Skip to Content

De Mest Giftige Stjernetegn Rangeret (Fra Mest Til Mindst)

De Mest Giftige Stjernetegn Rangeret (Fra Mest Til Mindst)

Sandheden er, at giftige mennesker er overalt omkring os, men de er så godt maskeret, at det næsten er umuligt at genkende dem. Hvis du tror på astrologi, så læs videre og find ud af det nøjagtige niveau af toksicitet for hvert soltegn på denne liste over de mest toksiske stjernetegn rangeret fra mest til mindst.

For at få et lykkeligt og tilfredsstillende liv bør du omgive dig med positivitet og mennesker, der er i stand til at løfte din energi højere op.

Fjern de energivampyrer, der prøver at ødelægge dit hoved og skade din mentale sundhed. Deres eneste hensigt er at støve dig til med deres toksicitet og ødelægge dit liv fuldstændigt.

Men de kan ikke gøre det, hvis du ikke tillader dem det. Samtidig kan du ikke stoppe dem, hvis du ikke er i stand til at genkende dem.

Selvfølgelig kan du prøve at kigge efter nogle giftige adfærdsmønstre, men det er meget nemmere at kigge i horoskopet og se, hvad det siger om mennesker med en dårlig tankegang, hvis eneste mål er at sprede negativitet overalt, hvor de går.

De mest giftige stjernetegn rangeret

Jeg tror, vi alle har mødt en giftig person mindst én gang i livet. Du ved, den, der simpelthen suger den positive energi ud af dig.

For at hjælpe dig med at genkende den slags mennesker med giftig adfærd og negativ energi, har jeg lavet denne liste over de farligste stjernetegn rangeret fra mest til mindst giftige.

Undgå folk, der er født under disse første soltegn, hvis du vil beskytte din indre fred og dit mentale helbred.

1. Skorpionen

skorpion stjernetegn

FARE! HØJSPÆNDING! Skorpionen er seriøst fucking skør, når det kommer til forhold.

De kan godt lide at lege tankespil med deres partnere og drive dem så meget til vanvid som muligt.

De er de ultimative mestre i hjernevask, så efter et par “sessioner” med din Skorpion, vil du sandsynligvis glemme alt om din familie og kun hellige dig dem.

De vil aldrig bekymre sig om dine behov eller om de mennesker, du elsker.

Jeg håber bare, at du i tide vil indse, at du dater en fucking kontrolfreak, og at du vil slippe af med dem ASAP.

2. Tvillingerne

tvillingen stjernetegn

Tvillingerne er giftige af én eneste grund. De ved simpelthen ikke, hvad de vil i livet, og når der er et problem, de skal løse, vælger de den nemmeste måde at gøre det på.

Når de er i et forhold, lader de som om, at alt er okay, selv om det ikke er det, og midt om natten får du en vred sms, der fortæller dig, at du er skyldig i alt, hvad der er sket.

De kan simpelthen ikke kontrollere deres reaktioner, og de gør tingene impulsivt.

Hvis du dater en Tvilling, vil de sandsynligvis gøre dit liv til et helvede ved konstant at spørge, om du er dem utro, eller om du har noget kørende med den flotte kollega fra dit kontor.

Spørgsmål som disse vil få dig til at miste forstanden, og du vil blive nødt til at forlade dem på grund af for meget pres. Så næste gang du møder en Tvilling, så tænk dig om to gange, før du accepterer hans forslag om at tage på en anden date.

3. Tyren

Tyren

Dette tegn er besat af kontrol, og hvis de er i et forhold, er de nødt til at tage sig af hver eneste detalje.

Hvis du dater en Tyr, og du har brug for at være lidt alene, vil de aldrig lade dig være det.

De er simpelthen nødt til at være sammen med dig hele tiden, så de kan kontrollere alle dine bevægelser.

De ved, at du er sjov og afslappet, og at alle mænd gerne vil være sammen med dig.

Det virker som om, at bare fordi tyrere er så usikre, ønsker de at gøre livet værre for alle de andre mennesker omkring dem.

Deres kærlighedsforhold lykkes aldrig, og i de fleste tilfælde er det deres egen skyld.

Så hvis du dater en Tyr, skal du være forsigtig med, hvad du siger eller gør foran dem, for de kan danne det mest komplicerede scenarie i deres hoved og give dig skylden for alt.

4. Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn

Dette tegn er meget intelligent, når det kommer til forhold. De viser deres sande ansigt over for deres partner, men lader som om, de er en anden i offentligheden.

Hvis du dater en Stenbuk, skal du dog aldrig afsløre alle dine hemmeligheder, for de vil bruge dem imod dig.

De kan simpelthen ikke acceptere, at du er smukkere eller mere succesfuld, end de er.

Hvis noget ikke er, som de vil have det, vil de være anspændte hele dagen, indtil de får det, som de vil have det.

Alt i alt har Stenbukke en tendens til at opføre sig som børn, og det er virkelig svært at udvikle et stabilt forhold til dem.

5. Løven

Løvens tegn

Løven vil altid foregive, at han er det eneste offer i jeres forhold, og at du forsømmer ham.

Men den virkelige sandhed er, at du har brug for noget tid alene, fordi de kvæler dig med alle deres spørgsmål om dit liv.

Og ja, alle spørgsmålene har en negativ konnotation. Når du er i et forhold med Løven, vil de have, at du kun har øjne for dem. De vil være jaloux på enhver mand, der nærmer sig og siger “hej”.

Det skyldes, at folk, der er født under dette ildtegn, er så usikre, og at de kun vil have dig for sig selv.

Vær også forberedt på, at de vil være jaloux på dine kolleger, fordi du bruger mere tid sammen med dem end med din Løve (jeg må indrømme, at det er en lille smule uhyggeligt).

Så det er op til dig, om du får dem tilbage på sporet eller bare forlader dem, for nogle gange er det bedre at forlade det, der er i stykker, end at reparere det.

6. Vædderen

vædderen stjernetegn

Ligesom alle de andre tegn ovenfor har Vædderen også nogle giftige personlighedstræk, der let kan drive folk væk.

De fleste astrologer er enige om, at Vædderen er et af de mest kraftfulde og dominerende tegn i dyrekredsen. Det kan ses som et af deres positive personlighedstræk, men det er ikke tilfældet, når det kommer til deres kærlighedsliv.

Deres selvoptagethed og narcissisme kan nogle gange være meget irriterende, og det kan være en stor hindring for at opretholde et sundt forhold til et andet menneske, selv om de er utroligt kompatible med den person.

De giver ikke deres partner så meget opmærksomhed, som de burde, fordi de mener, at de er de eneste, der fortjener at være i centrum hele tiden. Så hvis du dater en Vædder, skal du være forberedt på at føle dig forsømt fra tid til anden.

7. Skytten

skyttens stjernetegn

Et af de mest fremtrædende personlighedstræk hos skytten er, at de er meget venlige og afslappede. De ved simpelthen, hvordan man får andre mennesker til at føle sig godt tilpas omkring dem.

Men alt er ikke fryd og gammen, når det handler om at date en person, der er født under dette stjernetegn. Selv om de ikke er så giftige som tvillinger eller skorpioner, har de også negative træk, som kan føre til giftig adfærd.

Skytter er kendt for at søge opmærksomhed, og sammen med at være pralende, er det et træk, der kan gøre folk omkring dem sure.

Skytter er ret tilgivende, men selv efter at du har fået deres tilgivelse, vil du aldrig få dem til at glemme dine forkerte handlinger. De vil bære nag over nogle små, ikke-så-vigtige ting såvel som over nogle store og alt for vigtige ting.

8. Jomfruen

jomfru stjernetegn

Det vigtigste, du skal vide om jomfruer, er, at de er passionerede omkring alt, hvad de foretager sig i livet. Desværre får det dem til at gå over stregen nogle gange.

Deres stædighed gør dem nogle gange umulige at have med at gøre. De har deres eget syn på tingene, og der er ingen, der kan overbevise dem om noget andet. Faktisk vil de gøre næsten alt for at bevise og overbevise dig om, at de har ret.

Selv om de ikke er klar over det, kan de være ret kritiske over for den person, de dater. De kommer med uhøflige kommentarer og dømmer næsten hver eneste beslutning, deres partner træffer.

Ærligt talt tror jeg kun, det er, fordi de er direkte og brutalt ærlige. Det er ikke, fordi de ønsker at såre den person, de elsker. Alligevel skal du være forberedt på en hel masse negative kommentarer om din beslutningsproces og dine resultater.

9. Krebsen

Krebsen

Vi kender alle krebsere for deres overdrevent følelsesladede, blide og venlige personlighed. Men som alle andre astrologiske tegn har krebsen også en mørk side.

Dette stjernetegn er kendt som en følelsesmæssig manipulator, og det er netop et af deres mest giftige personlighedstræk.

Dette stjernetegn er også meget humørsvingende, hvilket er noget, der kan være meget frustrerende for deres partner. Du skal altid være på vagt over for dem, fordi de let bliver fornærmede, og du ved bare ikke, hvordan du skal undgå det.

Et andet træk ved krebsere er, at de er fødte brokkehoveder. De har det der negative fokus på, hvad deres partner IKKE gør, og det er desværre noget, de ikke kan påvirke eller ændre så let.

10. Vandmand

vandmanden stjernetegn

For at være ærlig er vandmænd giftige, men mest for dem selv. De er pessimistiske, distræte og utålmodige. Disse giftige træk kan for det meste skade dem.

De er hårdtarbejdende og meget intelligente. Men de har manipulerende tendenser (især i romantiske forhold), og med deres intellektuelle kapacitet vil deres partner ikke engang lægge mærke til, at de bliver manipuleret.

Deres værste personlighed er deres problemer med vrede. Når en Vandmand bliver vred på dig, kan han virkelig få dig til at ryste af skræk.

11. Vægten

Vægten stjernetegn

Dette tegn er styret af Venus og er mest kendt som balancens og harmoniens tegn. Men selv om de ikke er så farlige, har Vægten også nogle giftige træk.

Deres ubeslutsomhed er bestemt et træk, der kan drive folk væk. For at være ærlig er der ingen, der bryder sig om folk, der kæmper med selv de mindste og ikke-vigtigste beslutninger.

Vægtere er også kendt for deres hævngerrige natur. De er simpelthen hævngerrige og vil hævne sig på deres partner, hver gang de gør noget dårligt mod dem.

Når de er i et romantisk forhold, har de også behov for at kontrollere deres partner, hvilket kan være ret frustrerende for den anden part.

12. Fiskene

fiskenes stjernetegn

Fiskene kæmper med tillidsproblemer, og det gør det for svært for dem at etablere og opretholde et tæt forhold til en anden person.

To af de personlighedstræk hos Fiskene, som gør dem lidt giftige, er, at de er pessimistiske og eskapistiske. De vil trække sig væk, hver gang jeres forhold får en hård medfart.

Sammen med skytten er Fiskene også kendt for at være stjernetegnets største nagere. Desværre resulterer det kun i, at de bringer nogle negative følelser ind i deres forhold.

For at konkludere

Hvis du vil have et liv uden drama, bør du fjerne giftige mennesker med en dårlig tankegang fra dit liv eller i det mindste forsøge at undgå dem.

Ved hjælp af horoskopet og denne guide om de mest giftige stjernetegn rangeret fra mest til mindst, vil du være i stand til at genkende de mennesker, der kun ønsker at inficere dig med deres dybt usunde, giftige adfærd.

Hold paraderne oppe omkring dem, og lad dem ikke påvirke dig på nogen måde. Prøv at bevare det mest betydningsfulde i dit liv: din indre ro.

Inkluder det at undgå toksicitet i din selvplejerutine, og du vil se, hvordan det vil ændre dit liv til det bedre… Og for altid.

Og husk, at du aldrig må lade nogen ødelægge din udstråling, for den taler virkelig højere end dine ord og handlinger.