Skip to Content

Vent På Den Mand Der Gør At Du Føler Dig Smuk

Vent På Den Mand Der Gør At Du Føler Dig Smuk

Alle kan sige du er smuk, men det kræver en rigtig mand at få dig til at føle dig smuk.

Stil dig aldrig tilfreds med en der kun husker at fortælle dig hvor smuk og sexet du er engang imellem.

Vent på den mand der gør at du føler dig som en gudinde. En som gør at du føler dig elsket og fantastisk, og med hvert kys i deler, får dig til at føle dig som en hollywoodstjerne.

Vent på den mand der bemærker de små ting. En som bemærker når du ændrer frisure, køber en ny kjole eller bruger en anden læbestift.

Vent på ham der kigger på dig, og rent faktisk ser dig. Stil dig aldrig tilfreds med en der stirrer blankt på dig og kun svarer hvis det handler om mad eller levering af mad.

Du fortjener meget mere end at være hans livslange tjener.

Vent på den mand der gør at du har det godt selv når du føler dig som det største fejltagelse på jorden.

Den mand der har krafterne til at få dig ud af de onde cirkler med skuffelse og desperation, og bader dig i hans kærlighed.

Den mand der kan vise dig den kvinde han er forelsket i er fantastisk, klog og stærk og i stand til alt, den virkelige dig. Dig som han forguder og vil tilbringe resten af livet med.

Vent på den mand der smiler i det øjeblik du træder ind i rummet. Du kan ikke tælle de gange jeg har haft den følelse af mit hjerte der sank når jeg gik ind i et rum, og bare fik et tomt blik.

Jeg kan ikke tælle de gange jeg har drømt at at jeg går ind i rummet og falder i dine arme, bare for at sidde alene og håbe at han bemærkede mig. Og hvordan jeg nu endelig har lært at jeg fortjener mere end det.

Jeg behøver ikke at stille mig tilfreds, for der findes en der vil være beæret over at få mig. En som vil vente med åbne arme og et stort smil når jeg går ind i rummet.

Vent på den mand der giver dig unikke komplimenter. Vent på den mand det bemærker hvordan dine øjne skifter farve når du går udenfor, som bemærker hvordan dit ansigt lyser op når du ser en hundehvalp.

Vent på den mand som ser alle de små ting der adskiller dig fra andre kvinder.

Den måde han ser verdens skønhed, den måde du kryber ind i hans arme når du fryser, det ansigt du laver inden du nyser – og han elsker dig for dem alle.

Vent på den mand der kysser dig når du forventer det mindst, på steder du aldrig har drømt om at blive kysset.

Vent på den mand der værdsætter hvert sekund han bruger med dig, for den mand der elsker hver eneste centimeter af din krop, viser dig hans kærlighed.

Den mand der ikke er flov over at vise hans lidenskab, ham der praler af dig til alle der gider lytte. Vent på den mand der virkelig ser dig som en gave fra himmelen.

Vent på den mand der giver dig følelsen af at der ikke e randre som dig i verden. Den mand der kun ser dig, den mand du aldrig behøver at tvivle på.

Den mand der er klar til at smide alle hans venner væk bare for at få 30 min. mere med dig. Den mand der får dig til at le. Den mand der ved når du har brug for en krammer.

Stil dig aldrig tilfreds med mindre, stil dig ikke tilfreds med en som får dig til at tvivle på dig selv. Stil dig ikke tilfreds med en der ikke giver dig følelsen af skønhed, en der ikke giver dig følelsen af at være elsket.

Stil dig aldrig tilfreds med en mand, bare fordi du er bange for at være alene. Tro mig, at elske en der ikke elsker dig tilbage, er meget mere ensomt end at være alene.

Vi fortjener alle at være elsket, at blive beundret. Vi fortjener alle en mand som ikke kun siger du er smuk, men giver dig følelsen af at være det.