Skip to Content

Hvordan Genkender Man En Følelsesmæssig Umoden Mand

Hvordan Genkender Man En Følelsesmæssig Umoden Mand

“Dette er hvem jeg er, ta det eller lad være”.

Sådan ville en følelsesmæssig umoden mand sige under et skænderi med sin kæreste. Psykologer hævder at det største problem er at alle prøve er præsentere sig i det bedste lys i begyndelsen af et forhold, så det er svært at se hans virkelige modenhed på det tidspunkt.

Efter at have forsket i det, er der lavet en liste over de mest sædvanlige former for følelsesmøssige umodne mænd.

1. Den usikre narcissist

Hans tillid afhænger utrolig meget af hans arrogance. Han bruger for meget tid foran spejlet og bekymrer sig kun om sit udseende.

Under det lag ligger usikkerheden og frygten for at være sammen med en der kunne have været smukkere og mere succesfuld end ham.

Han valgte en kvinde som giver komplimenter og fordrer hans ego. Så snart hun stopper med det, vil han overføre hans usikkerhed på hende, klage og ødelægge hendes tillid.

2. Han er karriereorienteret

seriøs mandlig mand forretningsmand sidder i en restaurant

Hans eneste mål i livet er success på hans arbejde. Alt andet er spild af tid. Forstå mig ret her – mennesker bør være ambitiøse og gå efter deres drømme, men hvis den ambition gør at du forsømmer andre vigtige ting i livet, så har du et problem.

Han mener at hans karrier er vigtigere end andres behov, følelser og drømme. Denne type and mand har brug for en kvinde der vil støtte ham i alt hvad han gør og som vil vie hele hendes liv til ham og hans karriere.

I det øjeblik hun bestemmer sig for at sætte sig selv først, og Gud forbyde det, bede om støtte eller hengivenhed fra ham, så bliver han såret og fornærmet, fordi han virkelig mener at hans karriere kommer før alt andet.

3. Frelseren

Han bliver tiltrukket af mennesker som har problemer. At hjælpe dem får ham til at glemme hans egne problemer, og så har han det bedre med sig selv.

Han leder efter en kvinde som vil få ham til at føle at hun virkelig har brug for ham. Han vil få hende til at føle sig tilpas, sørge fro at han roser hende, fordi han forsøger at undgå at konfrontere sine egne problemer.

Hvis han hjælper andre har han det godt i noget tid, men hvad sker der når du ikke længere har brug for ham? Han får ondt, han bliver knust og får ind i en endnu værre tilstand end han var før han gik ind i forholdet.

Han er ikke forpligtet til dig, eller til at elske dig, han er kun forpligtet til at hjælpe dig, så han kan komme væk fra hans problemer. Han er ikke i stand til virkelig at elske nogen, fordi han ved ikke hvordan han kan elske sig selv.

Han er ikke i stand til at løse problemer som kan dukke op i forholdet, fordi det eneste han nogensinde har gjort er at løbe fra dem.

4. Den afhængige

Oprørt pokerspiller i kasino med dårlige pokerkort

Narkotika, alkohol, gambling, eller mad – han er afhængig af dem for at give ham glæde. Han leder efter en kvinde som kan give ham et adrenalin sus.

En gift kvinde, hans ungdomskæreste eller til og med hans eks kan give ham den form for glæde. Efter han har fået nok af dig, går han videre til næste offer.

Hans største problem er at han ikke udvikler sig selv, så han vil altid være afhængig af noget, og vil aldrig kunne klare sig alene.

5. Mors dreng

Alle kender mindst en af dem. Hans vigtigste og det eneste ægte forhold han har er med sin mor. Uanset om han elsker eller hader hende, vil han altid sammenligne andre kvinder i hans liv med hende.

Hun er hans rollemodel, og du vil aldrig nå hendes niveau. Uanset hvad du gør, uanset hvad du giver ham, har hans mor allerde gjort det meget bedre, og gav ham meget mere.

Han søger anerkendelse fra hans mor, og du har ikke ret meget at sige i forholdet. Den kvinde han leder efter ligner enten hans mor eller er det stik modsatte.

6. Den utilfredse

Tankevækkende alvorlig ung mand fortabt i tanker

Enten det er på hans arbejde eller i fritiden, så er denne mand altid ulykkelig, utiilfreds og i en dyb depression.

Han har altid følelsen af at verden er ude efter ham, og de dårlige ting kun sker for ham. Han spiller offeret fordi han konstant har brug for opmærksomhed og omsorg fra andre. At finde en kvinde som vil give ham en skulder at græde ud ved – eller endnu bedre, en som kan motivere ham og give hans liv mening – er vigtigt for ham.

Men for kvinder kan denne form for forhold være ekstremt berusende. Hun vil give ham alt hvad han har brug for, fordi hun elsker ham. Men jo mere hun giver, jo mere vil hun have, og på et tidspunkt vil han forsvinde ud af hendes liv, fordi han har det bedre nu.

Hvis du genkender nogle af disse problemer hos din mand, så forsøg ikke at overbevise dig selv om at du kan forandre ham. Hans giftighed vil sandsynligvis også forgifte dig. Stop med at spilde tiden sammen med ham, og find en der er moden nok til at fortjene en kvinde som dig.