Skip to Content

10 Hemmelighedsfulde Tegn På At Han Vil Have Dig Tilbage (Men Han Vil Ikke Indrømme Det)

10 Hemmelighedsfulde Tegn På At Han Vil Have Dig Tilbage (Men Han Vil Ikke Indrømme Det)

Vi har alle været i gang med at skrige over telefonen og sende uendelige tekster midt om natten.

Vi har alle grædt os selv i søvne, spørg hvorfor det skete for os. “Hvorfor mig kære Gud?” Hvem har ikke sagt dette mindst en gang i livet?

Du har sandsynligvis svoret ikke flere mænd og forbandet dem og sagt, at du aldrig vil date nogen igen. Du har overbevist dig selv om, at du ikke behøver det drama og alt den smerte i dit liv.

Så efter masser af is eller uanset hvilken gift du tager, når du har brug for komfort, har du indset, at du har det godt med dig selv.

Du behøver ikke en mand til at gøre dig lykkelig.

Det var den centrale sætning i dit liv dengang, og du har skabt fred med det. Du var helt i stand til art age vare på dit liv uden ham.

Selvfølgelig er ingenting så simpelt. Især ikke når du går igennem et smertefuldt brud ganske hurtigt og uden større konsekvenser, ved du, at noget vil ske.

Du ved, at tingene ikke kan gå så glat. Der er noget alvorligt lort som kommer, noget du ikke ved noget om endnu.

Og det er… at han vil have dig tilbage.

For Guds skyld, hvorfor gør han dette mod dig? Hvorfor vil han pludselig se dig igen, Når det var ham der afviste dig?

Han ville ikke have dig, da han var sammen med dig, og nu er du kommet videre og fundet din fred, efter at du har accepteret at du er single og glad for det, kommer han kravlende tilbage, kaster skjulte tegn i dit ansigt.

Hvad skal du gøre?

Skal tage ham tilbage med begge arme åbne eller skal du fortælle ham at gå til helvede, at han havde sin chance, og han blæste på den?

Måske skal du først afgøre, hvorfor han vil have dig tilbage, og hvorfor han ikke vil indrømme det.

Først og fremmest ved du, om han overhovedet elsker dig, eller om han vil have dig tilbage, fordi han er ensom, han har brug for at booste sit ego eller han vil bare have sex?

For at se om der er tegn på, at han vil have dig tilbage, men ikke vil indrømme det, er sande, skal du se om der er tegn på, at han faktisk elsker dig eller om han bruger dig af en anden grund.

Tegn på at han virkelig elsker dig:

1. Den måde han ser på dig

Der er ingen der for ham, kun dig. Hvis du går ind i et værelse fuld af mennesker, vil hans øjne være på dig og kun dig.

Når han ser på dig, åbner han sit hjerte helt og hans øjne viser, hvor sårbar han faktisk er.

2. Han ved hvad der er vigtigt for dig

Han husker ting han ved, er vigtig for dig. Selvom du har brudt op, han trodser ikke kontakt reglen, og han bliver ved med at sende sms til dig og ringer til dig fra tid til anden, normalt når du har noget vigtigt, som han allerede ved.

Så, uanset at I slog op, vil han stadig støtte dig i ting, der er vigtige for dig.

3. Han beder om din mening

Endnu en gang, selv efter at I har brudt op, spørger han dig stadig om din mening. Han vil have dig til at give ham råd om ting, han ikke ved, hvordan han skal håndtere.

Han ville ikke spørge dig om noget, og han ville ikke engang kontakte dig, hvis han ikke stadig elskede dig.

4. Han prøver at få dig til at grine

Selv efter al denne tid får du stadig en tekst nu og da med noget sjovt, der skete for ham eller en vittighed.

Så det betyder, at han stadig tænker på dig, og han har sandsynligvis stadig nogle stærke følelser for dig.

5. Han ønsker kun det bedste for dig

Måske er dette hovedårsagen til, at han i første omgang slog op med dig.

Måske føler han, at han ikke er god nok til dig, og da han elsker dig så meget, lod han dig gå, fordi han kun ønsker, det bedst for dig.

Han er ikke et manipulativt røvhul, som kun vil have det bedste for ham.

Måske elsker han dig virkelig, så meget, og så dybt, så han lod dig gå, og nu vil han have dig tilbage, men vil ikke indrømme det.

Hvis han viser nogle af disse tegn, kan du være sikker på, at han stadig elsker dig og vil have dig tilbage, men vil ikke indrømme det.

Han skammer sig sandsynligvis over, at han lod dig gå i første omgang.

Han ved sikkert, at han lavede en fejl og mener, at der ikke er nogen chance for at du vil tage ham tilbage.

Så lad os se, hvad der virkelig er på spil, vil han virkelig have dig tilbage?

Tegn på at han vil have dig tilbage, men vil ikke indrømme det.

1. Han forsøger at glemme dig for hurtigt

Ingen kan komme sig over et brud på bare få dage om. Det er faktisk en lang og smertefuld proces.

Selv om han ikke elskede dig, ville det ikke være så nemt bare gå videre med lysets hastighed.

Nej, det er bare en bekræftelse på, at han havde nogle stærke følelser for dig, og han vil sende dem så hurtigt som muligt.

Kærlighed er en meget kompliceret ting. Forhold er en meget komplicerede ting. Du kan ikke bare slå op og håbe, at smerten vil gå væk i løbet af sekunder som når du tager et bandage af, fordi det ikke det vil.

Ting virker ikke på den måde. Du skal græde, du skal hade dit liv et stykke tid, og så skal du endelig acceptere det.

Så hvis du ser ham feste og date med andre kvinder og råbe, at han er god, er han det ikke.

Han er desperat og har faktisk at gøre med det faktum, at han lavede en stor fejltagelse.

2. Han er stadig i kontakt med din familie

Okay, vi ved alle, at du vælger din partner, men du vælger ikke deres familie.

Familie kommer sammen, og hvis du elsker den person, skal du acceptere deres familie og lære at elske dem, uanset hvad.

Nogle heldige nok til at få nogle super cool svigerforældre, men nogle er ikke

Hvis din eks stadig er i kontakt med din familie, og han ikke behøver at være det, er det et indlysende tegn, kan han stadig lide dig og ønsker dig tilbage, selvom det ser ud til, at han ikke vil indrømme det af en eller anden grund.

3. Han spørger jeres fælles venner om dig

Hvis du har været i et forhold, der har varet længe, har I sikkert nogle fælles venner eller hans venner, der blev dine og dine venner, der blev hans.

Nu er disse venner ikke i en behagelig situation. Normalt må de tage side, men der er nogle der bliver i midten, uanset hvad.

Disse venner er de mest almindelige mål for ekser, der ønsker at komme tilbage til den person, de slog op med.

Han vil nok spørge om dig, hvad du har oplevet, eller om du ser nogen.

Han vil vise stor interesse for dit liv, fordi han beklager, at han ikke længere er en del af det, og han vil have dig tilbage.

4. Han sender dig tekster

Han sender dig sms’er ud af det blå. Han sender dig tekster for at tjekke om du er okay, ligesom han vil være ven med dig, på trods af at I ikke længere er i et forhold.

Han ønsker ikke at presse dig til at tale med ham, så han ved præcis den rigtige dosis af tekster, der skal sendes, den rigtige mængde for ikke at virke påtrængende, men for at holde sig selv på bagsiden af dit sind.

Faktisk vil han se hvordan du har det— har du det elendigt som han har, og hvis han føler det, vil han prøve at få dig tilbage, selvfølgelig har han lavet en stor fejltagelse, men vil ikke indrømme det.

Han skammer sig over, at lod en perfekt pige som dig gå.

5. Han taler om jeres forhold

Han bliver ved med at nævne, de gode gamle dage og hvor meget sjov I har haft. Sandheden er, de fleste af os husker kun de gode tider, efter vi har slået op med noget med nogen, især efter der er gået lang tid.

Men han er fikseret på de gode tider, I har haft med vilje, med det formål at lokke dig tilbage til de gode minder.

Men du ved, at det tager tid at glemme, hvad der er sket med dig.

Det tager tid at følelsesmæssigt helbrede og bevæge sig forbi alle de dårlige ting, der er sket med dig, og det gør han også.

Så vil han strategisk vente lidt tid og derefter komme tilbage og tale om de glade minder.

Hvis du stadig har følelser for ham, giv ham en chance og en chance for at forklare sig selv, fordi han selvfølgelig stadig er forelsket i dig.

6. Han ændre sig til det bedre

Du kan ikke ændre nogen, og det er en kendsgerning. Jeg mener, at du ikke kan ændre deres kerne, hvem de virkelig er dybt inde i, men du kan ændre adfærd, reaktioner og handlinger som de tager.

Du kan vise dem at deres adfærd ikke er okay.

Du kan vise dem deres fejl og hjælpe dem med at arbejde på dem. Pointen er, det eneste du kan gøre er at vise dem, hvad de gjorde forkert og være deres støtte, hvis de vil gøre tingene rigtige.

Mens I datede, ønskede du at det ville lykkes, men han ville ikke høre. Han troede ikke, at der var noget galt med ham. Men nu har han sikkert indset, at du havde ret, og at han vil ændre sig og vokse.

Han vil lære af sine fejl og forbedre sin adfærd.

Du kan se det klart på den måde han opfører sig på nu. Det betyder at han tog dine ord seriøst og vil forbedre sig på at få dig tilbage, men han vil ikke indrømme det.

7. Han riger til dig når han er fuld

Et beruset sind taler ærligt. Det er den absolutte sandhed. Når du er under indflydelse af alkohol, tager dit rationelle sind en pause, og alle de ting og følelser du gemmer inde i, kommer ud.

Du er ligeglad med konsekvenserne af dine ord og handlinger, og du vil sige stort set alt, hvad der er i dit hjerte og sjæl.

Så hvis han er beruset og ringer til dig, og fortæller at han elsker dig og ønsker dig tilbage, er det nok fordi han virkelig gør det.

Men det kan også være en vanskelig situation, fordi han måske bare vil have sex med dig. Så hvordan kan du vide, hvilken af disse to situationer der er sande?

Nå men, hvis han ringer til dig igen om morgenen og undskylder skamfuldt, så ved du, at han var seriøs, men hvis han ikke ringer tilbage, ved du, at han kun behøvede dig til en ting og der er sex.

8. Han er aktiv på de sociale medier

Han følger dig og kan liker dine billeder, men ikke på en uhyggelig måde, på en god og venlig måde, eller han gør noget helt modsat, og det er at sende for mange billeder af sig selv når han har det sjovt.

Det første scenarie er hans rolige og rationel måde at vise at han kan lide dig. Hvis han ikke kan lide dig, ville han ikke have nogen interesse i dine fotos eller dine sociale medier profiler.

Det andet scenarie er hans irrationelle og mærkelige måde at håndtere smerten ved at miste dig.

Han sender billeder af ham, hvor han fester og hænger ud med forskellige kvinder.

Dette er hans måde at forsøge at gøre dig jaloux og hans råb om hjælp, fordi han har indset, at han har mistet noget, han ikke burde.

9. Han nævner at du slog op

Måske gør han det ud af det blå, eller han har fået et helt indledende scenarie, der vil føre til at snakke om hvorfor du brød op. På nogen måde har han tydeligvis nogle ubesvarede spørgsmål, han gerne vil have svar på.

Jeg mener, hvorfor vil du snakke om noget så sart og smertefuldt som et brud, hvis du ikke vil snakke om det og forsøge at løse det, eller bare få en afslutning?

Hvis han snakker om jeres brud, er det sandsynligvis fordi han vil løse det, selvom det er muligt at afslutte det.

Den bedste måde du finde ud af, hvilken af de to er på spil, er ved at lade samtalen gå i den retning, han vil have den til at gå.

10. Han vil være din ven

Uanset hvad der sker mellem jer to, vil han gøre alt for at holde sit venskab med dig.

Han vil forsøge alt, hvad han behøver for at beholde dig i sit liv, selvom det betyder, at han vil lide i stilhed, fordi han elsker dig, men kan ikke tage dig tilbage.

Tænk på det. Vil du gerne være venner med din eks?

Hvem vil gerne have en konstant påmindelse om, at jeres forhold ikke virkede, og alt du har bag dig er et mislykket forhold. Kun den fyr, der ønsker dig tilbage, men vil ikke indrømme det.