Skip to Content

Til Pigen, Der Stadig Venter: Intet Svar Er Stadig Et Svar

Til Pigen, Der Stadig Venter: Intet Svar Er Stadig Et Svar

Der sidder du igen og kigger på din telefon og scroller gennem dine beskeder. Du venter på ham, på den ene besked, der kan ændre det hele og få dig til at huske, hvorfor du forelskede dig i ham i første omgang.

Du vil se, at han bekymrer sig om dig. Du vil have ham til at få dig til at tro, at det ikke er forbi endnu, og du vil have ham til at svare på en eller anden måde, men kære, lad mig fortælle dig, at intet svar stadig er et svar.

Du har ventet for længe. Uanset hvor lang tid det er.

Om det har været to dage eller en uge, så er det bare for meget tid spildt på en, der ikke engang gider vise dig, at du betyder meget for ham. Han reagerer ikke, og det generer ham ikke at miste dig.

Han ved, at han vil miste dig. Ingen mand er dum nok til at tro, at han kan få en kvindes kærlighed ved at ignorere hende.

Han gør det med vilje, og uanset hvor meget du ønsker at benægte det, så er det et faktum.

Tror du virkelig, at en mand, der elsker dig, ville opføre sig sådan? En mand, der elsker dig, vil være bange for nogensinde at miste dig, for nogensinde at såre dig eller få dig til at græde.

Han vil holde dig tæt, og han vil tilbringe hver eneste vågne time sammen med dig. En mand, der ønsker at have dig i sit liv, vil ikke få dig til at spekulere på, om han mener det alvorligt med dig, for du vil simpelthen vide det.

Du vil vide, om han sætter nok pris på dig ved den måde, han ikke spiller spil med dig på, for folk, der vil have dig i deres liv, fortæller dig, at der er brug for dig.

Men denne mand, ham, der ikke svarer, han vil blive overrasket, næste gang han ser dig, sender dig en sms eller ringer til dig, og du ikke hilser på ham.

Du skriver ikke tilbage, og du tager ikke telefonen. Han vil blive overrasket, og han vil fortryde, at han ikke gjorde en indsats for at få dig til at blive ved hans side. Jeg kan garantere dig, at ingen mand er hjerteløs nok til ikke at overveje en anden mulighed, til at tænke på, hvad der ville ske, hvis han handlede anderledes.

Han vil ikke tage din kolde opførsel så let, fordi han ikke ved, hvordan man håndterer mennesker, der er ligesom ham.

Du fortjener så meget mere end at stirre på en tom skærm. Du fortjener mere end at græde over hans usendte sms’er og alle de gange, du gerne ville tale med ham, men han ikke var der for dig.

Jeg ved, at det var så smukt at tale med ham. Det var så inspirerende at have ham i dit liv og at være sikker på, at du har fundet en mand, der kan få dig til at føle dig så speciel.

Nu, hvor alle de ting er væk, står du tilbage og undrer dig over, hvad der gik galt. Du troede, at I to havde så meget potentiale, så du ventede og ventede. Du ventede på, at han skulle tage det første skridt.

Du ventede på, at han skulle vise dig, at han ønskede, at det skulle blive noget seriøst. Men han bliver ved med at skuffe dig konstant. Han bliver ved med at vise dig, at det, du håbede på, kun var noget, du bildte dig ind.

Nu sidder du fast i en cyklus af tårer og smerte, som forhindrer dig i at komme videre. Du knuser konstant dit eget hjerte, og du kan mærke det i brystet, hvor det stikker dig og beder dig om at holde op med det. Men du kan ikke opgive håbet, kan du?

Jo, det kan man godt. Det betyder ikke, at du opgiver noget virkeligt. Du opgiver ikke en, der er klar til at gøre alt, hvad der skal til, bare for at gøre dig lykkelig.

Du går væk fra en, der ikke engang ved, hvordan ægte kærlighed føles. Du kommer videre, og det er ikke noget, der gør dig svag.

Du har lært en lektie. Du har haft en oplevelse med en person, som ikke engang gad at vise dig venlighed og respekt.

Men hvad med, at du næste gang, du møder nogen og bliver så engageret i dem, lader det være nogen, der viser dig kærlighed. En, der ikke skammer sig over at bruge en hel dag på at gøre dig glad.

En, der ikke har noget imod at prioritere dig hver eneste dag.

Næste gang du møder en fyr, så lad være med at vente og kigge på din telefon for at få et opkald, men lev dit liv. Du har ikke brug for en mand, og han vil aldrig være noget afgørende i dit liv.

Giv dig selv lov til at leve dit mest fantastiske liv uden nogensinde at få brug for det opkald eller den sms. Måske er hans “intet svar” en klar besked om at holde op med at vente og begynde at leve?