Skip to Content

Det Her Er Din Største Usikkerhed, I Følge Dit Stjernetegn

Det Her Er Din Største Usikkerhed, I Følge Dit Stjernetegn

1. Vædderen

vædderen stjernetegn

Dette stjernetegn vil gerne være den første til alt. De kan lide at være rollemodeller for alle deres venner, og bliver nemt fornærmet hvis der er nogen der ubevist udelukker dem.

De har det godt når andre ser dem som en de kan stole på, og at de kan give deres bedste for at hjælpe andre. De kan lide tanken om at andre beder dem om råd, fordi det får dem til at føle sig magtfulde.

Men mens de udvikler deres perfekte liv, glemmer de tit at ting der bliver udeladt fra noget vigtigt, virkelig kan såre dem.

Det er faktisk deres største usikkerhed, og når det sker, har de brug for lang tid til at komme tilbage på rette spor igen.

2. Tyren

Tyren

En tyr er en stærk og selvstændig person, der aldrig giver let op på deres drømme.

De er målrettet, og de har ikke noget i mod at gå efter deres drømme, fordi det er det der giver dem en enorm tilfredsstillelse.

Men i alt det rod, der haldes livet, tænker de tit på den fremtid og deres plads i forretnings- og privatlivet. De er mest bange for at de ikke får den stabilitet de har brug for, og at tingene ikke falder ud til deres fordel.

Selv hvis de er glade og afslappet, kan de nogle gange pludselig trække sig fra andre, og stille spørgsmål ved livet og lave planer for fremtiden.

3. Tvillingen

tvillingen stjernetegn

Dette tegn elsker at vide alt hvad der sker omkring dem, og suge al informationen til sig.

De er på samme måde både på arbejdet, og privat. Når de arbejder, vil de have at deres kollegaer holder dem orienteret om alt hvad der sker når de ikke er der.

De er på samme måde når det kommer til deres kærlighedsliv. De vil altid vide hvordan deres partner har det, og hvad deres planer er.

En tvilling overlader ikke noget til skæbnen, men har altid en plan A og B, bare for at sikre sig at tingene ender godt.

Deres største usikkerhed er at de bliver forladt af alle de vigtige mennekser i deres liv.

Og uanset om du forsøger at overbevise dem om at det ikke sker, stoler de ganske enkelt ikke på dig.

4. Krebsen

kræft stjernetegn

Dette er et af de mest følsomme stjernetegn, og de har altid deres hjerter uden på tøjet. De elsker andre mennesker og ser ofte ikke deres dårlige intentioner.

Det er derfor at de altid bliver såret og skuffet over dem der omgiver dem. Deres største usikkerhed er at de bliver efterladt alene og ingen elsker dem.

De tror ikke de er værdige, og gode nok, og at folk forlader dem fordi de altid kommer ud i problemer.

De kan blive utrolig følsomme når de ser ældre mennesker som bliver efterladt af deres famile, og de er bange for at de ender på samme måde.

Og uanset hvor meget de forsøger at glemme det, og ikke at tænke på det, kommer de negative tanker hele tiden tilbage.

5. Løven

Løvens tegn

Løven, og kendt som junglens konge, er fødte ledere. De viser altid verden at de har styr på det hele, selv om de ikke har nogen anelse om hvordan de løser problemet.

Men det andre ser udefra er det der betyder mest for dem, og det er derfor de er i stand til at vise deres poker ansigt hele tiden, selvom de er ved at falde fra hinanden indeni.

Deres største usikkerhed er at de er usynlige, specielt for dem de virkelig elsker.

De tror at der på et eller andet tidspunkt kommer en der er bedre end dem, og at deres elskede vender sig mod den person i stedet.

De vil være mægtige og stærke nok til at håndtere alt hvad livet byder dem. At bede nogen om hjælp er ikke noget de gør, selv om det betyder at ofre deres egen lykke.

6. Jomfruen

jomfru stjernetegn

Dette stjernetegn er en som vil have kontrol over alt på en gang. De er perfektionister, og når de mister kontrollen over deres liv, har de det overhovedet ikke godt.

De har brug for at have al informationen om den forretning de driver, fordi det er den eneste måde de kan sove roligt om natten.

På grund af deres enorme trang til perfektion og kontrol, så er de aller mest bange for at folk måske kritiserer dem.

De tænker sådan fordi de selv er store kritikere, og der er ikke noget der er godt nok til dem.

De resultater andre vil slå ihjel for er ikke så vigtige for dem, og de vil altid stræbe efter mere. Og for det meste, så dræner det dem til max.

7. Vægten

Vægten stjernetegn

Dette tegn er en som vil gå hele vejen for at andre kan lide dem. De vil endda lade som om at de er en anden, bare for at få flere fans, fordi de har det godt når de er omkringet af mennesker

Og på grund af dette store ønske om anerkendelse fra andre der ikke er særlig vigtige i deres liv, er deres største usikkerhed at andre ikke accepterer dem.

Det er derfor de ændrer sig, og tilpasser sig andre, og forsømmer deres egne ønsker og lyster.

De vil altid have at andre har det godt, og de er ligegladde med dem selv.

Det er derfor de ender med at blive deprimeret og frustreret. Og det er ret negative følelser som kan påvirke dem en hel del.

8. Skorpionen

skorpion stjernetegn

Dette er et tegn der altid har svært ved at stole på ande. Du tror aldrig på hvad andre siger, og tror at de er ude på at såre dig.

Uanset om vi taler forretning eller kærlighedslivet, så vil du altid være mistænkelig, og du dobbeltjekker al den information du får.

Dette kan nogle gange være godt, specielt fordi vil lever i en ond verden, men hvis du fortsætter med at leve sådan, brænder du fuldstændig ud.

Du vil være så paranoid over de mindste ting, og du vil ikke være i stand til at stole på dine nærmeste venner.

Det er dog noget du kan ændre, så hvis du starter i tide, er der en god chance for at du kan ændre dit perspektiv i forhold til de tillidsproblemer.

Husk, livet er kort, og du bør ikke svede over de små ting. Nyd i stedet hver eneste dag, som var det din sidste.

9. Skytten

skyttens stjernetegn

Må jeg få din opmærksomhed? Sådan fungerer en skytte til dagligt. Han vil altid være i rampelyset, have alles opmærksomhed, og han vil at andre beundrer ham.

Hans største usikkerhed er at folk ikke længere finder ham interessant, og de forlader ham.

Det vil være noget han ikke kan klare, siden han bruger meget tid på hans sociale liv. Han ville ikke kunne klare hvis hans bedste venner finder en der er mere interessant end ham, eller forsøger at bruge mere tid med en anden end med ham.

Det er noget der virkelig kan ødelægge hans selvtillid, og han bliver aldrig den samme igen.

Så, kære skytte, hvis du læser dette, så skal du vide at det ikke er alle der kan lide dig, men det er op til dig om dem som gør, bliver i dit liv eller ej.

10. Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn

Det vigtigste for en stenbuk er succes. Dette stjernetegn vil gøre alt hvad det kræver for at få succes med hans forretning og privat.

Så du kan selv gætte hvad deres største usikkerhed er – at de fejler i at opnå deres mål.

De er så bange for at tingene ikke er til deres fordel, og at de vil ødelægge noget. Og det er noget der vil såre dem så meget fordi de lægger så meget energi i alt hvad de gør.

De vil altid være den bedste medarbejder, den bedste partner, og hvis nogen gør noget bedre end dem, bliver de jalous.

Men det er en sund form for jalousi som holder dem opmærksomme hele tiden. Så, mit råd er at stoppe op, trække vejret og tage det roligt.

Det er den eneste måde de kan bevare deres sunde fornuft.

11. Vandmanden

vandmanden stjernetegn

Dette tegn er kendt for en fri sjæl der altid søger eventyr til at fodre hans vilde side. De gør alting som de forestiller sig dem, og de lytter aldrig til hvad andre har at sige.

Det er derfor at deres største usikkerhed er når de skal binde sig til en.

De ved på forhånd at hvis de gør det, så mister de sig selv, vild, åbensindet og hensynsløs. Og det er det der skræmmer dem så meget at de ofre deres kærlighedsforhold fordi deres frihed er meget mere vigtig for dem.

De mener at hvis det er meningen de skal være sammen med en, så kan det ske når de er 60 år gammel, og at du bør lytte til hvad dit hjerte siger, og opføre dig derefter.

12. Fisken

fiskenes stjernetegn

Til sidst, men ikke mindst – fisken. Dette tegn er så følsomt og sødt, og på grund af deres blide natur, bliver de ofte bange for at andre syntes de er for passive.

Men bare fordi de ikke farer rund, og fordi de ikke snakker ret meget, betyder det ikke at de er ligeglade. De er faktisk mere interesseret end dem der konstant viser det.

Men uanset hvad de gør, så tror de ikke at det er godt nok, og de tror at de vil såre dem de elsker allermest med deres opførsel.

Det er deres største usikkerhed, og de kan ganske enkelt ikke komme ud over det.

Problemet er at denne negative tankegang virkelig kan dræne dem, og de vil ikke være i stand til at glæde sig over alle de små ting der sker i livet.