Skip to Content

Hvis Han Ikke Får Dig Til At Føle Disse 10 Ting, Er Det Ikke Ham, Du Skal Vælge

Hvis Han Ikke Får Dig Til At Føle Disse 10 Ting, Er Det Ikke Ham, Du Skal Vælge

Du kan finde tusindvis af artikler om ægte kærlighed. Det skal være sådan her, det skal være sådan og det skal bestemt ikke være sådan. Det er virkelig svært at vide, om det er ægte eller ej, hvis du leder efter svaret på internettet.

Men der er én måde, hvorpå du kan vide det med sikkerhed, og det er, hvis du er opmærksom på dine følelser. Den måde, han får dig til at føle dig til at føle på, siger meget om hans og dine følelser, og hvor meget et match made in heaven I to faktisk er.

1. Spændt på livet

Hver dag, du tilbringer ved hans side, er endnu en chance for et eventyr. Hvert sekund, I tilbringer sammen, er endnu et sekund med gode minder. Og selv når I støder på hårde tider i livet, selv når I bliver slået ned, og det virker som om, der ikke er noget håb længere, giver det stadig mening, fordi I er sammen.

Stridigheder er det, der bringer jer tættere sammen, afstand er det, der holder jer i fred. Bare det faktum, at du ved, at han vil være der i morgen, ved siden af dig, gør dig glad for at vågne op.

2. Lucky

Kender du den følelse, når du ser på ham med ærefrygt, og du spekulerer på, hvordan i alverden du nogensinde er blevet så heldig? Det er en følelse af ægte kærlighed. De behøver ikke at være smukke som Chris Hemsworth, flotte eller rige.

Det er det faktum, at den kærlighed, du føler for ham, får dig til at føle, at du er den heldigste kvinde på planeten, der gør det magisk, følelsen af, at der er en eller anden kraft derude, der overøste dig med ynde og kærlighed.

3. Accepteret

At elske dig selv og acceptere hele dig selv er svært, især hvis du har været igennem nogle virkelig lorteforhold med giftige mennesker. Men med ham ser du ikke dine fejl, du føler dig ikke dårligt tilpas i din egen hud, fordi han kysser hver eneste tomme af din krop.

Han elsker dig for dit geniale sind, dit mod og din styrke. Han elsker dig for dine fejl, ikke på trods af dem. Og det er det, det hele handler om, at vide, at nogen ikke er perfekt og stadig elske dem, som de er.

4. Håbefuld

Livet er en kælling. Når du tror, du har alt, minder det dig om, at det har du ikke. Når du tror, at du endelig har en chance for at blive lykkelig, slår livet dig lige i ansigtet og minder dig om, at det ikke er dig, der bestemmer.

Og når man er blevet slået ned utallige gange, er det svært at bevare roen og håbet. Men der er noget ved hans tilstedeværelse, der giver dig en grund til at kæmpe, der giver dig styrke til at blive ved og aldrig give op.

5. Modig

Han skal have din ryg, når du står over for udfordringer i livet. Og sagen er den, at det ikke er ham, der skal bære dig over vandet, men han er ham, der vil holde dig i hånden, mens du gør det.

Det er ikke ham, der skal gøre alt dit arbejde for dig, men han skal være der for at støtte dig og opmuntre dig, mens du gør det. Hvis han ikke er interesseret i at gøre det, hvis han ikke er interesseret i at få det bedste frem i dig, er han ikke den, du ønsker at tilbringe dit liv med.

6. Nysgerrig

Det værste, nogen kan gøre mod dig, er at dræbe din nysgerrighed og energi. Vent på den mand, der holder din gnist i live, og med hvem hver dag er et eventyr, en mand, der vil vække din nysgerrighed i stedet for at sætte dig ind i en rutine og dræbe enhver spænding, du har.

Livet handler om bevægelse, eventyr og om at finde nye ting at blive fascineret af. Og når det, der holder dig i bevægelse og fascinerer dig på samme tid, er din partner, så er det et tegn på ægte kærlighed.

7. Bekymret

Og ikke bare hvilken som helst form for bekymring, men den slags, når du virkelig elsker en person, og du ønsker, at vedkommende er sikker, varm og har det godt. Når du elsker nogen, og du bekymrer dig om, hvorvidt de har fået nok søvn, om de er for trætte eller har for meget pres på arbejdet. Det er den slags bekymring, du skal føle i forholdet til din “den eneste ene”.

Den slags bekymring, der skriger på, at dit forhold er usundt, er den, hvor du konstant er bekymret for, om du måske ikke er nok, om han måske er dig utro eller om han vil gå. Du har ikke brug for den slags pres i dit liv, og husk på, at du også fortjener at være lykkelig.

8. Sikker

Dette er nok en af de vigtigste følelser, du skal have i et forhold. Der er én ting, der altid er sikker i livet, og det er det faktum, at det er usikkert.

At have en ved din side, som får dig til at føle dig sikker, som vil vogte dit blide hjerte med sit, og som ikke vil være bange for at give sit eget hjerte til dig for at holde dig sikker, det er det, som ægte kærlighed handler om.

Når du ved, at du har en ved din side, som altid vil støtte dig, er du ikke bange for livet. Du er ikke bange for morgendagen, fordi de vil være ved din side.

9. Elskede

Du kan føle dig sikker, du kan føle dig modig, du kan føle stort set alt, men hvis du ikke føler dig elsket, er der ingen mening med noget af det. Hvis du ikke kan se kærligheden i hans øjne, når han ser på dig, er det så virkelig kampen værd?

10. Glad

Vi er helt til sidst på listen, og du ser dette. Glad. Alle taler hele tiden om det, det er vigtigt, det er meningen med livet, det er dit og dat. Og alligevel virker alle så ulykkelige. At være lykkelig handler ikke om at have et liv, der kan ses på Instagram, det handler ikke om at have det bedste tøj eller den lækreste partner. Det handler om at gå i seng om aftenen og være i fred med sig selv og med ham.

Det handler om at vide, at der er noget i dit liv, der er værd at kæmpe for, at vide, at du har et formål, og at du har et mål, du skal nå. Det handler om at se tilbage og se, hvor meget man har været igennem, og hvor meget man har opnået. Det handler om at være tilfreds med sig selv. Resten vil følge efter.