Skip to Content

7 Tegn På At Forholdet Ikke Længere Er Værd At Kæmpe For

7 Tegn På At Forholdet Ikke Længere Er Værd At Kæmpe For

Vi er krigere og vi vil næppe overgive os, hvis der bare er det mindste tegn på håb om, at vi får noget. Uanset om det handler om at redde vores forhold, tage vare på andre mennesker eller redde os selv og vores drømme, giver vi simpelthen ikke op.

Men nogle gange er vi nødt til at opgive det liv, vi havde planlagt. Nogle gange er der ingen anden udvej end at redde os til sidst, uanset om vi prøver så hårdt, uanset om vi giver alt, hvad vi har, er det ikke nok. Nogle ting er bare ikke ment at få til at fungere.

Et forhold er inkluderet. Hvis du finder dig selv gående rundt i en ring, kæmper den samme kamp igen og igen, kan det være på tide at gå. Hvis du stadig ikke er sikker på, om dit forhold er værd at kæmpe for, kan du tjekke listen nedenfor, som måske kan hjælpe dig med at træffe den beslutning, der er bedst for dig.

1. Argumenterne gentages igen og igen

At argumentere er godt og temmelig sundt for et forhold. Hvis I finder ud af problemet i sidste ende, og I vokse tættere sammen efter hvert skænderi. Men hvis I konstant argumenterer de samme ting og hvad der udløser dem, er der et stort rødt flag, der viser, at I måske ikke passer godt sammen. I har ikke fundet nogen måde at diskutere problemerne på og få dem løst, og uden det, vil I stå på samme sted hele tiden, uden der sker noget. Det kan skyldes, at I ikke er på samme sted, på grund af følelsesmæssig umodenhed, men uanset årsagen fører det altid til et stort rødt flag.

2. Kommunikationen er slukket

Eller havde der aldrig været nogen. Når vi forelsker os i nogen, føles alt så godt. Vi har vores hvedebrødsdage og alt ser fantastisk og perfekt ud. Vi lærer hinanden at kende, lidenskaben er stor, og vi kan bare ikke få nok af hinanden. Men hvad sker der, når hvedebrødsdagene er forbi? Hvis du bemærker, at kommunikationen mangler, og I ikke kan åbne op overfor hinanden, kan det være et tegn på, at I ikke er klar til et forhold endnu. Eller hvis kommunikationen pludselig forsvinder, kan din mand have lukket af på grund af noget. Mænd har en tendens til at gøre det, når de ikke længere er forelsket men ved ikke hvordan de skal håndtere det.

3. I ser ikke hinanden som ligeværdig

Hvad der startede som et fantastisk forhold, ser ud til at være et give and take spil. Du er altid den, der prøver mest, den der kæmper for jer begge, den der bliver såret og den der ikke føler sig god nok. Hvis han får dig til at føle at du ikke er værdig, og du er under ham, er det bare hans spil for at forstørre sit ego. Han vil fjerne alt din selvtillid, så han får endnu højere tanker om sig selv. Ægte kærlighed handler ikke om, at en person er bedre end den anden. Det handler om at begge stræber sammen.

4. Der er ingen tillid

Tillid er den mest fundamentale i et forhold. Du kan ikke have kærlighed uden tillid. Hvis du har mistanke om at han bedrager dig, og han har givet dig grund til at tro på det, eller han allerede har været dig utro, men det ikke ser ud til at han har ændret opførsel bagefter, er det tid for dig at sætte dig selv først. Hvis en mand ikke kan se værdien i dig og hele tiden lader dig tro på, at du ikke er god nok, er han ikke værd at samle på. En rigtig mand vil aldrig lade sin kvinde tro, at hun ikke er god nok. En rigtig mand vil aldrig give hende nogen grund til at tvivle på hans loyalitet.

5. Han vil ikke tage skylden for noget eller se noget ud fra dit perspektiv af

Dette er et tegn på at han er følelsesmæssigt utilgængelig. Det er ikke det at han ikke vil, det er bare at han ikke er i stand til det. Han ser på sig selv som perfekt, så hvordan kan han gøre noget forkert? Han vil forsøge at give dig dårlig samvittighed, fordi du overhovedet tog problemet op, og du vil ende med at undskylde, eller føler at du er skør, at du overhovedet kan tænke på sådan noget. Men dine følelser, instinkter, lyver aldrig. Ingen har ret til at bestemme, om de sårer nogen eller ikke. Hvis du har såret nogen, skal du indse den fejl, du har lavet, og undskylde, selv om det ikke var med vilje. Hvis han ikke kan give dig en undskyldning, er det ikke en person, du vil have omkring dig, fordi han aldrig vil ændre sig

6. Der er ingen respekt

par taler ikke

Hvis han ikke respekterer dine følelser, din mening eller dig, behøver du ikke at finde dig selv på en sådan måde. Du har ikke bygget dig selv op, for at han skal komme og tage dig for givet, for at han kun vil se dig som en slags tøfler. Der er ingen mand, der er værdi for dine tårer og din kærlighed, hvis han ikke ved, hvordan han sætter pris på dig. Husk på, at du også fortjener at være lykkelig. Du fortjener nogen, som vil elske og respektere dig. Hvis han ikke er den der gør, så er han ikke en, det er værd at kæmpe for.

7. Du føler dig ensom, når I er sammen

trist pige sidder på sofaen

Den værste form for ensomhed er den vi oplever, når vi sidder ved siden af den person, vi elsker. Det er den form for ensomhed, der fylder dig med tårer indefra, sårer din sjæl og knuser dit hjerte hver eneste dag. Hvis du føler dig ensom ved siden af ham, men det ser ikke ud som han bemærker det. Det betyder bare, at han er for involveret i sig selv for at se, at du er såret.