Skip to Content

Stop Med At Sende Sms’er Til Ham Og Se Hvad Der Sker – 5 Gode Grunde Til, At Det Er Et Godt Valg

Stop Med At Sende Sms’er Til Ham Og Se Hvad Der Sker – 5 Gode Grunde Til, At Det Er Et Godt Valg

Vi ved alle, at det at date er svært, især når I er i opstartsfasen, hvor I forsøger at imponere hinanden for at se, om I rent faktisk passer sammen. Derfor er det meget vigtigt at sende beskeder. Jeg vil også sige, at det er vigtigt at læse mellem linjerne, når han sender dig beskeder.

Du vil blive overrasket over, hvor mange hint der er i teksterne, der afslører hvor vild han er med dig, selv om han er en voldelig psykopat.

Nu da vi har konstateret, at det er svært at date og sende sms’er, er denne sjove teknik til at tekste, vel – ikke sende en sms overhovedet. Virker det? Hvornår er det rigtige tidspunkt at bruge det? Er det virkelig det hele værd?

Vi kommer straks til det, sammen med grunden til, hvorfor det er et godt valg at stoppe med at send beskeder til ham, giver vi dig alle de trin, du skal tage, før du vælger at gøre det og alle mulige resultater af ikke-tekstreglen. Stop med at sende sms’er og se hvad der sker!

Lad os komme i gang!

1. Du er allerede blevet sat på “hold”

Sagen er den, hvis han ønsker at tale med dig – så vil han tale med dig. Uanset hvor travlt han har det eller hvad han laver, vil han i det mindste lade dig vide, at han senere vil kontakte dig. Også selv om han er glemsom og har super travlt, er der ingen undskyldninger for at ignorere dine tekster.

Det er derfor, du skal stoppe med at skrive til ham, hvis du allerede har sendt ham to eller tre beskeder i træk uden at modtage et svar. Og uanset hvor vigtigt det du vil fortælle ham er, modstå fristelsen og læg telefonen til side. Det er vigtigt, at han ser, at du ikke er hans hej og farvel pige, og at du ikke bare er der for ham når han har brug for det. Hvis han ønsker at være sammen med dig, skal han vise at han er villig.

2. Når alt kommunikation kun foregår via sms

Hvis I lige har mødt hinanden og er ikke klar til at date hver enkelt aften, så er det i orden. Hvis det er noget du føler er okay, så er det også i orden. Men hvis I kun kommunikerer gennem sms’er, og han finder undskyldninger for at udsætte det, når du foreslår at I mødes – så er der noget tvivlsomt om det.

Tænk over det. Hvis du ønsker at være sammen med nogen, og jeg mener virkelig være sammen med ham, vil du helt sikkert ønske at møde dem og tilbringe tid sammen? Hvis han undgår at gøre det, kan det skyldes, at han har en anden i sit liv, eller han har kun dig som backup. Og du fortjener ikke nogen af delene.

3. Det er altid dig der sender første besked

Det er fint, hvis du er den, der vågner først om morgenen og han er god til at sende dig sms. Men hvis du altid er den første det sender en sms, selvom han er vågen eller aktiv på sociale medier, er det tid til at tage en pause.

For en forandring, giver ham mulighed for at starte samtalen først. Giv ham mulighed for at se, hvordan det føles, når du ikke tager initiativ til kommunikation. Han vil enten indse, hvor meget han savner at tale med dig og være den, der først tekster eller han vil vise dig, at han ikke er så interesseret i dig. Jeg ved, det er svært, men det vil spare dig tid og spare dig endnu mere hjertesorg

4. Det er dig der holder gang i samtalen

Det kræver to for at holde en samtale i gang. Hvis han får dig til at holde gang i samtalen på egen hånd, når I er i en tidlig fase af forholdet, forestil dig, hvordan det vil være når I er i et mere seriøst forhold.

At være i et ensidig forhold er hårdt så meget som det er at tale med dig selv. Hvis han ikke viser interesse for at tale med dig, så stopper du med at vise interesse for at tale med ham. Selvom det er det eneste du vil gøre, er det nogle gange bedre at trække sig tilbage for at komme videre.

5. Han beder dig om at gøre det

Dette er et helt andet aspekt af sms og forhold. Nogle mænd spille kostbar, så de ignorerer dine tekstbeskeder. Nogle mænd elsker at blive jaget, så de får dig til at gøre det. Nogle mænd er ikke interesseret i dig, simpelthen. Og så har vi nogle mænd, der er manipulerende narre, der udnytter tekstbeskeder som en form for misbrug.

Hvis han bombarderer dig med tekstbeskeder og opfordrer, at du tekst ham igennem dagen, bare så han ved hvor du er hvert minut! Det bliver aldrig bedre, fordi sådanne mænd har brug for at have alt under deres kontrol, herunder dig. Og før du ved det, har han fået kontrol over dit liv og isoleret dig fra dine venner og familie, så han bliver den eneste, du kan kontakte.

Hvis du finder dig selv i nogen af disse scenarier, så er det en god grund hvorfor du skal stoppe med at skrive til ham. Fortsæt med at læse for at se, hvilke trin du skal tage, når du overvejer at stoppe med at sende sms ham. De er utroligt vigtige, fordi de kan hjælpe dig med at se i hvilken retning du vil have at forholdet skal gå.

Ønsker du at det skal ende godt, fordi han ikke fortjener dig eller vil du bare bruge hans egen teknik til at åbne hans øjne lidt? Uanset hvad du vælger, skal du huske på, at du fortjener at være lykkelig, og at du fortjener en, der altid vil sætte dig først.

Nu til trinene:

1. Tjek dine nuværende tekst-vaner

Sagen er, den måde vi snakker om fortæller meget om os, og nogle gange er det virkelig svært at skjule, hvor interesseret vi er i nogen, når vi snakker med dem. Vi er ivrige efter at møde dem, vi vil gerne vide alt og vi vil have, at de skal vide alt. Men det er vigtigt, at du stopper for et sekund og tjekker, om du er narret.

Er det altid dig, der tekster først? Er det altid dig der holder samtalen i gang? Snakker I om tilfældige ting, der ikke nødvendigvis er vigtige eller interessante? I så fald er det tid til at ændre taktik.

2. Tænk på indholdet i dine meddelelser

Som jeg sagde, Er disse nogle tilfældige ting, der vises i dit sind hele dagen, og du deler det med ham uden at tænke på om det er vigtigt for ham eller ej? Dette er en meget ligetil ting at gøre, når du finder den type, du ved der deler din ejendommelige slags humor.

Er jeres beskeder fyldt med kinky chat og sexhint? Er det fordi han ønsker det, eller fordi du vil? Hvis han er den, der tager initiativ til sexbeskeder, men forsvinder i det øjeblik, du vil snakke om noget andet, er det tid du begynder at lave det sammen som ham. Sagen er, Han har kun dig for at sende sexbeskeder. Han er ikke rigtig interesseret i at lære dig at kende dig på et dybere niveau.

3. Find ud af, hvor meget han virkelig kan lide dig

Jeg ved, det er svært at se sandheden i dine øjne, men for din egen skyld skal du gøre det. Heldigvis er der mange ting, der kan fortælle dig, om han er interesseret i dig. Når I er sammen, spejler han dine bevægelser, flytter tæt på dig og han snakker altid stille, så du må læne dig tættere på ham. Men hvis han kun snakker om sig selv og næsten aldrig nævner eller anerkender dig, er han kun interesseret i sig selv.

Og når du sms’er, vil han altid fortælle dig, hvornår han har travlt og undskyld for ikke at være der. Hvis der ikke er noget han gør, men i stedet bare forsvinde uden nogen undskyldning, giv ham en smag af sin egen medicin!

4. Forsvinder, når diskussionen er på toppen

Dette er nok den hårdeste ting at gøre, fordi du gerne vil tale med ham, og du vil have en god diskussion. Men sagen er du vil have han skal begære dig. Du vil have, at han vil have mere, og derfor vil du forsvinde, når diskussionen er på toppen.

Husk, det er ikke noget, du skal gøre hele tiden, men en eller to gange vil gøre tricket. Hvis I har etableret en forbindelse, skal du vise ham, hvordan det er at tabe den i et stykke tid. Dette kan virke som et spil du skal spille med ham, nogle gange skal du spille, hvis du vil vinde.

5. Lad ham komme til dig

Sidst, du skal ikke være den som tekster først. Som jeg sagde tidligere i artiklen, giver ham mulighed for at være den, der jager, og at være den, der tager initiativ til at snakke. Du fortjener også at blive jaget.

Og nu alle de resultater, der kan komme, hvis du holder op med at sende ham sms’er. Hvis du ikke allerede er blevet forsikret om, at det er den rigtige knap at trykke på, vil du blive det. Tro mig, mænd elsker at blive jaget, men de elsker også at blive jaget.

1. Han vil vide, hvad der sker

Hvis du tekster hele tiden og pludselig stopper, er det naturligt, at det udløste hans interesse. Hvis han er interesseret i dig, vil han sende dig sms’er for at finde ud af, hvad der sker eller han vil endda tage dig ud på en date for at tale om det personligt. På den anden side, hvis han ikke er interesseret i dig, forbliver telefonen tavs. Det kan såre dig, men det er bedre at det sker på denne måde, før du falder helt for ham.

2. Han begynder at savne dig og viser interesse for din hverdag

Som en hånd i handske går denne sammen med den første. Når han finder ud af, hvad der skete, og hvorfor du træk dig tilbage, vil han pludselig vise interesse for din hverdag og han vil forsøge at holde samtalen i gang. Sagen er, mænd hader at tabe, og han tabte dig næsten, bare fordi han var en idiot. Og det er noget, han vil forsøge at undgå igen.

3. Hans kalender er pludselig tom og han begynder at gå på jagt efter dig

Så snart du har fravalgt ham af og holder op med at snakke med ham, har han pludselig meget ledig tid i sin kalender, så I kan skrive og være sammen. Du ser, du var altid den, der gjorde alt arbejdet, altid den, der tog initiativ til samtaler og planlagde date. Når du holder op med det, indser han sine behov og gør en indsats for at beholde dig.

Det mærkelige i et forhold er, at hvis du ikke kræver respekt, vil du aldrig få det. Og dette gælder for alle forhold gennem livet, ikke kun kærlighedsaffærer. Vis ham, at du ikke er en, han kan lege med, og dine følelser er lige så meget værd som hans. Når du har vist ham, at du fortjener respekt, vil han give dig det, Hvis han ikke gør det, er han ikke værd at samle på.

4. Du forelsker dig i dig selv og dit liv

Og det bedste resultat af dem alle – du forelsker dig i dit eget liv. Så snart du stopper med at bruge tid på en eller anden idiot der ikke kan beslutte, hvad han vil med dig, får du masser af tid til at gøre alle de ting, du altid har ønsket at gøre. Du har tid til at forkæle dig selv, gå til vinsmagning, gå en tur, og du har tid til at følge dine lidenskaber og drømme.

I det øjeblik du viser ham, du ikke er til at lege med, vil du også begynde at respektere dig selv mere. Og det er noget, jeg lærte på den hårde måde. Indtil jeg stoppede med at bekymre mig om de mennesker i mit liv, der ikke var godt for mig, kunne jeg ikke bekymre mig om mig selv. Og findes der en bedre kærlighed end du kan give dig selv?