriere, og du har ikke plads til kærlighed i dit liv lige nu.

Men hvad hvis du forelsker dig? Hvad hvis kærligheden opstår når den er ude af din kontrol? Hvis det sker, er du bange for at han vil fjerne dit fokus fra de vigtige ting, og det vil distrahere dig fra dine mål.

Vandmanden

Som vandmand styres du af fornuft og logik. Men når du er i et forhold, ved du udemærket godt at der vil være følelser involveret.

Og det er det du er allermest bange for. Du er bange for at du ikke vil være i stand til at skjule hvor interesseret du er i den anden person og at de vil se at følelserne har overtaget dig fuldstændigt.

Du er bange for at se dine følelser i øjnene, og dele dem med din partner.

Fisken

Du tror på eventyr, og er ikke klar til at stille dig tilfreds med en almindelig kærlighedshistorie. Når du starter et nyt forhold, vil du have at det er specielt og unikt.

Men på samme tid er du bange for at du beder om for meget. Inderst inde er du bange for at du vil ende med at være alene, fordi du aldrig vil finde en til at give den kærlighedsfantasi du så gerne vil opleve.