Skip to Content

Til Fyren, Der Sårede Den Gode Pige, Mens Han Var Såret

Til Fyren, Der Sårede Den Gode Pige, Mens Han Var Såret

For at redde dig selv, fejede du hende af. På grund af frygten for at blive såret, gav du hende aldrig en chance, en rigtig chance. Du gjorde et forsøg, ja. Men det var en elendig indsats. Du tillod ikke dig selv følelser, mens hun var den, der oplevede følelserne for jer begge.

Du lod din fortid komme i vejen for din fremtid. Du fortsatte med at se tilbage og så hende i alt, der nogensinde havde såret dig. Hun betalte for hver eneste gang dit hjerte blev knust. Hun var den, der bar alt smerte på en gang – alt den smerte du havde gennem i fortiden, oplevede hun hver gang, takket være dig.

I Japan bliver ofte beskadiget genstande repareres med guld. Fejlen ses som en unik del af genstandens historie, hvilket gør det mere smuk. Hun kunne være guldet for dit hjerte, hvis du havde givet hende chancen. Hun kunne lappet det sammen med sin kærlighed.

bekymret ung mand tænker

Du blev bange, når hun kom tæt på dig. Du kunne ikke holde afstanden for evigt. Hun beviste, at hun var anderledes, men stadig bekæmpede du hende som om hun var din værste fjende. Du fik hende til at føle, at hun gjorde noget forkert, når hun faktisk bare elskede dig. Du fik hende til at føle, at det var hendes skyld, hvordan det var mellem jer – det var aldrig dig.

Hun fortjente ikke kun et opkald, når du var fuld. Hun fortjente ikke alle disse eftertequila opkald, hvor du fortalt at du holdt af hende. Du kunne have været en mand og sige alt dette, når du var ædru. Du kunne have fortalt hende det lige ud, i stedet for at lade alkoholen tale for dig.

Hun fortjente ikke at blive løjet for. Du løj, når du sagde alt var godt, og du løj, når du sagde “der ikke var noget”. Det var alt, men du lod hende aldrig se dit sande jeg.

Hun fortjente ikke at blive såret først, før du blev såret. Du skulle ikke have set på forholdet med hende som en konkurrence – du kom ud som en taber, men du var for blind til at se det. Så du valgte at være rovdyret, for at forhindre dig i at blive byttet.

Hendes eneste synd var at falde for en følelsesmæssigt ødelagt mand. Men hun vidste ikke, at du ikke var tilgængelig. Hun vidste at du var såret, og hun valgte at elske dig på trods af det, og hvad fik hun tilbage? Vel, hun blev knust.

Hun fortjente en chance, bare et lille forsøg, selv den mindste indsats ville have gjort en forskel. Du skulle have givet “jer” mindst en chance, men en virkelig en. Hun kunne virkelig godt lide dig. Hun var klar til at tage risikoen. Hun var klar til at falde for dig.

Og hun faldt for dig. Men i stedet for at tage imod hende, lod du hende falde med ansigtet først.

deprimeret kvinde liggende i sengen

Hun fortjente ikke det helvede, du lod hende gå igennem. Hun fortjente ikke at blive holdt for nar i flere måneder for derefter at blive forladt. Hun fortjente ikke alle de tomme løfter, du gav hende, hun fortjente ikke at du fik hende til at tro på, at I havde en fremtid, mens du bare brugte hende til at du kunne føle dig bedre, for at fodre din usikkerhed og ikke være alene

I stedet for at bruge hende, for derefter at skubbe hende væk, skulle du have ladet hende komme ind. Hun kunne have hjulpet dig med at heles. Hun ville have vist dig, at der er mere i kærligheden end du tidligere har oplevet. Hun ville have elsket dig den måde, det skal gøres. Men du var for vagtsom og alt for egoistisk til at tillade det.

Nu gjorde du alt mod hende, som der blev gjort mod dig. Hvordan føles det at gøre det samme mod hende, som der blev gjort mod dig?

Kig ikke på din fortid eller det helvede, du har været igennem. Fordi du kunne have klaret det, hvis du havde givet hende en chance. Du knuste en god pige og kære dig, dette er til dig.